Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Mayıs 2008, 00:45
trncbulzun adlı üyeden alıntı
valla toplanırız birgün nasip. bu arada ferotr asıl supab ayarları yaramıştır o motora.hem çekişte hem yakıtta.
subab ayarı yaktıı cok etkılemıyor ben yaptırdım yakıt 2 katı arttı sonra gerı eskı halıne dondu 3000 km de bır ıyı bır ustaya yaptırın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Reklamlar
-
03 Mayıs 2008, 00:45
slm arkadaşlar, bende yeni karakalcıyım bugün aldım karakalımı, yarın inş. bol bol gezicem, izlenimlerimi paylaşırım sizlerle..
-
03 Mayıs 2008, 00:46
valla toplanırız birgün nasip. bu arada ferotr asıl supab ayarları yaramıştır o motora.hem çekişte hem yakıtta.
evet subap ayarı çok önemli.ama yapan ustada çok önemli..ayarları yapan yakup abi'min kulaklarını çınlatayım buradan
-
03 Mayıs 2008, 00:47
o zaman şüphesiz 95 e devaaaaaam
-
03 Mayıs 2008, 00:48
yasin2008 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar, bende yeni karakalcıyım
bugün aldım karakalımı, yarın inş. bol bol gezicem, izlenimlerimi paylaşırım sizlerle..
hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle bu ara aramızada hoş geldin
-
03 Mayıs 2008, 00:49
bugün aldım karakalımı, yarın inş. bol bol gezicem, izlenimlerimi paylaşırım sizlerle..
hayırlı olsun arkadaşım.kazasız belasız kullan inşallah
eray subap ayarı nasıl çok yakarki?? ayarları düzgün yapmamıştır ustan.normalde arabaya bi ayar çekersin yakıtı düşer çekişi artar.ama motordada aynıdır sanırım
-
03 Mayıs 2008, 00:51
aramıza h.g hayırlı ugurlu olsun tekerın duz bassın
-
03 Mayıs 2008, 00:56
subap ayarı çok yaktırmaz aslında ama yeni yapıldığı zaman alışana kadar biraz fark ettiriyor kanımca..
-
03 Mayıs 2008, 01:01
eee vakti zamanı geldiğinde subapları ayarlıycaz bakalım bizimki ne olcak
-
03 Mayıs 2008, 01:01
tabı ben 5 ytl ıle 40 km gıdıyordum . bır subab ayarı 5 ytl ıle 32 km
-
03 Mayıs 2008, 01:03
aslına bakarsanız zırt pırt subap ayarı yaptırmak'ta doğru değil ustaların dediğine göre ilk 1000'km'de kışa girerken birde yaza girerken
-
03 Mayıs 2008, 01:05
arabalarda km ye pek bakmaz supap ayarı,gerek kullanımdan gerek haharetten supaplar oturma yaparsa ayar sıkı olur.açmak gerekir.aslında zaman zaman subap ayarını kontrol etmek lazım.ama tabi önce değerlerini ve zaman ayarını bulmak lazım
-
03 Mayıs 2008, 01:06
YASİN2008 KARDEŞ HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH
RESİM EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İŞTE LİNK İ
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
ARKADAŞLAR BENİM KONJEKTÖR ARIZA YAPTI SERVİSE GİTMEK İSTEMİYOM İZMİRDE NERDE TEMİN EDEBİLİRİM BİLEN VARMI HIZLI BURAK VAR ORAYADA GİTMEK İSTEMİYOM
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
-
03 Mayıs 2008, 01:06
eee vakti zamanı geldiğinde subapları ayarlıycaz bakalım bizimki ne olcak
sen yaptırda motorda nasıl degısıyor gör yada çok kaliteli bir ustaya yaptıracaz tek sılındır oldugu ıcın cok kolay aslında
-
03 Mayıs 2008, 01:07
yakup ustan sol kapagı ve ordaki gözetleme tapasını sökmüştü resimde gördüğümde.zaman işareti ve ayarı orda sanırım. olmadı kardağ ustadan yardım alırız
çok teşekkür fattii kardeşim
-
03 Mayıs 2008, 01:08
o sol taraftakı vıda bıcımlı seyı zaten bır turlu anlayamadım
-
03 Mayıs 2008, 01:10
yakup ustan sol kapagı ve ordaki gözetleme tapasını sökmüştü resimde gördüğümde.zaman işareti ve ayarı orda sanırım. olmadı kardağ ustadan yardım alırız
çok teşekkür fattii kardeşim
evet küçük bir kapaktan işaretlere göre yapıyor ayarı.çizgiler işaretler felan var eksoz emme felan.ince işler anlayacağın.sentil ayarını tutturmakta önemli.
fattii adlı üyeden alıntı
YASİN2008 KARDEŞ HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH
RESİM EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR İŞTE LİNK İ
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
ARKADAŞLAR BENİM KONJEKTÖR ARIZA YAPTI SERVİSE GİTMEK İSTEMİYOM İZMİRDE NERDE TEMİN EDEBİLİRİM BİLEN VARMI HIZLI BURAK VAR ORAYADA GİTMEK İSTEMİYOM
bir tanemi servis varki başka servise git.internetten bakabilirsin servislere...
-
03 Mayıs 2008, 01:14
ferotr ayarı zamanı geldiğinde kendim yapacağım zaten.elimizden iş gelir çok şkür.arabalara ayar çakeim ama motorun acemisiyim arka fren ötüyo kara kara düşünüyorum nasıl sökcem diye.araba olsun 10 dk açarım 4 tekerleği ama.gel görki motorun frenini sökmek bilmediğimden gözümde büyüyor
bu günlük bu kadar görüşmek üzere arkadaşlar.
-
03 Mayıs 2008, 01:23
arkadaslar 95 oktan enjeksıyonlu araclar ıcın uretılen bır turmus süper alıyorum ben aynı per verıyor hem daha ucuz yani 3.390.000/lt
-
03 Mayıs 2008, 01:28
ferotr ayarı zamanı geldiğinde kendim yapacağım zaten.elimizden iş gelir çok şkür.arabalara ayar çakeim ama motorun acemisiyim
arka fren ötüyo kara kara düşünüyorum nasıl sökcem diye.araba olsun 10 dk açarım 4 tekerleği ama.gel görki motorun frenini sökmek bilmediğimden gözümde büyüyor
bu günlük bu kadar görüşmek üzere arkadaşlar.
arka frenin ötmesi bütün caracal'larda var zaten.ama onada bir çağre bulduk!!tekerleği söküp balatayı ince yağla yağlayıp sildik ve taktık.ne ses kaldı ne ötme yalnız ilk zamanlarda bira tutmamazlık yapabilir.sonradan felaket tutuyor ama onuda söyleyim.birde arka tekerleği sökerken eksoz engel oluyor bununda bir çaresi var!!amatsör vidalarını sökmek en basit yolu sadece alt vidaları sökeceksiniz...
mterayes26 adlı üyeden alıntı
arkadaslar 95 oktan enjeksıyonlu araclar ıcın uretılen bır turmus süper alıyorum ben aynı per verıyor hem daha ucuz yani 3.390.000/lt
evet en doru benzin .. eskiden birde normal benzin vardı bilmem hatırlarmısınız...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler