Dostum Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Günler.
büyük geçmiş olsun kardeşim..kanuni'nin parçası diğer motosikletlere bakarak ucuzdur ama yinede saydıklarına göre baya tutar kanımca!!neyse cana gelecek mala gelsin kafana takma
https://www.kuralkan.net/SiteLogin.a...2fDefault.aspx
buradan parça fiyatlarına bakabilirsin..fakat üye olmanı isteyecek...
saolun arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin. benim için doğada bulunan 4 elementden biri artık tabela :D:D:
arkadaşlar bugün bir çukura düştüm allah sizi inandırsın neredeyse çukur dibsiz kuyu gibi olmuş !!dengemi kaybettim çukura düşünce az daha tepe taklak gidiyorduk
dostum öncelikle geçmiş olsun ya walla üzüldüm
çok fazla bir masraf oplacagını sanmıyorum ama genede masraf masraf tır değilmi tühh yazık oldu
umarım bundan sonra daha dikkatli olursun ben mesela bogazköprüsüne girerken beylerbeyinden ordaki dubalara koruma demirini çarptım
ve bu olaydan sonra hep koruma demirimi ölçü alıyorum kendime yola değilde koruma demirine bakıyorum
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
caracalcılar uyudunuz yine valla heeeee
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
arkadaslar herkese yeniden merhaba. okuyamadıgım butun sayfaları okumaya calıstım ancak 34. sayfaya kadar gelebildim. neredeyse 4 aya yakın motordan uzak kaldım.çok şükür esenboğadaki eğitimi bitirdim. kısmetse haftaya antalya havalimanında çalışmaya başlayacağım. motoru da bir iki ay sonra antalyaya götürmeyi düşünüyorum belki de daha önce götürebilirim.
motorum uzun süre çalışmadığı için aküsü bitmişti, çok önceleri de yazdığım gibi arabaya bağladım bu sefer de bujiden kaynaklandığını düşündüğüm bir problemden ötürü çalışmadığına kanaat getirmiştim.yogunluktan dolayı cok uzerıne düşememiştim ta ki bu çarşamba makine müh. bi arkadaşla hallettik olayı. motorum çalışıyor hemde gürül gürül. nasıl özlemişim anlatamam. sabahın köründe kalktım, uyku tutmadı.
yazılanları okuduğum kadarıyla ufak tefek problemler yaşanmış. bu şamandıra olayı biliyorsunuz beni de rahatsız etmişti. değiştirmiştim (garantiden giden gelmesini beklemeden) yine aynı problem baş gösterdi. ona bir çözüm bulmaya çalışacağım.
bu arada motorun sap tarafındaki caracal yazısının oldugu plastiği söktüğünüzde hava filtresi girişinin hemen altında bir kapak var kaldırıyorsunuz, bir de ne görüyorsunuz? adamlar alet takımı koymuşlar, yıldız tornavida, iki ayarlı pense,buji anahtarı, 8-10 ve 12-14 anahtarları(yanlış hatırlamıyorsam)...
inanılmaz mutlu oldum.işe yarar parçalar.
şimdilik bu kadar, kendinize iyi bakın , aramıza katılan tüm yeni arkadaşlara da selamlar.
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
tekrar hoşgeldin yeni işinde ve iş yerinde başarılar diliyorum....
bende alet çantasını yeni bulanlardanım 2 hafta önce bulmuştum...mutluluk gözyaşlarına boğuldum bulunca fakat bir kötü yanı var lazım olduğunda nasıl açacaz ?? çünkü kapağı açmak için yıldız tornavida lazım ee!!devamlı cebimizdemi gezdirecez tornavidayı hayret yahuuu bu ne düşüncesizlik..hadi dağ başında kaldım ne halt yiyecez...
herkese selam
bir süredir takip ettiğim forumdan,yazılarınızdan bende caracal motor sahibi oldum artık.motoru geçen ay aldım.şimdilik motora alışmaya çalışıyorum.Yorumlarınız güzel çok faydası olduğu düşüncesindeyim.herkese teşekkür ederim bu konuda.
şuana kadar pek bir problem yaşamadım,ama servis montajı çok önemli arkadaşlar.itinasız montaj problemlere sebeb oluyor.( mesela akü asidini doldurmuşlar tepeleme ,birde tahliyesi boşta kalmış akmış eksoz üzerine ve canta.)
sonra diğer bir arıza park lambasını açınca devir saati çalışmıyordu.servis dedi oto elk baksın.zamanım azdı motoru teslim alırken zaten.ist haber verdim servise git hallettirelim dediler ama artık ben kendim yaptım.saatin içindeki şasi ucunu yanlış monte etmişler imalatta,kendim yaptım artık. birkaç yerindede nikelajlar kabarmış kalkcak sanırım.onlarıda bildirdim
ancak bunun dışında motorun iyi olduğunu düşünüyorum,yakıtıda fena değil.hatta oldukça iyi.daha önce 125 likmondial kullanıyodum.ona göre çok çok iyi yani.
10 ytl lik benzinle 160 km nin üzerinde yol yapıyor. nasıl olur demeyin arkadaşlar burda benzin 1,95 ytl.yani kıbrısta motru alır almaz kıbrısa getirdim.bir süreliğine burdayım artık motorumla.
daha geniş bir zamanda daha yzacağım motorla ilgili fikirlerimi.internet sorun burda hala dial up bağlantı var.
herkese tekrar merhaba diyorum.görüşmek üzere
bak aynı sorun bendede oldu akü suyu aktı egsoza bir abi margarınden bır parca alarak katı yag yanı uzerıne sur ıyıce yedır 2 gun elleme 2. gunun sonunda sıl yanıklardan eser kalmayacak dedı.
eger servıs bana desın kı git oto elk çiye diye yıkarım o servisi onun başına ve aynen kanuni ye bildiririm durumu zaten servis diye köküne kadar ..... bır cogu
RECEP TAYYİP ERDOĞAN SAYGIDEĞER BAŞBAKANIM ŞU BENZİN FİYATINA BAKIVER BİR ZAHMET 1.95
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)