Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Mayıs 2008, 22:30
biri bendenmi bahsetti.....burdayım geldimm
başın sağolsun hayırdır inşallah bi problem yok dimi,niye inmedin gördünde misafirim olurdun
Reklamlar
-
02 Mayıs 2008, 22:37
KARDAĞ adlı üyeden alıntı
başın sağolsun hayırdır inşallah bi problem yok dimi,niye inmedin gördünde misafirim olurdun
selam ustam.kayınvalidemi kaybettik.acele adanaya indim ordan otobuse.osmaniyeden geçerken aklıma geldi.yazılarından derken önce kanuni ismini gördüm sonra dikkatimi çekince senin dükkan olduğunu anladım.ptt falan vardı yanında sanırım işler iyidir inşallah.
bu arada daha öncede yazmıştım san ama sanırım görmedin.birşey sormuştum .yüksek oktanlı benzin iyimidir diye?? motoru aldığım servis kullanma sakın demiştide.
bu arada benim adım bülent.senin msn varsa alayım ustam.malum ben uzaktayım biraz) bişey lazım olursa kargolayabilirmisin bana?? parça vs
-
02 Mayıs 2008, 22:42
cvp yazdım sana ben oktan olayında,önemli değil kullan sen oktan işin hikayesi ayak yani hepsi aynı,evet orası şubemiz bide anayol üzerinde plaza var sevis y.parça satış, abi başınız sağolsun gelirseniz mutlaka beklerim
-
02 Mayıs 2008, 22:42
şimdi aldım msn adresini.profilde varmış
çok teşekkür edrim .inan zamanım olsaydı kesin uğrardım.kim bilir nasip gelirim o tarafa doğru.
demek oktan işi ayak diyosun.yüksek oktan harbiden diğer arkadaşın dediği gibii çekişte farkediyomu ki?
-
02 Mayıs 2008, 22:44
kaydettim,ya ben giriyorumda pek takılan yok heralde buraya<
-
02 Mayıs 2008, 22:52
trncbulzun adlı üyeden alıntı
şimdi aldım msn adresini.profilde varmış
çok teşekkür edrim .inan zamanım olsaydı kesin uğrardım.kim bilir nasip gelirim o tarafa doğru.
demek oktan işi ayak diyosun.yüksek oktan harbiden diğer arkadaşın dediği gibii çekişte farkediyomu ki?
dostum hiç uğraşma benim ki psıkolojık olaymıs yenıden super benzın aldı oktan hıkayesı para tuzagı super benzınlede 100 oktan ılede aynı devır aynı hız
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
02 Mayıs 2008, 23:27
OSMANİYEDE KARDAĞ USTA VARDI DEĞİLMİ.
İNSAN KUŞ MİSALİ BİR TAZİYE İÇİN TÜRKİYEDEYDİM DÜN.SALI GÜNÜ OSMANİYEDEN GEÇERKEN KARDAĞ USTANIN DÜKKANI GÖRDÜM.BAYAA İYİ MOTOR VARDI,GÜZELDİ DÜKKAN
osmaniye'nin kadirli ilçesine gittim.osmaniye'yede gittim ama kardağ'a uğrayamadım akşam gitmiştik çünkü...
ooo kardağda buradaymış zaten
-
02 Mayıs 2008, 23:55
-
02 Mayıs 2008, 23:59
son zamlar mahvetti bizi..hayır evin bahçesini felan kazıyorum ara sıra petrol neyim çıkmıyorki zengin olalım...
-
02 Mayıs 2008, 23:59
abi osmaniyenin 2 girişini tuttum yinede gelmiyonuz ya helal olsun,bide diyolar osmaniyeden geçtim diye
-
03 Mayıs 2008, 00:05
abi osmaniyenin 2 girişini tuttum yinede gelmiyonuz ya helal olsun,bide diyolar osmaniyeden geçtim diye
bir dahaki gelişimde mutlaka uğrarım yanınıza. dediğim gibi akşam geldik gece geri döndük kadirliye ...
-
03 Mayıs 2008, 00:10
mutlaka beklerim tanışmak isterim.
-
03 Mayıs 2008, 00:15
mutlaka beklerim tanışmak isterim.
bu hayatta olduğumuz müddetçe mutlaka tanışırız..
-
03 Mayıs 2008, 00:16
gönülden bağlanırsan bu hayatta olmasanda tanışırsın benim msn yi eklemiştin heralde dimi*?
-
03 Mayıs 2008, 00:21
gönülden bağlanırsan bu hayatta olmasanda tanışırsın
benim msn yi eklemiştin heralde dimi*?
yeni ekledim ...
eray öldünmü be neredesin
-
03 Mayıs 2008, 00:25
türkiyedeyken çoook geziyodum ve gittiğim her yerde tanışır bulurdum iinsanları ama burdan biraz zor oluyor.ama gönüller bir olsun.buluruz birgün elbet
-
03 Mayıs 2008, 00:31
türkiyedeyken çoook geziyodum ve gittiğim her yerde tanışır bulurdum iinsanları ama burdan biraz zor oluyor.ama gönüller bir olsun.buluruz birgün elbet
evet gönüllerin bir olması önemli..ama bakarsın bir gün biz caracal'cılar toplanırız bir yerlerde yeterki isteyelim...
bu ara benim makina son bakımdan sonra çok daha iyi çekmeye başladı bakımsız bırakmayın caracalınızı...
-
03 Mayıs 2008, 00:39
ferotr adlı üyeden alıntı
yeni ekledim ...
eray öldünmü be neredesin
BURDAYIM ABİ seni bırakırmıyım hiiç 95 oktan bile çok süper koyun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
03 Mayıs 2008, 00:42
valla toplanırız birgün nasip. bu arada ferotr asıl supab ayarları yaramıştır o motora.hem çekişte hem yakıtta.
-
03 Mayıs 2008, 00:44
mterayes26 adlı üyeden alıntı
BURDAYIM ABİ seni bırakırmıyım hiiç 95 oktan bile çok süper koyun
valla ben zaten 95'ten başkasını kullanmıyorum zaten..enjeksiyonlu felan olsa neyse ama! gereği yok caracala karbüratörlü makina zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler