Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Nisan 2008, 00:01
trncbulzun adlı üyeden alıntı
ok
çok teşekkür edrim.son sayfa 58 sanırım
eray kardeş birisi dişli değiştirmişti senmiydin? bu iş nasıl oluyo.memnunmu yapan acaba??
kardeş senin usta subapları kaça ayarladı dikkat edebildinmi acaba??
ferotr senin resimlere baktım.usta bayaa dağıtmış ortalığı. servis falan değil sanırım.resimleri indirdim.lazım olursa bakarım diye.bi dünya arabaya supap ayarı yaparım yıllardır.motorun nasıl yapılır bilmiyorum daha
ben para vermedim bakıma çünkü resimdeki usta arkadaşımdır,sevdiğim bir abim.kanuni'nin servisi değil ama bir tek ona güveniyorum tamir konusunda...işinin ehlidir yani bu ara yaz geldiği için sübab'larınızı ayarlatmanızda fayda görüyorum haberiniz olsun...
Reklamlar
-
29 Nisan 2008, 00:41
ferotr adlı üyeden alıntı
ben para vermedim bakıma çünkü resimdeki usta arkadaşımdır,sevdiğim bir abim.kanuni'nin servisi değil ama bir tek ona güveniyorum tamir konusunda...işinin ehlidir yani
bu ara yaz geldiği için sübab'larınızı ayarlatmanızda fayda görüyorum haberiniz olsun...
ben en son ayarlattıgımdan bu yana 2000 km gectı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
29 Nisan 2008, 02:02
arkadaşlar biraz sizden ayrı kaldım sebebi internet faturası allah benzinsiz bırakmasız tekrar kaldıgım yerden okumaya başladım 57. sayfada kaldım yarın inşallah arayı kapatırım herkeze iyi geceler
bu da benim çantalar 70 lira verdim
subablara gelince hiç ayarlatmadım kaçlık sentil kullanınıyooo bilen arkadaşlar yardımcı olsun bende ayarlatıyım
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
-
29 Nisan 2008, 22:20
valahi fattii kaçlık sentil kullandığına hiç dikkat etmedim ben .. şimdi ne söylesem yalan olur yanlış bilgi vermeyeyim!!!ama öğrenince buraya yazarım....
-
30 Nisan 2008, 00:18
slm arkadaslar ben zafer . eray sayesınde geldım buraya eskısehırlıyım daha bugun caracal 200 siyah renk aldım . erayla bıraz gezdım
herkese kazasız belasız surusler
-
30 Nisan 2008, 09:57
zafer aramıza hosgeldın kardesım kazasız belasız surusler
-
30 Nisan 2008, 11:08
zafer_esk adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar ben zafer . eray sayesınde geldım buraya eskısehırlıyım daha bugun caracal 200 siyah renk aldım . erayla bıraz gezdım
hoş geldin kardeş kazasız belasız
-
01 Mayıs 2008, 11:38
-
01 Mayıs 2008, 20:31
zafer_esk adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle.caracal'a en yakışan rengi almışsın tebrikler
-
01 Mayıs 2008, 22:06
alooıoo topıc uyanın..........................................
-
01 Mayıs 2008, 22:20
mterayes26 adlı üyeden alıntı
alooıoo topıc uyanın..........................................
su serp eray millete belki o'zaman uyanırlar...
arkadaşlar geçen kendime bir dizlik aldım (koruma)ama başıma gelenleri bir bilseniz!!!!ahh ulen sonra nerden aldım dedim ama iş işten geçti tabi,o dizliğin depoya vuracağı hiç aklıma gelmemişti!şimdi deponun iki tarafından derin çizikler yapmış fark ettik ama sonradan farkettik ne işe yarar yanii anlayacağınız depo elden gitti yaa boyanacak yada ........
-
02 Mayıs 2008, 00:01
su serp eray millete belki o'zaman uyanırlar...
arkadaşlar geçen kendime bir dizlik aldım (koruma)ama başıma gelenleri bir bilseniz!!!!ahh ulen sonra nerden aldım dedim ama iş işten geçti tabi,o dizliğin depoya vuracağı hiç aklıma gelmemişti!şimdi deponun iki tarafından derin çizikler yapmış fark ettik ama sonradan farkettik ne işe yarar
yanii anlayacağınız depo elden gitti yaa boyanacak yada ........
dizlikleri pantolonun altına taksan bence daha hoş olur hemde daha güzel gözükür
-
02 Mayıs 2008, 02:06
fattii adlı üyeden alıntı
dizlikleri pantolonun altına taksan bence daha hoş olur hemde daha güzel gözükür
fatih altına girmez cok kalın girsede rahat ettirmez
-
02 Mayıs 2008, 02:31
mterayes26 adlı üyeden alıntı
fatih altına girmez cok kalın girsede rahat ettirmez
bencede pantolon altında biraz rahatsızlık verebilir..ama siz siz olun dizlik takmayın mahvetti depoyu.yarın foto çeker siteye eklerim..
-
02 Mayıs 2008, 21:30
Bende Dizlik Almayı Planlıyordum,ee Ne Yapmalı Peki Arkadaşlar?? Bunun çaresi Yada çizmeyeni Yokmu??
Depona üzüldüm Arkadaşım.caracala çizik Gelince Içim Gidiyo Iyi Bilirim.
-
02 Mayıs 2008, 21:45
vıdaların uzerıne sıyah eketrık bandı yapıstırın cızen vıdaların uzerıne
-
02 Mayıs 2008, 21:50
Bende Dizlik Almayı Planlıyordum,ee Ne Yapmalı Peki Arkadaşlar?? Bunun çaresi Yada çizmeyeni Yokmu??
Depona üzüldüm Arkadaşım.caracala çizik Gelince Içim Gidiyo Iyi Bilirim.
sadece vida değil!plastik kısmıda depoyu çizebiliyor.çözüm dizliğin üst kısmına siyah bez parçası veya buna benzer şeyler sarmak başka çaresi yok gibi bu işin...
-
02 Mayıs 2008, 21:55
hımm.peki ne fiyatlarda dizlikler,ve nerden aldın.en azından çarpılmayalım.
arkadaşlar fotoğraf eklemeyi anlatan bir sayfa vardı.nerdeydi acaba.yada linki??
-
02 Mayıs 2008, 21:58
hımm.peki ne fiyatlarda dizlikler,ve nerden aldın.en azından çarpılmayalım.
30 ytl'ye aldım . orta kalite geçenlerde osmaniye'ye gitmiştim oradan aldım...
-
02 Mayıs 2008, 22:16
30 ytl'ye aldım . orta kalite geçenlerde osmaniye'ye gitmiştim oradan aldım...
OSMANİYEDE KARDAĞ USTA VARDI DEĞİLMİ.
İNSAN KUŞ MİSALİ BİR TAZİYE İÇİN TÜRKİYEDEYDİM DÜN.SALI GÜNÜ OSMANİYEDEN GEÇERKEN KARDAĞ USTANIN DÜKKANI GÖRDÜM.BAYAA İYİ MOTOR VARDI,GÜZELDİ DÜKKAN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler