Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
CrazyRocK adlı üyeden alıntı
frenler de ses olayını henüz yaşamadım 112 km oldu benimki lastiklere gelince evet virajlarda sanki kaycakmış bi havası var lastiklerin oda lastiklerin sert olması çin malı olmasından kaynaklanıyo bunu kanuni bayide kabul ediyor. eee diyor bu fiyata motor böyle olur diyor. bu gün bi kaza atlattım ana yola gircekdim viraji döndüm mahonin biri ters istikamete girmiş bir araba burun buruna kaldım frenlere az basmama rağmen motor altımdan kaydı sadece sağ ayak koyma yeri yamuldu. kaymasının sebebi laztiklerdi hızlı değildim çok az yatmayla kaydı.
geçmiş olsun kardeşim.maalesef bu tip motosikletlerin fabrika çıkış lastikleri kalitesiz oluor.fiyata göre normal tabi.en kısa zamanda lastiğini değiştir motosikletteki en önemli parça bence. geçmiş olsun tekrar
Reklamlar
-
basist adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim.maalesef bu tip motosikletlerin fabrika çıkış lastikleri kalitesiz oluor.fiyata göre normal tabi.en kısa zamanda lastiğini değiştir motosikletteki en önemli parça bence. geçmiş olsun tekrar
geçmiş olsun hocam aman dikkat
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
geçmiş olsun kardeş
bende bu fren ses olayı olmadı
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
-
çok kalitesiz arka frenler çoğu zaman kıllık yapıyor ben çaresini buldum ama sese bulamadım
-
ben memnunum frenlerımde ses falan yok,tabı yaptıgımız ıslemden sonra
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
saolun kardeşlerim. bu gün kısmet olursa video çekip kusurlu yerlerinide göstereceğim kusurlara çare bulan arkadaşlar çözümlerini söylerlerse sevinirim almak isteyen arkadaşlarda ayrıntılı bişekilde görmüş olur. benzininiz bol yolunuz uzun olsun
-
fattii adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş
bende bu fren ses olayı olmadı
dostum sende bu problem olmadıına göre acaba ilk üretimlerden sonra fabrika bu problemi çözmüş olabilirmi acaba?? gerçi sen nezaman aldın motorunu.diğer arkadaşlara göre sonramı oda önemli gerçi
-
arkadaşlar bu 2. video ilki uzun olduğundan ve çalışmadığından 2 ayrı video oldu :D çalışmış hali bu http://www.youtube.com/watch?v=1BAKmvYeaQY ii seyirler :D:D reklamlardan sonra devam edecek :D:D
-
-
upload ediyorum dostum 5 dkk sağını solunu çekdim. hemen yanı başımda park halideki aracın kalkış seside karışdı ondandır :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=bQUn56N68Yw bu da yenisi çalımadı ayak marşı ile çalıştırdım :D bu sabah 250 cc regal raptorla karşılaştırdım caracal daha bi heybetli duruyodu :D
-
regal cok madah bir makine degılkı sadece su sogutması var 10 ytl lık benzınle 80-85 km den fazla gıden varmı
-
frenler de ses olayını henüz yaşamadım 112 km oldu benimki lastiklere gelince evet virajlarda sanki kaycakmış bi havası var lastiklerin oda lastiklerin sert olması çin malı olmasından kaynaklanıyo bunu kanuni bayide kabul ediyor. eee diyor bu fiyata motor böyle olur diyor. bu gün bi kaza atlattım ana yola gircekdim viraji döndüm mahonin biri ters istikamete girmiş bir araba burun buruna kaldım frenlere az basmama rağmen motor altımdan kaydı sadece sağ ayak koyma yeri yamuldu. kaymasının sebebi laztiklerdi hızlı değildim çok az yatmayla kaydı.
büyük geçmiş olsun !! aman daha dikkatli daha temkinli olmak lazım..gerçektende lastikleri çok dandik eee kanuni'dende metzeler takmasını beklemiyoruz zaten ..lastik değiştirme işi yine bize düşüyor arkadaşlar tabii 200 euro'nuz varsa!!!
-
zincir şakırtısını hallettim arkadaslar super oldu yolda benı fren sesınden baska hıcbır sey gıcık etmıuyor artık
-
arkadaşlar moturun bir yerinde anahtar takımı varmış neresinde bilen varmı buji yi falan sökmek için ?
bu gün motoru bi ustaya verdim. akünün başlıkları gevşekmiş şarz olmuyomuş akü. kaçık varmış geçen haftada bu sorunda bayiye götürmüşdüm. akü satacaklar yaa yapmış süsü ile geçiştiriyorlar. gelelim bu ustaya ii herşey güzel ayarlamış. 5km iken fulledim 202 km oldu nedense benzin ışığı yanık geri aldım motoru. ortam çok bozulmuş arkadaşlar. çokmu benzine ihtiyacı vardı 5-10 ytl fazla söyle böyle şerefsizlik yapmanın manası ne nese arkadaşlar motorunuzun başında olun tamir sırasında bile ben işlerim nedeniyle olmadım. şimdi en kısa benzinceye kadar gidebilirmiyim diye düşünmekdeyim. ışık yanınca 30 km ama ne kadar çekildi bilemiyorum
-
arkadaşlar moturun bir yerinde anahtar takımı varmış neresinde bilen varmı buji yi falan sökmek için ?
bu gün motoru bi ustaya verdim. akünün başlıkları gevşekmiş şarz olmuyomuş akü. kaçık varmış geçen haftada bu sorunda bayiye götürmüşdüm. akü satacaklar yaa yapmış süsü ile geçiştiriyorlar. gelelim bu ustaya ii herşey güzel ayarlamış. 5km iken fulledim 202 km oldu nedense benzin ışığı yanık geri aldım motoru. ortam çok bozulmuş arkadaşlar. çokmu benzine ihtiyacı vardı 5-10 ytl fazla söyle böyle şerefsizlik yapmanın manası ne nese arkadaşlar motorunuzun başında olun tamir sırasında bile ben işlerim nedeniyle olmadım. şimdi en kısa benzinceye kadar gidebilirmiyim diye düşünmekdeyim. ışık yanınca 30 km ama ne kadar çekildi bilemiyorum
ANAHTAR TAKIMINDAN BENİM HABERİM YOK VARMI BÖYLE Bİ ŞEY AMA NEREYE KOYMUŞ OLABİLİRLER YER YOKKİ
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
-
bayiye sorduğumda koltuğun altında dedi bakdım yokdu. buji anahtarı v.s v.s yerleri için anahtarları var.
-
motorun sagındakı kapagı acın altta kucuk kapalı bır yerde duruyor
bugun bır tane tiger gordum sadece egzost dakı 2 delikli kapagı cıkartmıs o kadar mı super bır ses gelır bende kafaya koydum sadece kapağı sokturecem
-
bende dikkat etmemiştim anahtarlığın yeri nerede diye!!bunu söylediğiniz iyi oldu...
-
10 ytl lık benzınle 86 km yol yaptım hayret yaa canı sıkılıyor 80 --85 -90 km gıdıyor
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
motorun sagındakı kapagı acın altta kucuk kapalı bır yerde duruyor
bugun bır tane tiger gordum sadece egzost dakı 2 delikli kapagı cıkartmıs o kadar mı super bır ses gelır bende kafaya koydum sadece kapağı sokturecem
saolasın dostun buldum anahtarları yanımızda bir yıldız anahtar bulundurmak şart kapak için :D:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler