düzeliyor mu? düzeliyor mu sanıyoruz?
arkadaşlar motosikletleriniz kaç km ye geldi & yaşadığınız en büyük sorun ne?
benimki 6000km de, mekanik olarak hiçbi sorun olmadı.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Selam millet;
Malumunuz motoru alalı döt gün oldu ve ufacık bir sorunum var.
Motoru kapalı bir yerede saklıyorum ve o alana gitmek için geçtiğim kapı çok dar koruma demirleri sığmıyor sizce ne yapmalıyım.
Demirleri kestirip küçülteyim mi ?
Küçük boyutta bir demirmi alayım ?
Bu şekilde bir sağa bir sola yatarak sürterek içeri girmeye mi çalışayım ?
Ama sürtünce içim gidiyor.Önerilerinizi bekliyorum.Şu ana başka problem yok gerçi daha 35 Km de umarım başka sorun çıkarmaz...
Herkese kazasız eğlenceli sürüşler dilerim...
Saygılarımla...
başka kimse km yapmamış galiba? nerlerdesiniz?
millet iş güç ve gezme yolunda hocam bendede aynı sorun var domuzluklar sığmıyor o yüzden dısk kılıdı vs onlemle ıle bahceme koyuyorum zaten gıtmesı zor ( allaha emanet olsun )
10.000 km oldu olacak canavar gıbı masallah , coğu motoru bunun şimdiye kadar sekmanlarının kaçırması lazımdı super makıneymıs dıyorlar ( şeytan kulagına kursun )
caracalcılar uyumayın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
11000 km yi geçtikk gidiyoo gidiyooo 130 u gördüm ben dahasıda vardı ama yeter dedim zorlamaya gerek yok dedim devir saatim bozuk oldugu için kaçbin devirdeydim 130 gördüğümde bilmiyorm
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
benim daha 6100km, servisteki elemana şanzımandan ses geliyo diye götürdüm, bikaç parça değişcek dedi 60lira masraf çıkardı? bende ertele sen onu gidiyo şimdilik motor dedim garaj sorunu olan arkadaşım, eğer olmazsa olmaz değilse o demiri sökebilirsin.
selam caracal'cı arkadaşlar nasıl gidiyor bakiiim bence koruma demirini çıkartmakta fayda var!!aşırı büyük ve uzun arabaların arasından bile geçmekte zorlanıyorsun..ben sökmüştüm önceki sayfada resimleri var..gidondaki titreşim bile yarı yarıya azalıyor....
bence koruma demiri ayrı bi hawa veriyo motora, ayrıca sisy sizde hiç hoş durmuyor, orjinali en iyisi kişisel görüşüm. Ama bu motor sıvı soğutmalı olsaydı,bikaç bin lira daha verirdim.
çok hoş bi motosiklet, bende almak istiyordum, karar aşamasındayken maddi bi sorunum oldu. erteledim, belki bi dahaki sefere japon olur.
koruma demiri kaba falan ama yinede pek sökmeyi düşünmem.
yatmayı bırak çarpmalarda ilk darbeyi korusa yiine iyi kanatindeyim
Merhabalar;
Arkadaşlar motorda 100 Km oldu sonunda ve hiç bir sorun yok fakat yakıt deposu ışığı yandı acaba şuan kaç Km gider? Deneyip görücez...
Millet bişey sorucam tecrübesi olan olmuştur mutlaka ;
Resimdeki alarmı alsam bizim motor kendim montaj yapabilirimiyim, ne dersiniz çok karışıkmıdır sizce Önerilerinizi bekliyorum...
Site Linki ;
http://www.hepsiburada.com/productde...m341425#tablnk
Saygılarımla...
Hocam doğru diyorsun ama bazı motorlarda soketler hazır oluyormuş ve takıyorsun çalışıyor diyorlar.Bide neden kandim takmak istiyorum resimdeki 40 YTL lik bir alarm, gittiğim servis aynı alarmı bana 65 YTL ye satıyor ona eyvallah dedim bide ayrıca takacak usta da 30 YTL malzeme ve işçilik isteyince acaba ben yapabilirmiyim gibi soru işaretleri oluştu.Ayrıca alarmın şuan için çok gereği olmadığından sizlere bir danışayım dedim...
Saygılarımla...
o ustaya bor kafa at sonra kırık burunla yaptır kör beygıre hamut mısalı töbee ayıp yaa yokmu elektrıkcı baglat gec
Bi resmini koymadım uzun zamandır.
amcamla balığa gitmiştik, yağmur başladı geri döndük ama yolda baya bi ıslandık, bişeyde tutamadan döndük, add'nin önünde durduk içerde bi çay içtik, resim dün akşam 18.00 da çekildi, öndeki scooter amcamın. heybelerinde olta görünüyo
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)