Arkadaşlar merhabalar.96 model F650 motosikletim bazen gaz yememe gibi problemi ile karşılaşıyorum,düzeltmek için ne yapılabilir.Ayrıca Benzin sarfiyatını düşürebilecek denenmiş pratik bilgileri olan arkadaşların paylaşmasını rica ederim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Geçen gün köprü çıkışında bi f650 gs i çok pis yedim allah sizi inandırsın
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
benimda kontektörü almam lazım havalar ısınıyo ,kışın güzeldi sele ısıtmalı da :D yolda kalmayalım ,geçen gün sinyal flashın zımbırtısı bozuldu kafasına göre yanıo sönüyo onu değiştircem sirkecide vardır işallah
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
Yeni motorum, İlk ölçümüme göre, 100 km.'de 6.3 Lt. tüketim yapmış.
Yapılan yolun yarısı 100-120 km. süratle uzun yolda, yarısı ise şehir içi kısa mesafelerde kullanıldı.
6-7 km kadar da jikleyi açık unutmuştum.
Yukarıdaki değer bana çok yüksek geldi.
Sonraki ölçümler sanırım daha düşük olacak.
Bekleyip göreceğiz.
BMW ci arkadaşlar BMW ye ait aklınıza gelen hangi modeller varsa tüm parçaların şematik resimleri bu sitede...sipariş falanda veriyorsunuz galiba ama yinede ben o detayı anlamadım...sağlıklımı değilmi onuda bilmem ama şemalar kılavuzdan alınma...
İngilizceniz varsa ne mutlu size...
http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=&kind=M&arch=0
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.d...09&hg=51&fg=05
her somunu detaylarıyla bulabilirsiniz...
Hani Zonghsenden az yüksekti...bu ne haco...bunla geziye falan gidilirmi..cep yakarmı...sonraki ölçümler neden daha düşü olacak orayıda anlamadım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hani verdiğin sözler, hani ellerin nerde...
Kt ve Ybr'nin 2.4 Lt. yakmasına alışık biri olarak, Zongy'nin 4 Lt. yakması bana çok geliyordu. Bu Şero 6.3 yaktı.
Mert'in motoru (F650 '98 mod.) 5.35 Lt. yakıyormuş.
Yüksek cc'ye yeni geçtim, dolayısıyla, "tamam, motorun karakterine alıştım" denemez.
gereksiz devir yapmalar, düşük vites kullanımı, jikleyi açık unutma , motorun hakkını verememe Vs. nedenlerden dolayı, ileriki zamanlarda alışmaya ve daha düzgün kullanmaya bağlı olarak, daha az yaktırırım diye düşünüyorum.
tamam geçmiş olsun...
sende şu parçayı dinle teselli bul...
http://www.youtube.com/watch?v=COz7RURLjOI
yağ damlatan yer nereymiş baktınmı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
şu benim linkten ilgili parçaya girip buraya atsana bi...nasıl çözdün...bugün o yağ heznesini veya karteri veya yağ nereye depolanıyorsa o kadar baş ağrıttımki milletin şaşarsın...bi türlü bulamadık...yağ blok altındamı...özel bir haznesi yok dimi...cbf 150 gibi blok altında...
sistem bu.
en soldaki 1-2-3 no'lu bölgeden damlıyordu. ben birşey yapmadım. kendiliğinden kesildi.
ilk fırsatta komple bir kontrolden geçecek.
__________________________________________________ _
F650 Parts Fiches (online)
Max's BMW Parts Fiche
A&S BMW Parts Fiche
RealOEM.com BMW Parts Fiche
Bob's BMW (Parts Catalog)
Hammersley Cycles
arkadaşlar 98 f650 min yağ müşiri arızalandı.söküp soydaş pazarına gittim.lada veya moskoviç tam bilmiyorum bi tanesinin müşirinin dişleri benimkiyle aynı 5 ytl verip aldım.şu an gayet iyi çalışıyor bilginiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)