Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Ekim 2008, 01:13
Huysuz adlı üyeden alıntı
Bilgilendirme için teşekkürler, bujiyi ngk ile değiştireceğim, bu arada 900km daha motor, şuan tek korkum, motoru kapalı garaja cektim, 2-3 ay dokunmayacağım, ilk bahara kadar dokunmayacağım yani çalıştırmaya çalıştığımda kesin çalışmıcak :( yine ayak marşı ile uğraşacağım....
ayak marşından neden korkuyorsun ki . aşağı doğru sertçe bas 2-3 kere de alacaktır.
MaRaNtZz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar artık motorları garaja kaldırıyormusunuz bende yeni bir kullanıcı olarak belki havalar biraz düzelirde gezerim diye düşündüm yoksa hatalımı düşünüyorum.Ben motoru kaldırırken benzini ve motor yağını boşaltmak istiyorum, bu sorun olurmuki
gerenk yok dostum . motorunu günde 2 dakika çalıştır bırak yağlasın . yada bnm gibi şubatta askere gideceksen ve senden başka kimse motora binmeyecekse . yağını boşalt . (servise danışayım ) depoyu doldurup mu bırakayım yoksa kuru depo içerden korozyon yaparmı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Reklamlar
-
06 Ekim 2008, 22:30
mterayes26 adlı üyeden alıntı
ayak marşından neden korkuyorsun ki . aşağı doğru sertçe bas 2-3 kere de alacaktır.
gerenk yok dostum . motorunu günde 2 dakika çalıştır bırak yağlasın . yada bnm gibi şubatta askere gideceksen ve senden başka kimse motora binmeyecekse . yağını boşalt . (servise danışayım ) depoyu doldurup mu bırakayım yoksa kuru depo içerden korozyon yaparmı
Evet sölediğiniz gibi depo olayını araştırmak lazım.İşin ilginç yanı askerlik tam belli olmadığı için sizin sölediğiniz yapmak 2 günde bir çalıştırmak sanırım en doğrusudur.
-
07 Ekim 2008, 02:30
Arkadaşlar, ben bir Hyosung GV 250 cc kullanıcısı olmama rağmen Kanuni Caracal 200CC süper bir görüntü. Bence fiyat fayda oranında A sınıfında diyebilirim. İlk defa resmini gördüğümde hemen forumu açtım okudum. Ama sadece 200 yerine 250 cc yapsalar +500 ytl fazla alsalar muhteşem diyecektim. Lakin görüntü A motor C diyorum. Ama çok jan janlı. Ben beğendim. Hatta param olsa alırım. Hyosung ile yanyana tutarım. Ama siyahı sıradan gibi geldi, kırmızı cayır cayır yahu...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
07 Ekim 2008, 02:58
Selka adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, ben bir Hyosung GV 250 cc kullanıcısı olmama rağmen Kanuni Caracal 200CC süper bir görüntü. Bence fiyat fayda oranında A sınıfında diyebilirim. İlk defa resmini gördüğümde hemen forumu açtım okudum. Ama sadece 200 yerine 250 cc yapsalar +500 ytl fazla alsalar muhteşem diyecektim. Lakin görüntü A motor C diyorum. Ama çok jan janlı. Ben beğendim. Hatta param olsa alırım. Hyosung ile yanyana tutarım. Ama siyahı sıradan gibi geldi, kırmızı cayır cayır yahu...
250 cc v motor peeeeh yandan çift egsoz çok şekil olabilirdi ama 2 taraflı egsozda ıyı ses verıyor
-
07 Ekim 2008, 12:15
Bayıldım bu motora yahu.. Arkadaşlar Caracal resimleri istiyorum. Ekleyin forumlara yahu...
-
07 Ekim 2008, 23:01
var zaten istemediğin kadar yarın senın ıcın 10 tane fln koyarım buraya
-
08 Ekim 2008, 00:22
-
08 Ekim 2008, 09:10
mterayes26 adlı üyeden alıntı
250 cc v motor peeeeh yandan çift egsoz çok şekil olabilirdi ama 2 taraflı egsozda ıyı ses verıyor
Katılıyorum sizlere daha hoş olabilirdi ama bu halide çok güzel bence...
-
10 Ekim 2008, 00:24
caracalcılar uyumayalım hadi hadi
-
10 Ekim 2008, 17:27
Merhaba Tüm caracal severlere.
