Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Mayıs 2008, 23:29
ferotr adlı üyeden alıntı
aslında bu tarz (chopper,cruiser)motosiklet'lerde koruma demiri pek olmaz ama caracal'da var
sonuçta klasik bir motosiklet'o olanlarda var ama!!benim hoşuma gitmiyor
solmyr arkadaşımızında dediği gibi biçer döver gini maşşalah
ben hem sisi'yi hemde koruma'yı çıkardım...
sis barsız güzel durmuş.yazıları senmi söktün kendimi söküldü arkadaşım.birde jantların çok güzel duruyo ne ile temizliyosun
benim arka janta servsin hatası yüzünden bir asit bulaştı bidaha parlatamadım .ne kullanmak lazım anlamadım???
yardımcı olursan sevinirim
Reklamlar
-
09 Mayıs 2008, 23:39
caracal''yazılarını ben söktüm..jantları ben gaz yada mazotla motoru yıkamadan önce fırçalarım(arka jantı)..kir tutmuyor böylece asite çare bilmiyorum aslında gazla çıkması lazım uğraşman gerekebilir tabi yada kalın pasta kullanadabilirsin. ben biraz titizimdir .benimde depo morelimi bozdu sol tarafında derin çizik var!!
-
09 Mayıs 2008, 23:59
caracal''yazılarını ben söktüm..jantları ben gaz yada mazotla motoru yıkamadan önce fırçalarım(arka jantı)..kir tutmuyor böylece
asite çare bilmiyorum aslında gazla çıkması lazım uğraşman gerekebilir tabi yada kalın pasta kullanadabilirsin. ben biraz titizimdir
.benimde depo morelimi bozdu sol tarafında derin çizik var!!
tamam arkadaşım çok teşekkürler.gazyagını deneyeceğim yarın.bakalım nasıl olcak.olmazsa birde pasta atarım.dizlik depoyu çizdi demiştin.bende dizlik bakıyorum şuan ama aldığımda depoya dokunmaması için ne yaparım onu düşünmeye başladım şimdiden
-
10 Mayıs 2008, 00:08
trncbulzun adlı üyeden alıntı
tamam arkadaşım çok teşekkürler.gazyagını deneyeceğim yarın.bakalım nasıl olcak.olmazsa birde pasta atarım.dizlik depoyu çizdi demiştin.bende dizlik bakıyorum şuan ama aldığımda depoya dokunmaması için ne yaparım onu düşünmeye başladım şimdiden
dizliğin depoya temas ettiği yere ince,küçük bir kavçuk yapıştırmak (dizliğe)çare olabilir.
-
10 Mayıs 2008, 02:10
nankör adlı üyeden alıntı
Konu cbf nin veya caracal ın hangi ülke menşei olduğu değildir...
CBf sadece eğim de değil düz yolda da 120 km / saat hızı görür.
Tecrübe ile sabittir...
CBF güvenilir , kullanımı çok konforlu lazım olduğunda da hız lı ve çevik bir makinedir...
Düz yolda cbf de 100 km / saat hızı göremeyen ,kusuru ilk önce kendin de sonra yaptığı rodaj da ve periyodik bakımlar da yapılan işlemler de arasın...
sana laf yetısmtırmekle ugrasmayuıp buranın kanuni caracal 200 topıcı oldugunu belırtırım
benımde arka jantta leke oldu ve cıkmıyor .
arkadaslar bu arada sinan sofuoğlu abimizi kaybettik tüm motosiklet camiasının başı sagolsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
10 Mayıs 2008, 12:18
mterayes26 adlı üyeden alıntı
sana laf yetısmtırmekle ugrasmayuıp buranın kanuni caracal 200 topıcı oldugunu belırtırım
benımde arka jantta leke oldu ve cıkmıyor .
arkadaslar bu arada sinan sofuoğlu abimizi kaybettik tüm motosiklet camiasının başı sagolsun
ne yani ; caracal motosiklet i olmayana yasak mı ? bu topik ...
Zaten Caracal ı da tartışmadım seninle...
madem ki caracal topik i burası ..
CBf yi sen niye konu ediyorsun?
Çin lini güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.
Ayrıca,yazdıklarım büyük ihtimal le işine gelmedi..
Diken siz gül bahçesi olmuyor işte ne yaparsın !!!!!
-
10 Mayıs 2008, 13:19
.
dizliğin depoya temas ettiği yere ince,küçük bir kavçuk yapıştırmak (dizliğe)çare olabilir.
yok care olmuyor. ama bunu dizliğe yaparsan daha iyi olur ayrıca deponun goruntusunu bozmamıs olursun
-
10 Mayıs 2008, 23:35
-
10 Mayıs 2008, 23:39
tabelacının birine git aynı gümüş renk folyolar var yazı falan yazdıkları,ondan küçük bi parça kesip yapıştırabilirsin
aslında dediğim folyonun siyahından tam oraya gelecek şekilde bi şekil kestir böyle avayip bişeyler oluyo ya su damlaları gibi falan,hem dizlik o folyoyu çizer çok çok depoya zarar vermez
-
10 Mayıs 2008, 23:44
KARDAĞ adlı üyeden alıntı
tabelacının birine git aynı gümüş renk folyolar var yazı falan yazdıkları,ondan küçük bi parça kesip yapıştırabilirsin
aslında dediğim folyonun siyahından tam oraya gelecek şekilde bi şekil kestir böyle avayip bişeyler oluyo ya su damlaları gibi falan,hem dizlik o folyoyu çizer çok çok depoya zarar vermez
tamam bir deneyim acaba çıkartma felanmı yapıştırsam daha iyi olmazmı???
-
10 Mayıs 2008, 23:52
benim dediğimde çıkartma ama kafana göre şekil kestirirsin,zaten aynı renk yapıştırma varsada şöyle 3 cm e 3cm kare bi parça kurtarır öbür tarafada kes aynı yere yapıştır,dizlikler direk yapıştırmaya(folyoya) temas eder
-
10 Mayıs 2008, 23:58
hımmm bu fikirleri sevdim.deneyelim bakalım
kardağ bu arada nette gv 250 resmini buldum ona bakıyorum ama fiyatları ne göremedim??
-
11 Mayıs 2008, 00:01
benim dediğimde çıkartma ama kafana göre şekil kestirirsin,zaten aynı renk yapıştırma varsada şöyle 3 cm e 3cm kare bi parça kurtarır öbür tarafada kes aynı yere yapıştır,dizlikler direk yapıştırmaya(folyoya) temas eder
ilk işim bunu denemek olacak tşk kardağ
-
11 Mayıs 2008, 00:02
http://www.stkanuni.com.tr/
bu adreste bulabilirsin fiyatlarda var.
-
11 Mayıs 2008, 00:08
harbiden depo çok fena olmuş arkadaşım ya.dizlige acil müdahele şart
kardağ bu arada bu markanın servisi size otomatik olarak verildimi??
kardağ bu fiyat fena gelmedi bana. 7400 ytl. sizede gelecekmi bu modeller.seneye bakarsın alırız deneriz bir tane)
-
11 Mayıs 2008, 00:15
evet yetkili satıcı ve servis olarak verildi,fiyat öyle ama size özel bişey olur heralde
bence çok güzel bi motor yani yakından incelemedim daha ama çok hoş duruyo
-
11 Mayıs 2008, 00:18
evet yetkili satıcı ve servis olarak verildi,fiyat öyle ama size özel bişey olur heralde
bence çok güzel bi motor yani yakından incelemedim daha ama çok hoş duruyo
ben birşey anlamadım ne motoru abi ne güzel!! biraz açında bizde bilelim yahuu
-
11 Mayıs 2008, 00:21
iyi bakalım servisin size verilmesine sevindim.
bu konuyu tekrar değerlendiririz mailini aldım .
ben birşey anlamadım ne motoru abi ne güzel!! biraz açında bizde bilelim yahuu
şu kanuninin yeni markası varya kardağ onu söylemişti.resimlerine baktım fena değil.torku ve gücü 250 cc için çok yüksek. fiyatıda 2 caracal parası.belki nasip ilerde büyütürüz,kardağ ustada bize servis konusunda yardımcı olur;)
kardağ yoksa bu motor enjeksiyonlumu ki?? bu kadar yüksek güce ve torka sahip??
-
11 Mayıs 2008, 00:27
ee bunların hepsi hyosung?
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
11 Mayıs 2008, 00:30
ama artık onlar st kanuni diye geçiyor ya,servisini kardağ ustaya vermişler şimdiden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler