f650 için hangi elcik korumalar uygundur bilen var mı?
f650 için hangi elcik korumalar uygundur bilen var mı?
F650'nin arka fren müşürü arıza yaptı, bir kaç zamandır ebay'de araştırıyordum.
Müşür hidrolik sistem olarak tasarlandığı için başka markalardan ali-cengiz yapamıyorduk.
Bugün kornayı değiştirmek için Kanuni servisi dostum Adnan ustaya uğradım, "Senin parçayı buldum" dedi.
Evet parçayı bulmuştuk. Taktığımızda cukkadanak oturdu ve sorunsuz çalışmaya başladı. Fiyatı da 35 TL.
Aklınızda bulunsun, lazım olursa site site dolaşıp, tırım tırım aramayın diye fotolarıyla, koduyla ekliyorum.
Arızalı olan orjinal müşür.
Kanuni Deer152 arka fren müşürü
Burası Türkiye. Burada çare tükenmez.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Merhaba arkadaşlar bende 94 model F650 mi dün aldım , şimdilik bir sıkıntı yok motorda ancak kablolar biraz yıpranmış ilk fırsatta kablo sistemini elden geçiricem ...
Sitede aynı motor sahipleriyle tanışmak isterim , msnlerimizi verebiliriz , hem muhabbet derinleşir hemde bir sıkıntı çıktığında ulaşmak daha kolay olur birbirimize , istiyen arkadaşlar Özel mesaj ile msnleri paylaşabiliriz...
Gültekin abi , güncel yakıt tüketimini yazabilir misin epeydir yakıt tüketimi hakkında bilgi vermemişsin en son psikolojik değer olarak 5,5 lt den bahsediyordun ; birde sanırım motosikleti satıyordun ne durumda arıyan soran vs.durumu...
ankarada bmw ustası bilen varmı?
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
5,5 hatta 5 lt/100 km.'yi gördüm.
şu aralar günlük sadece 2 km. kullandığım için fazla yakıyor. O da normal.
Ciddi alıcı pek kalmamış.
Uzaktan saçma sapan mesajlar geliyor, ölü seviciler, akbabalar piyasada kol geziyor.
Görmedikleri motora sanaldan pazarlık yapıyorlar.
Böyle adamlar zaten motora falan binmesin. İstemez.
Durum budur.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Abi teşekkürler , haklısın piyasada millette mal alırken garip bi psikoloji oluşmuş ne dersen illaki biraz aşağısı hatta indirim yaptıktan sonrada indirimin indirimini çok isteyen tipler var, ilanını arada inceliyorum çok kesin hatlarla belirtilmiş bi ilan , yakıt biraz yüksek gibi geldi biraz daha az yaksaydı (4-4,5lt) almaya niyetlenebilirdim ama Ybr'den sonra biraz katır tepmişe dönebilirdim benzin konusunda ; umarım layık olan birine hayırlısıyla gider...
Arkadaşlar 74 model bir bmw için parça ihtiyacımız var.
http://www.motosiklet.net/forum/alma...ml#post1975465
yardımcı olan olursa çok makbule geçer...
kısmetindir gezdiren yer yer seni...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Arkadaşlar 98 model f 650 buldum fiyatı makul geldi bana fakat boya ister ve lastik (acil olmasada) kısacası 6.000 e mal olacak gibi km si 31.000 görünüyor ama inandırıcı değil motoru ustama gösterdim ciğer iyi dedi dişli ve zincirler iyi dedi ama çok kararsız kaldım ne olur bana acil fikir verirmisiniz.Yaklaşık 5 dakika falan kullandım gaz yemesi ve gidişi inanılmaz geldi bana lütfen yardım önümde 2 gün var karar vermek için pazartesiye kadar bağladım motoru ama ne yapacağımı bilmiyorum .Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
nantepli dediğin özelliklerde gerçekten sağlamsa makine verilir o para , hatta pazarlıkla 5 - 5500 arasına indirirsin ...
Yalnız bu yaştaki makinelerde bazı şeyleri göze almak lazım , motorla ilgili özellikle büyük bir sorun çıkmazsa gerisini kendinde halledersin ...
2 aydır bu motora sahibim keyfi kontrol için söküp takmadığım yeri kalmadı , geçen pazar öylesine sübapları kontrol ettim 1 - 2 saatimi aldı , oldukça basit bir motor ama inanılmaz keyifli torklu bir makine ...
Temizse ve sende iyi bakarsan ömürlük motor...
Cevabınız için çok teşekkürler rasta 07 şu an motoru almış durumdayım.Forum başlarında bir arkadaşın yazmış olduğu gibi hava filtresinden benzin gelmesi sorunu yaşadım fakat daha çözüme ulaştırmadım.Bakacağız artık.
Hayırlı olsun yeni motorun , güle güle kullan...
Selam arkadaşlar,
başlığı hortlatmak gerek Öncelikle gerçekten harika bir başlık olmuş ve çok faydalı bilgiler mevcut. Herkese teşekkür ederim. Ben de 97 F650 mi 1 hafta önce aldım. 23 binde bir tanıdığımdan aldım ve tekirdağdan istanbula getirdim. Ancak motor hararete çok yatkın, 1 saatlik sürüşlerde ısınmaya ve insanın bacağını yakmaya başlıyor. Sizlerde de böyle bir durum sözkonusumudur?
Ayrıca diğer bir soru ideal kullanım devri nedir. yukarıda arkadaşlarımdan birisi rölanti için 1500 demişti. vites geçişi için kaç devir önerirsiniz?
Carpe Diem or Carpe Diem
selam
evet özellikle yazın bacakları baya yakıyor..motorun tipik özelliklerinden biri imiş..şortla binme onun için.. ingilizcen varsa f650.com & f650 co.uk ye mutlaka bak..
ben 3-5 bin arası kullanıyorum genelde...
Motora ufak çapta bir bakım yaptırdım. yarın sarıyer sırtlarına doğru bir test sürüşü yapıcam. 3-5 arası kullanırım. bilgi için teşekkür ederim.
Carpe Diem or Carpe Diem
Rölantisi 1500 doğrudur , vites geçişlerini yüksek tutmakta yarar var , sabit hız da giderken 3500-4000 arası vites geçişlerinde ise 5000 e kadar çıkarak vitesi yükseltebilirisn , tek silindir karakteristiği yüksek devir istiyor doğrusu , kesinlikle 3500 ün altına inmemeni tavsiye ederim...
Hayırlı olsun yeni motorun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)