Merhaba,
Tam Keeway ARN 125 almaya karar vermiştim ki Motomax'ın sitesinde gelecek modeller arasında Keeway Matrix 150'yi gördüm ve tipi çok hoşuma gitti. Teknik özelliklerle ilgili bilgiler henüz girilmemiş olduğu için Keeway'in kendi sitesi keewaymotor.com'a baktım ama Matrix 150 modelini orda göremedim. Ancak Keeway'in sitesinde Matrix 50 olarak verilen resimle Motomax'ın sitesinde verilen Matrix 150 için verilen resmin aynı olduğu dikkatimi çekti. Hemen Motomax'a konuyla ilgili bir mail yazdım, modellerin aynı olup olmadığını ve sitelerinde yanlış yazılmış olup olamayacağını sordum. Motomax'tan gelen yanıt aynen şöyle:
"Motomax Keeway Matrix 150 modeli, Keeway'in internet sitesinde gördüğünüz Matrix 50 modelinin geliştirilmiş versiyonu olup çok yeni bir model olduğundan henüz internette yer almamaktadır. Kısacası, bu model ile ilgili herhangi bir yanlışlık yoktur."
Motomax'ın sitesinde verilen Keeway 150 modeli gerçekten çok hoş görünüyor. Ancak Keeway 50 ile birebir aynı görüntüde olması nedeniyle biraz araştırdım ve başka sitelerde aynı model için farklı resimler verildiğini gördüm. Motomax'ın sitesinde görünen Matrix 150 çok daha hoşuma gitti ama başka sitelerde verilen resimde ise Asya Motor'un 150 serisindeki modellere benziyor ve biraz hantal görünüyor..
Matrix 150'nin Matrix 50'den farklı olarak yeni bir model olduğu ve Motomax'ın bu modeli de çok yakında getirteceği kesin. Motomax'tan gelen yanıta da çok sevinmiştim ama şimdi aynı model için farklı resimler görünce biraz hayal kırıklığına uğradım. Ne dersiniz arkadaşlar, sizce gelecek olan model Motomax'ın sitesindeki Matrix 150 mi yoksa diğer sitelerde görünen Matrix 150 mi? ARN 125 alayım mı yoksa meçhul Matrix 150'nin gelmesini bekleyim mi?