Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı CrazyRocK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saolasın dostun buldum anahtarları yanımızda bir yıldız anahtar bulundurmak şart kapak için :D:D
    onemlı degıl adamım ne demek
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni caracal 200 2008
    arkadaşlar aküden yana sıkıntısı olupda çaresini bulan varmı ? akü çok az şarz oluyo ve nedense durduğu yerde boşalıyo bayiye götürüyorum aç kapa oldu diyip postalıyorlar ve aynı sorun gene tekrarlıyo biz sana dolu verdik sen boşalmışsın marşa basarak diyip şuçu bana atıyorlar. sabah işe geliyorum akünün bolması gerekir azda olsa 13 km yol akşam biniyorum ilk marşa basmamla akü finito diye bağırıyor. çalışma sorununu bi hallede bilsem sıkılmaya başladım motoru geri vericem valla

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    arkadaşlar aküden yana sıkıntısı olupda çaresini bulan varmı ? akü çok az şarz oluyo ve nedense durduğu yerde boşalıyo bayiye götürüyorum aç kapa oldu diyip postalıyorlar ve aynı sorun gene tekrarlıyo biz sana dolu verdik sen boşalmışsın marşa basarak diyip şuçu bana atıyorlar. sabah işe geliyorum akünün bolması gerekir azda olsa 13 km yol akşam biniyorum ilk marşa basmamla akü finito diye bağırıyor. çalışma sorununu bi hallede bilsem sıkılmaya başladım motoru geri vericem valla
    kardeş çabuk pes etme bizde yaşadık onları yapman gereken iyi bir akü almak herşey hemen garantıye gırmıyor . ben kesık kesık cok az mars vererek calıstırıyorum olmadı mı at bosa ver ayak marsını olay bıtsın

Motosikleti
    honda xl 600v transalp
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş çabuk pes etme bizde yaşadık onları yapman gereken iyi bir akü almak herşey hemen garantıye gırmıyor . ben kesık kesık cok az mars vererek calıstırıyorum olmadı mı at bosa ver ayak marsını olay bıtsın
    BENİM AKÜ KENDİ AKÜSÜ Bİ ARA MOTOR YATTI O ARA O SORUNU YAŞADIM ŞİMDİ UZUN SÜRE YATMIYOO AYRICA GİDERKEN FARLARI GÜNDÜZ YAKMIYORUM ODA AKÜNÜN DOLMASINI YAVAŞLATIYOO ŞU ARALAR SORUN YAŞAMIYORUM ANAHTAR KONUSUNA GELİNCE YARIN Bİ BAKIYIM
    [COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]

Motosikleti
    kanuni caracal 200 2008
    saolun arkadaşlar dayanmaya çalışıyorum. bişey alınca sorun çıkınca fıttırıyorum. yarın bi akü bakıcam bana hangi marka bi akü önerirsiniz 50 ytl ye güzel bi akü ala bilirmiyim ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    saolun arkadaşlar dayanmaya çalışıyorum. bişey alınca sorun çıkınca fıttırıyorum. yarın bi akü bakıcam bana hangi marka bi akü önerirsiniz 50 ytl ye güzel bi akü ala bilirmiyim ?
    http://www.yuasa-tr.com/
    bu aküyü öneririm..zaten bütün büyük firmalarda bu aküyü kullanıyor!!bi incele istersen..

Motosikleti
    kanuni caracal 200 cc
    merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadan beri bu forum u takip ediyyorum. bayii'yle zaten daha önce konuşup motoru görmüstüm.şimdi gidip sipariş vericem ellerınde siyah yokmuş çarşambaya gelir dediler.sizin sayendizce bende cok sey öğrendim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. kazasız belasız sürüşler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Alıntı dogus_toproc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 haftadan beri bu forum u takip ediyyorum. bayii'yle zaten daha önce konuşup motoru görmüstüm.şimdi gidip sipariş vericem ellerınde siyah yokmuş çarşambaya gelir dediler.sizin sayendizce bende cok sey öğrendim teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. kazasız belasız sürüşler...
    öncelikle hayırlısı olur inşallah kardeşim.kasayı açarlarkende sende başında dur benden tavsiye!!bide mutlaka bütün vidalarını tekrardan sıktır..çünkü başlarında durmazsan sıkmıyor şerefliler!!ön tekerleğini takıp teslim ediyorlar amman bunlara dikkat!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650
    geçengün bende kitlerken yanlışlıkla park lambalarını acık bırakmısım 4 saatte bosaldı aku sonra fattii nin dedigi gibi farları yakma gunduz o da farkeder daha senin motorun akusu kendine gelmemiştir bence aku almak icin acele etme

Motosikleti
    kanuni caracal 200 cc
    Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlısı olur inşallah kardeşim.kasayı açarlarkende sende başında dur benden tavsiye!!bide mutlaka bütün vidalarını tekrardan sıktır..çünkü başlarında durmazsan sıkmıyor şerefliler!!ön tekerleğini takıp teslim ediyorlar amman bunlara dikkat!!
    çok teşekkürler hayırlısı olur inş. durucam başlarında biliyorum kaytarıyolar. rüzgarımız bol olsun arkadaslar...

Motosikleti
    kanuni caracal 200 2008
    http://www.yuasa-tr.com/
    bu aküyü öneririm..zaten bütün büyük firmalarda bu aküyü kullanıyor!!bi incele istersen..
    saolsın kardeşim kanunin akü markasıda yuasa şimdi yeni geldim bayiden garantiden aküyü değişecekler. yeni akü 3-4 gün içinde gelecekmiş buda olmazsa yerim garantisini diyip bi akü alıcam. aşırı rüzgarda hız yapmayalım arkadaşlar 55km ile giderken viraj dönücem ben yatıyorum rüzgar kaldırıyo dönemiyodum as kaldı virajı. çok hafif motor 160 kg diyo ama 130 kg

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    saolsın kardeşim kanunin akü markasıda yuasa şimdi yeni geldim bayiden garantiden aküyü değişecekler. yeni akü 3-4 gün içinde gelecekmiş buda olmazsa yerim garantisini diyip bi akü alıcam. aşırı rüzgarda hız yapmayalım arkadaşlar 55km ile giderken viraj dönücem ben yatıyorum rüzgar kaldırıyo dönemiyodum as kaldı virajı. çok hafif motor 160 kg diyo ama 130 kg
    rica ederim nedemek yardımcı olabildiysem ne mutlu...abi ben rüzgarlardan fazla etkilenmiyorum caracalla ama virajlarda dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum çünkü demiştim'ya lastikleri acayip dandik biraz bekleyim metzeler takacam ön ve arka.. geçen baktım 160'euro civarında!!biraz tuzlu ama ne yapalım.......
    (yahuu arkadaşlar benim aküdede made'in japan yazıyor başkada bi b...k yazmıyor ne iş anlamadım)

Motosikleti
    kanuni caracal 200 2008
    Alıntı dogus_toproc adlı üyeden alıntı Mesajı göster

şimdiden hayırlı olsun dostum. motoru alalı nerdeyse 1 ay olucak alalı koruma demiri şimdi yeni takdılar. koruma demiri çok geniş hesapladım bir arabanın genişliğinin 3/2 si genişliğinde aralara giremez oldum çıkarsammı ne yapsam :D:D:D:

rica ederim nedemek yardımcı olabildiysem ne mutlu...abi ben rüzgarlardan fazla etkilenmiyorum caracalla ama virajlarda dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum çünkü demiştim'ya lastikleri acayip dandik biraz bekleyim metzeler takacam ön ve arka.. geçen baktım 160'euro civarında!!biraz tuzlu ama ne yapalım.......
    (yahuu arkadaşlar benim aküdede made'in japan yazıyor başkada bi b...k yazmıyor ne iş anlamadım)
    :D çinlilerde çekik bize japon diye iteliyorlar etiket olayı kolay iş. 160 euro tly çevirinde yüksek gözükecek :D 320 ytl :D:D

Alıntı svd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçengün bende kitlerken yanlışlıkla park lambalarını acık bırakmısım 4 saatte bosaldı aku sonra fattii nin dedigi gibi farları yakma gunduz o da farkeder daha senin motorun akusu kendine gelmemiştir bence aku almak icin acele etme

gündüzleri far hiç açmıyorum 200 km yol yapmışım 1 haftada genede dolmadı melet hadi dolmayıda boşverdim şimdi çalışıyo sabah çalıştıramıycam gene akü bitik olacak

Motosikleti
    kanuni caracal 200 cc
    crazyrock.. saol kardeşim sende hemen pes etme derim bence. ben bayadan beri araştırıyorum daha çok şikayetcı olan yok tabi honda suzuki gibi olmaz ama fena alet değil bence seviceksin zamanla.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    aynen beyler hemen pes etmeyın ben bugun gaz teli kopardım canım çıktı takana kadar neyse ben sımdı gezmeye gıdıyorum

Motosikleti
    honda xl 600v transalp
    benim iki kere gaz deli koptu iki kere lastik patladı ama yinede sewiyom motorumu bunu bulamayanlarda var bunada şükür havalarda ısındı hani daha az online oluyoz benzin belimi bükmeye başladı takımları buldum bu gün
    takımlar güzel yıldız tornavida bile var ama takımları almak için yıldız tornavidaya ihtiyaç oluyoo biraz saçma olmuş
    [COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı fattii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim iki kere gaz deli koptu iki kere lastik patladı ama yinede sewiyom motorumu bunu bulamayanlarda var bunada şükür havalarda ısındı hani daha az online oluyoz benzin belimi bükmeye başladı takımları buldum bu gün
    takımlar güzel yıldız tornavida bile var ama takımları almak için yıldız tornavidaya ihtiyaç oluyoo biraz saçma olmuş
    BENZİN olmus 3.200 ytl / lt büker tabi 10 ytl lik benzin aldım 25 km sı 8000 devır 110 km hız ile 73 km yol gittim iyi mi çok mu sini yorumunuza bırakıyorum

motor ısınıca egsozlar super ses yapıyor yoldan gecerken mıllet arkasını donup bir daha bakıyorve çok gösterişli bir makıne herkes bakıyor nazar değirecekler bir gün 4000 -5000 devırde hafif sert debrıyajla makıne patınaj cekıyor sızdede varmı

Motosikleti
    mondial
    caracal cı kardeşlerim günüdüzleride farlarımız hep açık olsun görünür olmak lazım

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı basist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    caracal cı kardeşlerim günüdüzleride farlarımız hep açık olsun görünür olmak lazım
    ben parkları yakıyorum ,,, farlar uzun süre yanınca patlıyor 35 lık tı ben 55 yaptım varları sımdı tık yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben parkları yakıyorum ,,, farlar uzun süre yanınca patlıyor 35 lık tı ben 55 yaptım varları sımdı tık yok
    evet patlama yapıyor bendede patladı bir kere!!ama hiç kapatmıyordum farları..elektirik tesisatını gözden geçirecem ben.. bir yerlerde bir hata var ama

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler