Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı __cigo__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Merhaba!

Arkadaşlar bende Honda Titan var ve babam ehliyet alınca motora el koydu Daha ekonomik olduğu için. Bende yeni motor arayışı içine girdim ve caracal i çok beğendim yaklaşık bir haftadır caracal hakkında ki yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum. Aslında Regal Raptor ile caracal arasında kararsız kalmıştım fakat fiyatı dolayisiyle caracali tercih etmek zorunda kaldım fakat taksitli almak istiyorum. Resmi sitesinde bayilere giriyorum ve İzmir de ki bayiilerde internet sitesi yok. Size sorum şu; İzmirde bunu taksitle satan yer varmıdır? Banka kredisiyle almak daha mı akılcıdır? Bana tavsiyeleriniz nelerdir?

Bu arada bu ilk mesajım, umarım daha sonra ki mesajlarımda caracalimle size yazarım

Hepinize şimdiden teşekkürler...

Merhabalar; bende sizin gibi Regal ile Caracal arasında kalmıştım hatta Regale kesin gözüyle bakıyordum ki Caracalı görünce unuttum gitti .İki hafta önce caracal aldım ve çok memnunum gönül rahatlığıyla sölüyorum.
    Taksit konusunda pek bilgim yok ama sanırım taksit kampanyası bitmek üzere bilginiz olsun.Şimdiden hayırlı olsun diyorum...
    Saygılarımla...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    marantz, ben 6000km de sadece 1 defa motorun zincirini yağladım.

göstergelere tazzikli su sıktım, yağmur altında kaldı tek damla almadı, bu sizin şansızlığınız olabilir.

uzun yola gelince,

havaya göre değişir bu durum, motor hava soğutmalı olduğu için hava eğer 0 derece falansa durmadan 500km gidebilirsin
    şu anda öğle vakti çıkacaksan havanın sıcaklığı ve süratine göre 70 - 100km de 10 dk durup motoru soğutman gerek.

mesela ben denizli otobanına kadar durmadan 100km yol gittim, denizliye izmir tarafından yaklaşırken otoban baya bi rampa aşşa orda ibreyi 115 e vurdum, boşa aldım, motoru durdurdum, emniyet şeridine geçtim, 7 - 8 dk böyle gittim motor tamamen soğudu, sonra bi 80 km daha gittim
    sende kendine havanın durumuna göre içgüdüsel olarak durup dinlen.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    marantz, ben 6000km de sadece 1 defa motorun zincirini yağladım.

göstergelere tazzikli su sıktım, yağmur altında kaldı tek damla almadı, bu sizin şansızlığınız olabilir.

uzun yola gelince,

havaya göre değişir bu durum, motor hava soğutmalı olduğu için hava eğer 0 derece falansa durmadan 500km gidebilirsin
    şu anda öğle vakti çıkacaksan havanın sıcaklığı ve süratine göre 70 - 100km de 10 dk durup motoru soğutman gerek.

mesela ben denizli otobanına kadar durmadan 100km yol gittim, denizliye izmir tarafından yaklaşırken otoban baya bi rampa aşşa orda ibreyi 115 e vurdum, boşa aldım, motoru durdurdum, emniyet şeridine geçtim, 7 - 8 dk böyle gittim motor tamamen soğudu, sonra bi 80 km daha gittim
    sende kendine havanın durumuna göre içgüdüsel olarak durup dinlen.
    Demek 6000 Km iyi ozaman kafa takmaya bile gerek yok yani;

Su konusuda söylediğiniz gibi şans sanırım
    Saygılarımla...

disturbed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zincirden fena ses geliyodu ve küflenmeye başlamıştı o yüzen yağladı
    ben solmyr ın komşusuyum, beni bu siteye o alıştırdı, bende severim motorları. o motorun rengi şu an gri, pislikten, arada bir benzinlikte tazzik sıkıyoz üstüne

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    500km için kesinlikle önermem, tavsiyem dadyw al. bununla 500km yi ancak 20saatte gidersin, durup dinlenmen lazım sık sık.
    500 km yolu en çok 5.5 saatte alırım

tek sorunumuz 10.000 km de bobin mort oldu
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    500 km yolu en çok 5.5 saatte alırım

tek sorunumuz 10.000 km de bobin mort oldu
    birader bu motorla 500km en çok 5.5 saatte alınmaz. kesinlikle alınmaz

ortaya kellemi korum

varacağın yere belki varırsın ama pistonunu koltuğunun altına alırsın.

