evet bayiyim ama kadirli biraz merkeze uzak ya hangi tamirci kardağ dersen tanırlar
sen nerde oturuyosun adanamı
evet bayiyim ama kadirli biraz merkeze uzak ya hangi tamirci kardağ dersen tanırlar
sen nerde oturuyosun adanamı
ok. kadirliden gelirken osmaniyeye girdiğin zaman yani antepten gelen yol var ya ana yol o yola çıkmadan hemen köşede kadirli yolu girişindeyim yani.beklerim muhakkak,caracal parçası şuanda pek yok elimde önceden bildir bana getirtirim hemen
bende Mustafa evet bölge bayisiyim satış servis y.parça mutlaka beklerim
planet zinciri tak süper olur
tamam anlaştık o'zaman
agalar 100 oktan benzın koymayı dusunuyorum caracalıma ve gaz teli takmak ne zormus bızım makıneye hele sıyah fişeği oturtmak
benım sinyalin oldugu kumanda mort oldu garantiden gelmiş allahtan yrn değiştirtcem ve arka kampanamda hışırtı var onu da yaptıracam makıne bomba gıbı olacak ... valla motorun ıyı acıldıgına ınanıyorum . bugun babamla gıderken duz yolda vıtes kucultup bır mınıbus solladım mınıbuscu bıle bakakaldı 4. vites 100 gordum iki kişi oktan olayını servıse sordum hiçbir şey olmaz ne 100 oktan nede 75 den dedı haftaya çarşamba benzın bıter o zaman bır deneyecem . gercekten cekıs degısıyor oktan buyudukce ..... motorumu çok seviyorum
ve 100 km ye 3.8 yakıyorum normal mı yaaa ama sehır ıcı bıle 4000 devır altına pek dusmem zor bır ıhımal ve yol buldummu basarım kac yapıyorsa yanı 8000 + devir
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
bugün motoru servise bıraktım yağı benden yağ değişimi ,arka kampana değişimi , fren musuru , sol kumandanın tamiri ( sinyal vs ) 50 ytl ye hallettim
bu arada esk de bir caracal daha aldık , motoru yüksek devirle kullanınca sellök yapıyor . kendi kendine :d 6000 km devırdıgım için motoru artık bıraz zorluyorum 4. viteste rüzgar olmasın 100 ü geçiyor 5 .vitesste 120 deyip kalıyor .
en az 4000 devir şehir içi , şehirler arası yollarda motor kacyapıyorsa yapıyorum 100 km de 3.8 lt yakıyor . nasıl durum sizce
evren resimler harika
çantalar çok yakışmış arkadan görüntü 10 numara olmuş walla bu caracal fena olmuş
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
bendearkaya takacam yarın
ne kadarmıs armodeler........... cantalar yani
ferotr kardeşim,şu benzin filtresi varmıydı sen mi taktın? bende benzin filtresi göremedim diye kendim taktım. kesikliğin sebebi filtrenin altta kalması olabilir.filtre karbüratörünün benzin giriş seviyesinden aşağıda görünüyor sanki.özellikle depodaki benzin azaldığında kesiklik yapabilir belki?? bu arada ithal taş filtreler varmış.akışı zorlaştırmayan.onu araştırıyorum.haber veririim bulduğumda.
kardağ ustam
birşey sormak istiyorum
ben motru silifkeden aldım.bana benzini 95 oktan kullan yüksek oktan motoru zorluyo hararet yaptırır diyo.aslı varmı? bana pek mantıklı gelmedi,çünkü yüksek oktan, benzinin sıkıştırma sonunda,buji çakmadan önce kendi kendine tutuşmasını zorlaştırır.bu konuda nedir düşüncen??
çanta harbiden motora iyi yakışıyor.ben motora armode aldım 130 ytl.ama tam oturmadı diye sinyalleri 20 cm kadar arkaya doğru bir metalle uzattım.sinyallerin koltuık altında kablo boyu uzun tam olarak yetiyor yani.bilgin olsun.ayrıca depo altındaki (her iki tarafta olan) sac kızma nikelajlı şeritler var çok yakışıyor km saatinin altından koltuk altına kadar uzattım harika oldu.takması kolay fiyatıda metrsi 2 ytl.ama görüntü süper oluyo
Senin kafanı karıştırmışlar zaten açıklama yapmama gerek yok oktan olayını biliyosun neye yaradığını,hatta sana şunu deyim hiç bi işe yaramıyor.dünya petrolleri bi kaç ailenin elinde mesela mobil bp shell falan tek bi ailenin,ama tüketiciyi kandırmak için bp çıkıyo diyoki ben bişey buldum oktandı bilmem neydi,öbürü power up u buldum diyo danışıklı dövüş yani,maksat bizi keklemek,kısacası oktan olayını unut hangisini kullanırsan kullan aynı..slmlar
Kaç oktan kullanmanız gerektiğinin kullanma klavuzunda yazıyor olması lazım. Oktan yükseltmenin teorik olarak bir faydası yoktur. Belki biraz canlanabilir ama avans ayarını yeniden ayarlamayı da gerektirebilir. Kullanma klavuzunda belirtilen değerin altında kullanmayın yeter.
Bu arada mterayes26 arkadaşa 100 olsun 75 olsun diyen servisin bu konuda hiçbirşey bilmediği ortada. Bunu söyleyen kişi kendi aracına 75 oktan benzin koysun bakalım ne olacak.
Motoru zorlama konusunda da, üst devirlerde gezerken devir saatinin kırmızı çizgiye girmemesine dikkat edin. Kırmızı bölgeye sürekli girip çıkmak veya orada kalmak motorunuzun çabuk yıpranmasına neden olur. Hem ömrünü kısaltmış, hem sizden sonra bu motoru alacak olan kişiye kötülük etmiş olurunuz.
Güle güle kullan arkadaşım allah kazasız belasız sürüşler versin..
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Teşekkürler hocam, önerinlerinize uyup en kısa zamanda bir Kanuni Caracal 200 sahibi olacağım.Bu arada siz bayisiyseniz yeriniz nerededir, birde zahmet olmazsa bana bir fiyat teklifi yollayabilirseniz değerlendirsem uygunsa yabacıya gitmeden sizlerle iletişime geçsem çok iyi olur...
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)