-
10 Ekim 2008, 18:21
caracal......
dostlar.......
iki yandan çift egzoslu bir sürü kaliteli markanın cruiser makinasını biliyorum ben....Ayrıca dostumuzun söylediği gibi " güzel duruyor , yakışıyor"
herkeze caracal 200 sahibi olmasını tavsiye ediyorum !.......(motor sahibi olsa bile..)
kışın motorunu tamamen kapatmayı ve tüm yağını boşaltıp bir kenara koymayı
düşünen dostlarımız için diyorumki ;
yakıtını ve yağını boşaltmayın, kar ve kuvvetli yağmurdan korunaklı , şöyle kötü hava şartlarına karşı "gölgede kalacak" kuytu bir köşe bulabilirseniz , birde branda , e tamam işte.... her hafta sonu egzostlar ısınana kadar çalıştırın rölantide (aşağı yukarı 5 dakika sürüyor) o bile yağın dolaşması için kafi geliyor.
enteresandır: rodajdaki motorlar için ideal oluyor,tüm kış boyunca periyodik çalışma ve rodaj aşındırma işlemi uygulamış oluyorsunuz..bundan önceki motorum scooter idi , bütün bir kış boyunca her hafta 15- 20 dakika rolantide çalıştırırdım,bana "bu motoru nasıl bu durumda korudun nasıl açtın" dediler..halbuki hiç birşey yapmadım,sadece parçalar yavaş yavaş ,yüke binmeden cilalanarak ve parlayarak aşındı....
saygılar
-
10 Ekim 2008, 18:25
kazasız belasız kullanman dileğiyle
-
10 Ekim 2008, 18:57
evet güzel bi görüntüsü var ama bi v motor ve 250 cc olsaydı caracal alırdım bende ama titreşim beni vazgeçirdi bu motordan ama genede hoş
-
10 Ekim 2008, 23:17
görüntü nasıl olmuş beğenmezseniz arka çantayı sökeceğim
-
11 Ekim 2008, 10:21
çanta.
doğru düşünmüşsün kardeşim...bence de sök !... irice bir scooter yada kurye motoru gibi olmuş , arka çamurluk ortaya çıksın..
Yahu arkadaşlar !.......
Youtube da neden caracal 'ın videoları yok ?...dünyanın görmesi lazım !...
video çekelim video !....
şöyle rölantide caracalcaracalcaracal diye sesini duysun herkez hehehheh..
-
11 Ekim 2008, 13:45
evet bencede sök kardeş hoş durmamış
-
12 Ekim 2008, 00:50
scootech adlı üyeden alıntı
doğru düşünmüşsün kardeşim...bence de sök !... irice bir scooter yada kurye motoru gibi olmuş , arka çamurluk ortaya çıksın..
Yahu arkadaşlar !.......
Youtube da neden caracal 'ın videoları yok ?...dünyanın görmesi lazım !...
video çekelim video !....
şöyle rölantide caracalcaracalcaracal diye sesini duysun herkez hehehheh..
Evet Evet bir video lazım bize...
-
12 Ekim 2008, 02:22
-
12 Ekim 2008, 02:38
ama yan çantalar öyle işe yarıyor kiiiii . neler koyuyorum içine
-
12 Ekim 2008, 10:57
uzun bi süreden sonra tekrar slm ederim dostlar..birkaç konuya değinmek istiyorum..öncelikle depodan benzin akma sorunu arkadaşlar bu sorun caracal da kronik hal almış artık ben daha karşılaşmamama rağmen bnnim servis nasılsa karşılaşıcam diye yedeğini elinde bekletiyor..sizlerde servise söleyin getirsin diyorum çünki benzin nihayetinde o pilastik parçayı eritip dışa akmaya başllayacak(diyor benim servişci -Allah razı olsun) 2. koonu bunikelaj görünümlü plastik efektler yaw bnim sağ taraftakinin nikelaj boyası atmaya başladı önce size bir danışayım dedim bu parça garantideen değişirmi yada her parça böle haftada bir soyulacakmı bu sorunu daha önce yaşayan benden başka talihsiz arkadaşlarım oldumu? 3. konu bu ateşleme sorunu ben sizlerin sayesinde bu forumu okuyarak daha motoru almadan hangi sorunlar yaşayacağımı öğrenmiştim ve motorun toplanma aşamasında servise bujiyi bir japaon markası ile deiştirmesini rica ettim saolsunlar deiştirmişler sizin için hangi marka ile deiştirdiklerini öğreneyim Allaha şükür ateşleme sorunsuz çalışıor.. son olarakta motoru uzun ssüre çalıştırmayacak olan arkadaşlar..kullanım mklavuzunun 20. sayfasından (kullanım Klavuzumuz yok ise http://www.kanuni.com.tr/tr/Default.aspx adresindeki klavuzu yükleyerek)
neler yapılması gerektiğini görebilirler..herkese iyi günler aydınlık yarınlar diliorum..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler