Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mayıs 2008, 02:03
Bugunku toplantıdan işlerim yüznden erken ayrılmak durumundaydım.yolda yagmur yüzünden güzergahımı degiştirdim acıbadem den aşagı inerken önümdeki siyah jip u dönüşü yapılmayan yerden u dönüşü yaptı. çarpmamak için frene asıldım çarpmaya az mesafe kalada motoru yana yatırdım yere dustuk.arkada eşim vardı .ikimizde iyiyiz bi sorun yok cok sukur.motorun farı kırıldı sadece.
neyse ben motoru kaldırıp kenara gectim kendimizi toparladık.kaza anından yaklasık 2 dk gectikten sonra aracın soforu ancak yanıma geldi.muhterem zat su an ismini vermiyorum.unlu bir sanatcı arabadan gec ismesinin sebebini ancak o zaman anladım(funda abla ve diger bayan arkadaslar kusura bakmayın)yanımıza geldiginde pantolonunun dugmeleri acıktı, ve gayet bariz hersey belliydi.neyse bana beni tanıdınızmı diye sordu,sonra 1 dk yanımızda takıldı ve gitti. durum bu bilgilerinize.
Bu arada desperadost abimde kaza yapmış geçmiş olsun.
Reklamlar
-
05 Mayıs 2008, 02:35
ferotr adlı üyeden alıntı
yamaha ybr kullanıcısı olarak bende inanmamıştım ama!!!takii kornanın altındaki made in chına yazısını görene kadar.içimdeki japon duygusunu mahvetti alçak çinliler lanet olsun
lanet olsun içindeki motosiklet sevgisine
belkı sadece korna çin malı :d 2004 modeller japon
svd adlı üyeden alıntı
Bugunku toplantıdan işlerim yüznden erken ayrılmak durumundaydım.yolda yagmur yüzünden güzergahımı degiştirdim acıbadem den aşagı inerken önümdeki siyah jip u dönüşü yapılmayan yerden u dönüşü yaptı. çarpmamak için frene asıldım çarpmaya az mesafe kalada motoru yana yatırdım yere dustuk.arkada eşim vardı .ikimizde iyiyiz bi sorun yok cok sukur.motorun farı kırıldı sadece.
neyse ben motoru kaldırıp kenara gectim kendimizi toparladık.kaza anından yaklasık 2 dk gectikten sonra aracın soforu ancak yanıma geldi.muhterem zat su an ismini vermiyorum.unlu bir sanatcı arabadan gec ismesinin sebebini ancak o zaman anladım(funda abla ve diger bayan arkadaslar kusura bakmayın)yanımıza geldiginde pantolonunun dugmeleri acıktı, ve gayet bariz hersey belliydi.neyse bana beni tanıdınızmı diye sordu,sonra 1 dk yanımızda takıldı ve gitti. durum bu bilgilerinize.
gemşi olsun abicim , su pantolon dugmelerı ????????????????????????
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
05 Mayıs 2008, 08:23
svd adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş bi gün bizide fark ederler ya
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
-
05 Mayıs 2008, 10:48
:]
mterayes26 adlı üyeden alıntı
belkı sadece korna çin malı :d 2004 modeller japon
gemşi olsun abicim , su pantolon dugmelerı ????????????????????????
eleman arabada pantolon dugmeleri acık ve bi bayanla takılıyodu daha nası ozetliyim
-
05 Mayıs 2008, 20:06
svd adlı üyeden alıntı
eleman arabada pantolon dugmeleri acık ve bi bayanla takılıyodu daha nası ozetliyim
büyük geçmiş olsun arkadaşım.allah korumuş 2 kişi birde!
bizim arka tekerlek frende acaip kayıyo ya sağa ya sola atıyo motor arkasını.normalmidir bu yoksa bu motoramı ait bir sıkıntı??
