arkadaşlar dikkat ettim herkes plakayı o fosforu söküp oraya takmış ben mi yanlış yaptım siz mi?
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
trncbulzun yeni caracalın hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin,allah bir yastıkta kocatsın inşallah..amin.
solmyr plakan bir değişik duruyor biraz yokarı doğru kaldırmış gibisin..
o plakaları , plaka sallanmayacak şeklilde monte edin yoksa arka çamurluğu kırarsınız
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
benim plakalık'da sakat bu ara onu sağlamlaştırmam lazım...
tekrar selam
arkadaşlar motorun benzin filtresi nerededir göremedim.benzin musluğu yedek depoya kadar benzini üstten alıyo sanırım,pislik olmaz belki ama,yedek depoyu kullanırken pislik karbüratörü tıkayabilir belki.bugün yakıt musluğu ile karbüratör arsına benzin filtresi taktım.bakalım ne olacak.
bugün caracalla iki kişi (140kg) 270km yol gittim, (eşme uşak arası iniş çıkışlı, otobanda ankara tarafına uşak merkezden 70km dışarı çıktım, döndüm.) indim, çıktım acayip çekiyo motor. yokuş yukarı bazı arabalara fark attığım oldu. uzun yol motoru bu yaw.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Merhabalar;
Arkadaşlar bende bu aralar bir Kanuni Caracal 200 hayranlığı başladı.Bu yaz motorun sıfırını satın almayı düşünüyorum sizce daha önce almmayı düşündüğüm Regal Raptor DD250E ile arasında kıyaslama yapmam gerekirmi yoksa hiç bakınmadan direk gidip bu moturu satın al dermisiniz.Birde Caracal 200 almak için nezamanı beklemeliyim fiyat olarak daha uygun bir zaman olurmu ne dersiniz.Öneri ve bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler...
Saygılarımla...
ferotr dostum harika görünüyo yıkamış yaglamışsın sisybar ı sökmüşsün harika bir görüntüsü olmuş begendim
marantzz arkadaşım bende kuzenimle beraber caracal aldım ama şu anda onda yaz geldi motor yok altımda ortak oldugu için sıkıntı yaşıyorum
şu sıralar ne alabilirim diye bakınıyorum
senin deiğin gibi aklıma regal raptor ve caracal geliyoo
şimdi kıyaslama yapalım
hıız konusunda raptor 250cc olmasına karşın 120 130 yapıyomuş kullanan arkadaşım var
caracal 200 cc olmasına karşın o hızı gerektiğinde zaten yapıyoo
raptor su sogutmalı caracal hava sogutmalı bu raptor için bir avantaj
şöle motora baktıgın zaman raptor biraz sıska kalıyor sanki yada ne bilim caracal la başladıgım için olabilir
caracal daha bir tok duruyoo
şu sıralar bende kararsızım regal raptoru bilen arkadaşlar varsa eğer bizleri bir bakıma bilğilendirilerse seviniriz bakalım caracal kullanıp taaa aaa evet raptor bizim motordan ii diyen olacak mı ??
öncelikle aslında motor alırken yüksek cc bir motor almayı düşünüyordum ama en ucuzu 10.000 ytl den başlıyo yeni kasalar tabi neyse motoru aldınız diyelim o kadar parayı bagladınız ama bitmiyo bundan sonra bu motorlara benzin parası yetiştirmek ve servis ücretleri olaki bir kaza anında parçaları çok para tutuyoo yani sırf bu yüzden yüksek cc makinalardan vazgeçtim
chopper crusier benim gibi orta halli arkadaşlar için en ideali
aklımda olan şey ise ikinci el ya raptor yada caracal almak
caracalı alırsam eger yeniden biraz değiştirmek gerekecek sagını solunu daha bir dikkat çeksin
bu sırada raptoru araştırıken 300 cc olanlarını buldum raptorriders diye bir site var bakarsanız nasıl motorlar yapıyo regalraptor anlarsınız yani eften püften değilmiş ben şimdi anladım
ama biz caracalımı tercih edelim yok sa raptorumu
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Bence tek el binersen kimseye vermezsen çok iyi bi motor.bu arada fiyatta oynama olmaz kanunide sabittir.dün bi arkadaşa sattım bi tur attım yeni çalıştırdık açık konuşim tigerden çok çok güzel bi motor,kanuni yi tavsiye ederim garanti servis y.parça süper bu arada ben kanuni bayisiyim..
dostum kanuni bayisi isen caracal hakkında şöle tavsiye edebileceğim modifiye ve gösteriş amaçlı ne gibi şeyler önerirsin
mesela ben regal raptorların arka çamurluk şekline hayranım caracala böyle bir uygulama olamz mı
DRİFT RELİGİON
olur ama tadilat yapman lazım oda nekadar içine siner bilmem,orjinal kullsnmanı tavsiye ederim.bence çok şık bi görünümü var.tek hoşuma gitmeyen yeri ön koruma demiri
onun üzerinde oynama yapılabilir ama koruma demirinin yani birz daha ufak yapabilirz o basitt
senin aklına gelen bişi yokmu şöle olabilir böle olabilir diye
mesela benim bildigim seyhanların arka çamurlugu bizim caracala uyar diyolar sen ne diyosun hem benim istediğim tarzda bir çamurluk syhanın ki
DRİFT RELİGİON
erdincpolat:
dikkat ettiysen sadece sisibar'ı sökmekle kalmadım!! koruma demirini'de söktüm..hatta direksiyonuda biraz aşşağı indirdim böyle çok daha çekici oldu caracal... millet gözünü alamıyor makinadan..inanın bana bu değişikleri yapınca caracalın yol tutuşu ve dengesi daha iyi oldu...
moruhh motor parlıyo be ne sürdün buna
ya bide bu ön amortisöler falan yani oo çatal adı ne bilmiyom biraz daha uzun olabilirmi daha şık durmazmı bu haliyle
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)