Motosikleti
    honda xl 600v transalp
    bencede aalınmaz 500 km de ben zaten 3 saat dinlenirim 15 çay içerim kardeşim

bi süre ayrı kaldık ne var ne yok
    [COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı disturbed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zincirden fena ses geliyodu ve küflenmeye başlamıştı o yüzen yağladı
    ben solmyr ın komşusuyum, beni bu siteye o alıştırdı, bende severim motorları. o motorun rengi şu an gri, pislikten, arada bir benzinlikte tazzik sıkıyoz üstüne

Alıntı MaRaNtZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar;

Arkadaşlar motorda 100 Km oldu sonunda ve hiç bir sorun yok fakat yakıt deposu ışığı yandı acaba şuan kaç Km gider? Deneyip görücez...

Millet bişey sorucam tecrübesi olan olmuştur mutlaka ;

Resimdeki alarmı alsam bizim motor kendim montaj yapabilirimiyim, ne dersiniz çok karışıkmıdır sizce Önerilerinizi bekliyorum...

Site Linki ;

http://www.hepsiburada.com/productde...m341425#tablnk
    Evet bu gün bu alarmı taktırdım.Sorunsuz bir şekilde çalışıyor ayrıca motor çalıştırma özelliğide mevcut sadece anahtar uymuyor demir kısımları değştirilebilir olduğundan anahtarcıya yaptırıyorum.Alarm çok hoşuma gitti, taktırma düşüncesi olanlara tavsiye ederim...
    Saygılarımla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR

ortaya kellemi korum

peki ben 300 km'yi 4 saat 20 dakikada aldım desem hemde dağlık alan ne dersiniz ...ayrıca piston krank koluda yerindeydi

Motosikleti
    Kawasaki VN 800

ortaya kellemi korum

kafanı koyma daha cok gencız . burdan esk - izmir 400 km enn cok 5 saat surer ızmıre gırmem ve pıstonda yerınde olur

banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    GÜZEL MOTOR AMA BENİM TARZIM DEĞİL

Bu motor işi benim kafamı iyice karıştırmaya başladı regali bugün gittim gördüm pek ısınamadım, ordan ramzey i gördüm hiç fena değil ama sıfır bulamadım, regal i satan abi kanuni ye pek sıcak bakmamamı söyledi, hafta sonu çetmene gittim skygoyu gördüm görüntü güzel ama forumda pek eleştri bulamadım. 2. el kış başı güzel birşey yakalayabilirmiyim diye kendime sormaya başladım. Yada en iyisi bir bisiklet alayım diyorum motoruda hayal etmek en güzeli olurdu her markayı hayal edip bisikletimle gezerim,
    CUMHURİYET!

Motosikleti
    CARACAL
    arkadaşlar motorun hizasındaki 2 parlak nikelaj kapak var biliyosunuz onların içinde röleler ve flaşör var söktüyseniz görmüşşünüzdür.onları tutan lastikler çok adi ve sıcaktan koyveriyor.bir ara kontrol edip plastik kelepçe ile falan bağlayın.
    yoksa benimki gibi olur.dün bir girneye gidip geldim sinyalin sesi,pili biten oyuncak bebek gibi çıkmaya başladı,bide baktımki flaşör yerinden çıkıp eksoza değmiş ve erimeye başlamış.
    allah korumuş yani yancaktı tutuşcaktı yolda.
    bilginiz olsun keyifli sürüşler

kafanı koyma daha cok gencız . burdan esk - izmir 400 km enn cok 5 saat surer ızmıre gırmem ve pıstonda yerınde olur
    sen onu 400 de değil de 300 yap, 300km bu motorla 5 satte gidilebilir.

Alıntı trncbulzun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorun hizasındaki 2 parlak nikelaj kapak var biliyosunuz onların içinde röleler ve flaşör var söktüyseniz görmüşşünüzdür.onları tutan lastikler çok adi ve sıcaktan koyveriyor.bir ara kontrol edip plastik kelepçe ile falan bağlayın.
    yoksa benimki gibi olur.dün bir girneye gidip geldim sinyalin sesi,pili biten oyuncak bebek gibi çıkmaya başladı,bide baktımki flaşör yerinden çıkıp eksoza değmiş ve erimeye başlamış.
    allah korumuş yani yancaktı tutuşcaktı yolda.
    bilginiz olsun keyifli sürüşler
    hava daha sıcaktır oralarda burdan heralde, ben hiç dikkat etmedim ama dikkat ederiz bizde artık

Huysuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caracal 200
    Bende 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum ilk motorum ve caracal'la öreniyorum. Şuan o beni kullanıyor ama :D
    Dediğim gibi şuan öğreniyorum ve hayatımda bu kadar zevk aldığım nadir bir şey vardır.
    Başlamayı düşünen herkeze tavsiye ederim....

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Bu motor işi benim kafamı iyice karıştırmaya başladı regali bugün gittim gördüm pek ısınamadım, ordan ramzey i gördüm hiç fena değil ama sıfır bulamadım, regal i satan abi kanuni ye pek sıcak bakmamamı söyledi, hafta sonu çetmene gittim skygoyu gördüm görüntü güzel ama forumda pek eleştri bulamadım. 2. el kış başı güzel birşey yakalayabilirmiyim diye kendime sormaya başladım. Yada en iyisi bir bisiklet alayım diyorum motoruda hayal etmek en güzeli olurdu her markayı hayal edip bisikletimle gezerim,
    regal sankı farklı bir b.k regal satmak için öyle diyor vibrasyon bızımkınden daha fazla tadına baktım . skygo yu ben pek sevmedım 2. el ıstemedıgın kadar var

sen onu 400 de değil de 300 yap, 300km bu motorla 5 satte gidilebilir.

hava daha sıcaktır oralarda burdan heralde, ben hiç dikkat etmedim ama dikkat ederiz bizde artık
    baba ne yaptın yaaa 50 -70 le gıdersen alırsın 5 saatte . ben emoklara gıderken 100 ıle gıttım 80 km yolu 45 dakıkada aldım motor cok rahat gıdıyor 90 - 100 de

yukarıda ki arkadaş tarzın değilse burda işin ne alalalalaaa :d

ben yola cıktımmı enaz 50 km giderim 100 km gelince bir çiş , su molası 5 dakika dvm yani 500 km deen fazla yarım saat mola verırım eger kafam atarsa benzini düşünmem 115 le giderim . bursaya giderken bir şalterlerım attı bayırları 130 la ındım

90 -100 arası gıderım uzun yolda mola fazla vermem 5 dakıka da motor sogur

günaydın ayrıca

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    regal,ramzey,jinlun,mondial,kanuni!!!eray'ında dediği gibi hepsi aynı b..k ha!!kanuni garantide ve yedek parçada gerçektende çok iyi..yoksa al birini vur ötekine..para ve maddi durumlar yüzünden hayallerimizdeki makinaları alamıyoruz ne yapalım bunada şükür şükretmeyi bilmek lazım..

regal sankı farklı bir b.k regal satmak için öyle diyor vibrasyon bızımkınden daha fazla tadına baktım . skygo yu ben pek sevmedım 2. el ıstemedıgın kadar var

baba ne yaptın yaaa 50 -70 le gıdersen alırsın 5 saatte . ben emoklara gıderken 100 ıle gıttım 80 km yolu 45 dakıkada aldım motor cok rahat gıdıyor 90 - 100 de

yukarıda ki arkadaş tarzın değilse burda işin ne alalalalaaa :d

ben yola cıktımmı enaz 50 km giderim 100 km gelince bir çiş , su molası 5 dakika dvm yani 500 km deen fazla yarım saat mola verırım eger kafam atarsa benzini düşünmem 115 le giderim . bursaya giderken bir şalterlerım attı bayırları 130 la ındım

90 -100 arası gıderım uzun yolda mola fazla vermem 5 dakıka da motor sogur

günaydın ayrıca
    adamım 500km 5 saattede gidilir, bu motor 100km yapıyo sonuçta, ama dinlenmelerle beraber sonuçta hava soğutma ve çin, 500km yi 5 saatin altındada gidebilirsin, zaten yola çıktın mı 90 nın altına inmicen, benim demek istediğim beklemek yolda, motoru sıkmadan şişirmeden, havasını ala ala, yani sen sağ ben selamet zamandır 300km 5saat. yada en azından motorumun sağlığı için ben böyle yaparım, ben iyi baktım, binmesini çok iyi bilirim diyosan, ben bişey diyemem tabikude

caracal kullancısı olarak caracalın eksilerini şu topiği takip eden çoğu kullanıcının bildiğini sanıyorum fakat ilk defa vitesli motor alacak arkadaşlara sesleniyorum bence otomatik vitesli bir motor alın derim neden derseniz

şimdi yolda gidiyorsunuz bir kere yavaşlıyorsunuz yok debriyaja bas dur bekle araba geçsin yavaşça debriyajdan çek elini motor kalkana kadar yani dicekseniz bunu herkes biliyo tamam haklısnız herkes biliyo fakat ben zevk almak tak tak arabaları sollamak isityorum tak geçmeyi düşünüyorum otomatik vites burda işin içine giriyor scoter bakıyorum yav ben kalmadan beni sollamış geçmiş evine varmış yani caracalı kötülemek için değil eksilerini bende yazmayı düşünüyorum genel olarak şimdilik vites hakkında genel bilgi vereyim dedim. ama şimdi aklım olsa büyük bir motor almayı hiç düşünmüyorum scoter almak daha iyi olcak gibi geliyor yada otomatik vitesli dorado poseidon daha iyi olur bu bence bi sorun değil ama ben aklımı vites geçeyim mi debrijaja basıyım mı diye takmak istemiyorum diyenlere sesleniyorum

BENCE EKSİLERİNE GELİNCE ;

1.Kaza yapmak istemiyorsunuz bayır aşağı giderken ani fren yapmayın önünüze araba çıktığında hele yav yapmazsak kaza yaparız diceksiniz tekerlekler sanki kızak gibi kayıyor başıma geldi çünkü bide toprak yol dikkatli sürün hiç tavsiye etmem bu yollarda caracal ile geçmenizi istemem kaycak gibi bir his veriyo tekerlek sorunu zaten herkes biliyo bunu

2.Vites göstergesi yok ve vites geçişleri çok kısa bu ne sorun yaratır derseniz siz düşünün derim

3. Ağır motor bunu herkes biliyo diceksiniz tamam ağır ama bunu bilerek alanlar var ve daha sonra yav elimle bile zor iteliyorum geri gitsem özellikle daracık bi yerden canım çıkıyo diyebilirsiniz .

4. Egzoz hiç ses yok yav yanımdan scoter geçiyo motor bağattırıyo bizimki bebek gibi ınga diyor yolda gidiyorum insanlar yolda giderken sanki motor sesini duymuyorlar o kadar sessiz o zaman korna var ama ben sesini duyurmak istiyorum dicekseniz bu motor o motor değil kızmayın hemen çaresi var ama doğal her zaman güzeldir doğüallık bozulursa motor o motor olmaktan çıkar yani yok deldirme başka bir şey deneme olmasın derim

5. Arkadan özellikle giderken bi ses geliyo çözemedim sanki bi şey çıkmış gitmiş gibi o an arkaya bakıyorum herşey sağlam ama yolda olmuyo bi araba çıksa arkaya bakıyım derken allah korusun

bakın arkadaşlar kötülemek için yazmıyorum amacınızı belirleyin ona göre motor alın derim amacınız uzun yol ise düz ise tamam size göre amaç kısa mesafe o zaman dur bakalım engebeli yol bayırlı toprak çok kısa mesafe orda dur yani motor amacınız belirleyin bence ilk önce ona göre seçiminizi iyi yapın

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Dostum önceden de söylediğim gibi bende sizin gibi Regal, Ramzey, Bisan...vb. motorlar arasında kalmıştım.Caracalı kullanmaya başladığımdan bu yana 350 km oldu inan forumdaki çıkan arzalardan hiçbirini görmedim diyebilirim.Sanırım bu arzalar kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor veya şans olabilir.Sana önerim uygun birşeyler arıyorsan al bir "0" Caracal keyfine bak başlangıç için ideal bir motor...
    Saygılarımla...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler