Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Nisan 2008, 01:27
mterayes26 adlı üyeden alıntı
parklar iptal edilmiş hımmm süper yarın bende aynısını yapabılırım
arkadaslar hepınız mısal 10 ytl lık benzınle kac km gıdıyorsunuz yazabilirmisiniz 2.300 benzının lt si süper benzın ... bende bır anormallık var gıbı 80 km anca gıdıyorum
sen zaten böyle tarif etmedinmi senin tarifine göre yaptıgımı sanıyodum
10 liralık benzinle bende o kadar gidiyorum galiba ölçmedim ama
fattii adlı üyeden alıntı
dagdaki caracal
bu köşede duranda diyer kask resmi çeken arkadaşın
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
Reklamlar
-
02 Nisan 2008, 01:39
fattii telimin camerassı bozuk yoksa foto cekıp koyacam yarın soz cekıp buraya resım koyacam ama senınkıde cok hos olmus eger parkları cıkartırken kırmadıysan kabloları hala saglamsa eskı halıne doner park lambaları cok basıt onu yapmak
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
02 Nisan 2008, 01:43
eski haline döner kolay ben böyle daha çok sewdim ve bir çok arkadaştada gördüm böyleydi trafik kanunundada motorsiklette sadece arkada bir kırmızı ışık olması yetiyoo onada baktım
ama ne resim çekmişiz demii
-
02 Nisan 2008, 02:07
yakıt konusunda arkadaşlar lira olarak değil ama 4lt yakın yakıyor benimki 100km'de kii!! buda çok fazla kanımca !! bu ara yarın bende bir resim çekip koyayım yalnız motor baya pislendi öncesinde yıkamam gerekecek
-
03 Nisan 2008, 00:25
arkadaşlar resimler hala yok neyse aynalara ama hiç dikkat etmemişsiniz
-
03 Nisan 2008, 00:30
valla depoyu doldurdum 30 km gezdım motora herkes hayran ufak bır debrıyaj ayarı ıstıyor
-
03 Nisan 2008, 00:38
-
03 Nisan 2008, 00:56
harbiturk adlı üyeden alıntı
Bi arkadaşım bu motorun ikici elini almak istiyoru satmak isteyen arkadaşların dikkatine
benım motoru 3 kişi beklıyor zaten eskısehırde 3 tane var bırıne bındım senınkı onlar gıbı zangırdamıyor satacagın zaman haberım olsun dıyenler var ama once askerlık sonra para sonra motor
-
03 Nisan 2008, 01:11
motoru satmayı düşünmüyom kimsede alıyım demedi zaten diyemezki hahahaha
-
03 Nisan 2008, 01:46
fattii adlı üyeden alıntı
arkadaşlar resimler hala yok neyse aynalara ama hiç dikkat etmemişsiniz
resimler yarına inşallah geliyor foto makinasını birine ödünç verdim getirmedi hala namussuz bu ara fattii aynaları görmemişiz haklısın neyin aynası abicim'o ??
harbiturk sahibinden.com''a bak orada olacak ikinci el caracal
-
03 Nisan 2008, 13:19
ferotr adlı üyeden alıntı
resimler yarına inşallah geliyor foto makinasını birine ödünç verdim getirmedi hala namussuz
bu ara
fattii aynaları görmemişiz haklısın neyin aynası abicim'o ??
harbiturk sahibinden.com''a bak orada olacak ikinci el caracal
BENİM AYNALARDA ORJİNAL DEYİL DÖRTGEN DİKKATLİ BAK YUVARLAKTAN DAHA GÜZEL OLUYOO VE DAHA KULLANIŞLI
-
03 Nisan 2008, 15:37
-
03 Nisan 2008, 21:38
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha caracalım 65 km de fakat vites boşta ışığı yandığı halde vites boşa geçmemiş oluyo bende boşata zannederek debriyajı bırakıyorum ve motor duruyor. daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ve neler yaptı. yardımcı olursanız sevinirim
-
03 Nisan 2008, 23:08
okten adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha caracalım 65 km de fakat vites boşta ışığı yandığı halde vites boşa geçmemiş oluyo bende boşata zannederek debriyajı bırakıyorum ve motor duruyor. daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ve neler yaptı. yardımcı olursanız sevinirim
arada bır oluyor oyle ben artık bosu ısıga bakamadan buldugum ıcın oyle bır sorunum kalmadı
-
03 Nisan 2008, 23:28
arada bır oluyor oyle ben artık bosu ısıga bakamadan buldugum ıcın oyle bır sorunum kalmadı
ben daha yeni kullanmaya başladığım için boşu bulmakta zorlanıyorum ama kısa zamanda alışırım cevabın için teşekkürler
-
03 Nisan 2008, 23:54
ferotr adlı üyeden alıntı
kardfeş eline saglık güzel bi çalışma olmuş ama yollardada görmek isteriz
okten :
kardeş zamanla sende alışırsın acele etme
-
04 Nisan 2008, 00:24
okten adlı üyeden alıntı
ben daha yeni kullanmaya başladığım için boşu bulmakta zorlanıyorum ama kısa zamanda alışırım cevabın için teşekkürler
bak kardes vıtesı 1 e kadar dusur sonra bır kademe yukerı cek vıtes pedalının kut olan kısmına ufak bır kuvvet ver ama 2 ye gecırmeden :d hafıf bır oynama yapacaktır bunu sadece bosta ıse yapar ben boyle buluyorum yawf bızım motorlara vıtes gostergesı takılırmı
-
04 Nisan 2008, 00:28
tabiki yollardada göreceksiniz hafta sonuna şöyle bir açılacacam 80 km'kadar yanımada bir gaz teli alayımda ne olur ne olmaz mazallah dağ başında kalmak var fotoları sizinle paylaşırım........
okteno vites ışık olayına zamanla alışırsın evet bazen yanıltabiliyor ........
anasını satem o vites göstergesi bütün kanuninin modellerinde var bir tek caracal'da yok hayret yahuu..
-
04 Nisan 2008, 00:29
bak kardes vıtesı 1 e kadar dusur sonra bır kademe yukerı cek vıtes pedalının kut olan kısmına ufak bır kuvvet ver ama 2 ye gecırmeden :d hafıf bır oynama yapacaktır bunu sadece bosta ıse yapar ben boyle buluyorum yawf bızım motorlara vıtes gostergesı takılırmı
sormak lazım vites ve benzin göstergesi şart
-
04 Nisan 2008, 00:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler