Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

HONDA cgl 125

REKLAM ALANI

Motosikleti
    WUXI harvey 125
    Arkadaslar bu motor hakkında bilgi almak için açtım bu konuyu. Kullanan veya bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasırsa çok memnun olurum.Her türlü bilgiyi vermeniz rica olunur bu motor hakkında...

ÜMİTLERİN BİTTİĞİ YERDE TÜRKÜN KUDRETİ BAŞLAR (TUNCİ)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ben de vardı bilader.çok memnun dum 1.5 sene bindim 8000 km kullandım.çok seri ve güzel makinadır.sıfırı üretilmiyor.benim üzerime çin malı motorlar parçalandı ama hondada tık yok.alırsan çok km yapmamış temiz bulursan 1800 e kadar al derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YamahaRx115
    Arkadaş oldukca güzel bir alet dayanıklı honda titanın bir üst serisi oluyor al pişman olmassın umarm

cafeci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2003 Model Metalik Gri Honda Titan Efsane
    kardeş honda titan al 2000 ve üstü torununa kalsın.. Ben kullanıcı olarak söylüyorum..

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2. elini almayı çok istediğim fakat bir türlü maddi durumun el vermediği motor

motora sağlam demek yetersiz taş gibidir.hatta traktör gibidir.gitmediği yol yoktur istersen türkiye turu bile yaptırır sana.ybr yi kesinlikle aratmaz hatta ybr den daha seri ve vibrasyonu çok azdır.ekonomik kullanımda km de 5-6 ykr yakıyor.
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

Motosikleti
    Yuan 150gy-3a
    bendede bu motordan var (: 88600 kmde sağlam mı değil mi siz karar verin işte (: hoş yıpranmış biraz ama bu kadr yolu tek parça tamamlayamıyacak bir çok motor var piyasada doğru değil mi ?
    [B]dirty bike[/B]

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    slm arkadaslar cgl bence ybr ya falan bin basar motor tam herif işi az yakıyo bende en az 75 bin yaktı 6000 km de ama sadece yagı degişti bide ayna onuda ben kırdım 20 milyona almıştım 1 sene once su an karamanda 6-7 kişide var motoru satan yok herkes memnun zaten genelde 30 yas ustunun bindigi bi motor karamanda ben hariç zaten motor babamın oda 40 yasında ben motorda 120 yi gordum ama sahsi fikrim daha fazla gitmez bence gayet atak sehir içi ve sehir dısında kullanımı cok rahat hiç yormuyo fakat son zamanlarda on disk biraz surtuyo bide ona baktıracam inşallah kotu bişey degildir neyse Allah kimseye kaza bela vermesin
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    slm buda benim canavar

Shot with 6630 at 2007-08-11
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    çok iyi gerçekten ama yinede titan hatta titan Deluxe
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

Motosikleti
    HONDA CGL 125
    Arkadaşım bendede cgl var şuanda 18.500 Km de subap ayarı, yağ değişimi , arka fren balatası ve debriyaj teli değişti.parca sıkıntısı yok yani doğru düzgün parça almadığım için bağzılarıda diyor cgl lerin parçası bulunmuş. servisten balata alacağımda ellerinde varmış spariş etmeden aldım 10 ytl bence çok ucuz sanayide balata yapıştırtsak 10 ytl ye tekeri bile sökmezler.
    Almayı düşünürsen hiç durma derim şahsen

soracağın olursa mstfguclu@hotmail.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)