-
05 Mayıs 2008, 20:21
lastik cin malı dostum normaldir hele yagmurda hicgüvenme hele hele yagmurda ve arkanda artcı varsa arka freni unut
-
05 Mayıs 2008, 23:12
svd adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun inş birdaha tekrarı gelmez başınıza...
trncbulzun adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun arkadaşım.allah korumuş 2 kişi birde!
bizim arka tekerlek frende acaip kayıyo ya sağa ya sola atıyo motor arkasını.normalmidir bu yoksa bu motoramı ait bir sıkıntı??
kaç km'desiniz bilmiyorum ama tekerleklerinde alışması,aşınması gerekiyor biraz.1500'km'yi geçtiyseniz eğer ilk zamanlara nazaran kaymıyor,tabi sert frenlerde kaydırır o'da normaldir diye düşünüyorum...
-
05 Mayıs 2008, 23:48
merhaba arkadaslar uzun süredir gideremediğim motor sevdama kanuni caracal'la nokta koydum.ben ona karaçakal diyorum siyah olduğu için.motoru alalı 5 gün oluyor. bugun ılk defa gezme fırsatım oldu, 5 günde da ancak 130 kılometre yaptım onun da büyük bır kısmını bugun yapabıldım. perşembe günü aldım motoru, zonguldaktan ereğlideki eve kardeşim getirdi.calışma saatlerınden dolayı cok fazla ılgılenme fırsatım olmadı, bazı şeylerı göz önünde bulundurarak bu modelı aldım çok memnunum.fakat motorun ilk sorunu şamandaradan geldi benzin kaçırıyor sıktım kesildi ama yinede arada sırada kacırıyor en kısa zamanda servise getirecem.daha sonra fotograflarını koyarım.
-
06 Mayıs 2008, 00:36
usta 67 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar uzun süredir gideremediğim motor sevdama kanuni caracal'la nokta koydum.ben ona karaçakal diyorum siyah olduğu için.motoru alalı 5 gün oluyor. bugun ılk defa gezme fırsatım oldu, 5 günde da ancak 130 kılometre yaptım onun da büyük bır kısmını bugun yapabıldım. perşembe günü aldım motoru, zonguldaktan ereğlideki eve kardeşim getirdi.calışma saatlerınden dolayı cok fazla ılgılenme fırsatım olmadı, bazı şeylerı göz önünde bulundurarak bu modelı aldım çok memnunum.fakat motorun ilk sorunu şamandaradan geldi benzin kaçırıyor sıktım kesildi ama yinede arada sırada kacırıyor en kısa zamanda servise getirecem.daha sonra fotograflarını koyarım.
hayırlı olsun tekerın du bassın en kısa surede servıse gıt malum benzın fıyatları
-
06 Mayıs 2008, 00:47
usta 67 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin nice km'lere
-
06 Mayıs 2008, 23:10
-
06 Mayıs 2008, 23:37
-
07 Mayıs 2008, 00:17
usta 67
gerçektende süper fotolar neresi olduğunu öğrenebilirmiyiz??
-
07 Mayıs 2008, 01:15
fotoları kucuk koyarsak daha ıyı olur
ıyı gezı olmus tebrıkler hele o etler ooofofffffffff
-
07 Mayıs 2008, 14:59
hmmm, nice bike
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
07 Mayıs 2008, 21:44
topıııcc uyaaaaaan.............................
-
07 Mayıs 2008, 21:59
yettiimm arkadaşlar hızlanalım biraz hadi
-
07 Mayıs 2008, 22:29
Merhaba arkadaşlar bu caracal200 muhabbeti uzadıkça uzamış. Caracal ailesine bende katılsammı acaba..!
-
07 Mayıs 2008, 22:35
arkadaşlar harbiden bi süredir topic zayıf kaldı yav
balıkcı adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bu caracal200 muhabbeti uzadıkça uzamış. Caracal ailesine bende katılsammı acaba..!
gel arkadaş burada herkese yer vaaaar
-
07 Mayıs 2008, 23:01
gel gel tabi bu caracal acayiiip sattıı yawf
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler