Yamaha FZ-1 Fazer SP Tourer Yollarda !!!
Reklamlar
-
Fazla söze gerek yok .. Yamaha ve FZ-1 Fazer SP Tourer ...
İşte teknik özellikler ;
Model : Yamaha FZ-1 Fazer
Yıl : 2007
Motor : Sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, 4 Silindir, DOHC
Kapasite : 998
Sıkıştırma Oranı : 11.5:1
Göreve Getirme : Benzin enjeksiyonu
Ateşleme / Başlangıç : Dijital TCI / Elektrik
Max Güç : 150 beygir @ 10000 devir
Max Tork : 106 Nm @ 11000 devir
Transmisyon / Sürüş : 6 vites / Zincir
Gövde : Alüminyum baklava biçiminde
Ön frenler : 2x 320mm Disk
Arka frenler : Tek 245mm Disk
Ön lastik : 120/70 ZR17
Arka lastik : 190/50 ZR17
Koltuk Yüksekliği : 815 mm
Kuru Ağırlık : 204 kg
Benzin kapasitesi : 20 litre
¼ Mil : 11.1 saniye
Max. Hız : 246.1 km/h
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Reklamlar
-
fiyatı ne bu motorun bayıldım yawww
-
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
FAZER'i aslinda sevmem ama benim evin yakinlarinda bu aletin kirmizisi duruyor ve itiraf etmeliyim ki arka cantalari ile en basarili "fairing" (bunun türkcesi nedir?) uygulamasi - ancak cantalar olmadan kelek duruyor...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Predator[23rd] adlı üyeden alıntı
FAZER'i aslinda sevmem ama benim evin yakinlarinda bu aletin kirmizisi duruyor ve itiraf etmeliyim ki arka cantalari ile en basarili "fairing" (bunun türkcesi nedir?) uygulamasi - ancak cantalar olmadan kelek duruyor...
hocam sen şimdi bunla başlanır falan dersin diye girdim okudum
fairing nedir hakkaten nerede geçiyor , ülkelere göre farklı bir isimlendirme mi acaba ?
-
FZ1 hakaten hayranlıkla izlediğim bi model...gerçekten tasarım olarak çok başarılı....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Admin
-
aha ben buna sigarsam sonraki makinem olabilir
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
R3N adlı üyeden alıntı
hocam sen şimdi bunla başlanır falan dersin diye girdim okudum
fairing nedir hakkaten nerede geçiyor , ülkelere göre farklı bir isimlendirme mi acaba ?
bana göre bununla da baslanabilir.
"fairing" motorun üstüne taktigin plastik/carbon fiber/her neyse parcalar. amac hava akimini kontrollü bicimde motora (sogutmak ve hava almasi icin) götürmek ve aracin cevresinden dolastirmak. "SP TOURING" yazan yer yani ...
-
fairing = grenaj
25 koruma takozu
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)