şu caracalı seneye geliştirip v motor yapsalar 10 numara olcak :D sırf titreşim yuzunden vazgectım caracaldan
şu caracalı seneye geliştirip v motor yapsalar 10 numara olcak :D sırf titreşim yuzunden vazgectım caracaldan
arkadaşlar bi konuda bilgilerinize muhtacım ...motora ön cam taktırmak istiyorum bu konuıda deneyimi ve bilgisi olan arakadaşlar kaça mal olur avantajları dezavantajları nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim saygılar..
Gittiğim serviste 100ytl'ye bulmuştum ama ben öncamla sevmiyorum, yakıştıramıyorum.
Kışında kullanmadığım için sorun olmuyo..
Bu arada bende araştırdım depo dolu kalmalı...
Ayrıca motoru 3-4 günde bir çalıştırdımda mutlaka dik çalıştırmamız gerekiyo, yan ayakta olunca heryer yağlanmazmış, bende çalıştırıp garajda 3-4 tur atıyorum, bu lastik içinde faydalı olacaktır diğer yürüyen aksamlar içinde.
Saygılarımla...
paşam v motor yapsınlar bu modeller elimizde patlasın .
ben 25 ytl ye taktırdım çok memnunum sinek böcek taş yağmur dan sizi koruyor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
aslında caracala çift silindir motor yakışırdı 200 cc biraz ufak geliyor caracala...
ABİ kafayı yeme keske yapsalardı ama bundan sonra yapmasınlar motorlar elimizde patlar yaaaa :d
arkadaşlar yeri değil ama motorumu paylaşmak istedim kıazmayın ama dun fotograflarını çektim bi koyayım :D
eksozları kendi istegimler daha buyuk yaptım yani deiştirdim
nosss
elemana sosis çantada taktım
profilden
plaka yerli izmir 35 gerçi istanbuldayım ama :D
öteki tarafı
gece çektim bunu da :D
benden şimdilik bu kadar arkadaşlar saygılar msn adresim ceronimo_3318@hotmail.com isteyen ekleyebilir... fero abi nasılsın görüşmeyeli mtereyas26 selam sanada
bende istedim 300 ytl fatura çıkardılar . vazcaydım . asker sonrasi artık
caracalstar kardeş ben iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli çekmişsin roadstar'ı yakışır... güzel makina özellikle v'motor'a sahip olması dahada güzel..peki nasıl motosiklet'inden memnunmusun..yakıtı nasıl biraz bizi bilgilendirirsen seviniriz...
teşekkürler üstat biz iyiyiz çok şükür yani roadstarla ikmiz
biraz bilgi vereyim motorla ilgili yakıt sarfiyatı eksozlar açık 110 bin lira
gidişi bildiğiniz gibi v çift silindir titreşim olmaması en buyuk özelliği kanımca
sorun yok yola dewam artık kış gezilerini bekliyoruz sabırsızlıkla geçen hafta
ngk buji aldım gerçekten de normal bujilerle arasında fark var bu haftada bı
yağ değiştirirz tam olur aslında düşüncem lastikleri pirelli motor lastik
leriyle değiştirmek ortalama 180 ytl ye maal oluyor ama hiç değilse kayma ve
yol tutuş artar die düşünüyorum bide lastik ebatlarını biraz daha irice almak
istiyorum hem görüntü hem performans açısından sizce nasıl olur
ferotr abi isim ferhattı galiba kısacası motordan .çok şükür sorun çıkartmıyo
memnunuz ama bu motorda biraz piştikten sonra geçiş için 600 cc falan o civar bir dragstar yada
virago gibi planlarım var
Bildiğim kadarıyla lastik ebatı kalınlaşınca performans düşer.
Yere temas eden alan artar çünkü, buda eş zamanlı yakıt tuketimini arttırır.
Bunları iyice araşırıp düşünüp değiştirmek lazım. Görüntü olarak tabiki mükemmel olur.
Birde çatallar genişletmene izin vermeyeceğinden onlarıda değiştirmen gerekecek tam custom olacak yani tabi bunlar hep masraf. Bunları yapacak insanların prof olması lazım cunku dengeyi bozma ihtimali buyuk.
Ayrıca kendi kanaatımca bunda pişip 600cc modele gececeksen bu kadar yatırım yapma derim, satacağın zaman harcamanın yarısını alamayacaksın cünkü.
Zorunlu ihtiyaçlar dışında pek masraf yapmamak lazım derim.
Tabiki motor olayı tamamen kişiseldir, herkes zevkini izlemeli
ne zaman youtube ye video koymayı dusunuyorsunuz...
beyler motora binmek isteyen alanyaya taşınsın ilk bahar yaz sonbahar yaz ... birde malum kötü hava yoktur kötü kıyafet wardır der büyükler..sevdamızı ne yağmur lalır ne çamur .. yola dewam derim sizlere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)