musluk iyi değil haklısın.. birde ben benzin hortumlarını değiştisek fena olmaz hortumlarıda çok dandik...
musluk iyi değil haklısın.. birde ben benzin hortumlarını değiştisek fena olmaz hortumlarıda çok dandik...
yaw arkadaşlar ne oldu iki gündür burda muhabbet koyu yagmurmu yagıyo yoksa benim benzin bitti ben ondan ewdeyim
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
valla ferhat abi bizim debriyaj hiç hosuma gıtmıyor yaawff bugun ayar yaptım 1 saat
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
vallahi eray benimde debriyajı hoşuma gitmiyor ama ne yapalım!!yalnız o birinci vitese attığım zaman o tak diye gelen ses benim hoşuma gitmeye başladı kendimi harley kullanıyormuş gibi sanıyorum birazdan yaklaşık 70 km'lik bir gezi yapacam havada kötü ama ne yapalım 1 haftadır binemiyorum acısını çıkaralım barimin ..resimleri paylaşırım sizlerle
debriyajlarımız cabuk bitiyor galiba 5000 km fosssssssss
ne güzel valla caracal dağ bayır çıkıyor birde akü sü ve debriyajı kalitelı olsaymıs buna harcadıgımız parayla ıyı bır japon alırdık
ben akü sıkıntısı çekmedim!! ama debriyajdan bende çekiyorum iyi bir usta bulup debriyaj tasını komple söktürmek lazım diye düşünüyorum..kalkarken sanki seni üzerinden atacakmış gibi oluyor...
ewet debriyaj elden geçmeli ama bir süre daha böyle idare edecem
ferotr kardeş kıskandım kaç km yaptın nereye gittin ben ewde benzin sıkıntısı çekiyom ama yarın birgün fullerim
o zaman siz resimleri görün
arkadaslar ben kanuniye mail atacam artık canıma iyicee tak etti
merhaba arkadaslar uzun zaman sonra tekrar yazıyorum egsoz açtırdıktan sonra 140 ı daha rahar goruyorum guzelmı oldu ne
bu arada resımlerını böyle eklıyım sızde yorumlarınızı paylasın benımle
http://www.sahibinden.com/en_sorunsu...XQQdisplayitem
kazasız surusler herkese yorumları beklıyorum ama he
eeeeee millet napıyonus yaaaa biraz geçikmeli de olsa tekrar burdayım aslında hep buralardayım da yazamadım nedense üşendim sanırım
ne var ne yok nasıl gidiyoo
bakıyorumda geziler balıkalr eksoz lar falan hee bide debriyaj almış başını gidiyoo muhabbet
ya bizim buralarda havalar güsel değil hep yagmur hep yagmur binemedik birtürlü caracaçanımıza
söleyecek pek bişi yok ne sölenebilirki sadece işe girince şöle aksesuar falan şart sis lambaları falan doldurmak lazım biraz ön tarafıı
benim derdim yok tek derdiim benzine durmadan zam gelmesii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Selam Arkadaşlar...
acilen motorumu satmak durumunda kalıyorum..kısa bir süre sonra ilgili linki buraya yazacağım.. şu anda site onayı bekliyorum..olmadı sizde onaylandığı takdirde sizde siteye girip bakabilirsiniz.. (sahibinden.com)2.350 ytl istiyorum fakat yanında tüm donanımlarımıda vereceğim..ilgili sitede motorla beraber ayrıntılı açıklamalar ve beraberinde vermiş olacaklarımın hepsi mevcuttur..izmir seferihisarda yazlık evin içinde yatmaktadır..fiyatım sondur..ilgilenen arkadaşlar olursa tbekler@hotmail.com dan msn veya mail yoluyla ulaşabilirler..telim 536 729 4646..(izmirde bankacıyım) 2230 km de..saygılar sevgiler..
herkese kazasız belasız..
SATILIK CARACAL 200 LİNKİDİR..
http://www.sahibinden.com/en_ucuz_ve...XQQdisplayitem
varmı bizden daha iyi foto çekip buraya koyacak arkadaş
vallahi helal sana fattii güzel resimler güzel mazaraları bizimle paylaştığın için teşekkürler..izmir'i zaten çok severim insan bir ikide izmirli manita resmi çekerdi
bakıyorum burası sahibinden.com'a dönmüş yahuu!! arkadaşlar bu kadar çabukmu sıkıldınız caracaldan???
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)