Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
arkadaşlar o'zincir şıkırtısını zincir koruma kapağından yapıyor!! az bişey zincirde gevşeklik olduğu zaman kapağa değiyor,zincirle kapağın arasındaki mesafe çok az..oraya bi çözüm bulmak lazım...bence depodan yazıları çıkarınca hiç hoş olmuyor en iyisi orjinal hali...
Reklamlar
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
sakın sac baglama ben bagladım sarsıntıdan camurlugu kırıyordu hemen soktum en kral bnm dedıgım yer bende zıncır sarkısı var onu bır cozemedım
basist cantaların galiba armode marka kaça aldın
dostum fotodaki motosiklet benim değil daha caracal almadım araştırıyorum fotoyu etiketsiz halini göstermek için koydum.bence bu hali çook daha güzel
-
basist adlı üyeden alıntı
bu arada arkadaşlar bu motorun sticker ları çok büük hiç hoş değil çamurluktaki desende dahil çıkarabiliniomu bu gövde den ben şole bi bakiim dedim motor sanki honda shadow u andırıo ozaman çok daha estetik oluo[IMG]
[/IMG]
fattii arkadaşım sen buca da öğrencimisin acaba.ben caracalı ararken buca eğitim kampüsüne çok yakın biyerde bayisini buldum adam dedi elimizde yok ama bi öğrenci arkadaşa sattık istersen ondan görebilirsin dediler.acep o senmisin
bu arada 3 yıl aradan sonra istanbuldan izmire döndüm.malesef hiçbişi değişmemiş hala bayiler çok zayıf.istanbulda anadolu yakasında sadece aklımda kalanları 4-5 tane bayi ve servis biliyorum keşke izmirde de olsa
yok kardeş ben cennetçeşmede oturuyorum netten buldum gündemi benimki kırmızı inşaat işcisiyim fayans yapıyorum sen ögrencimisin?
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
-
1.caracal bulusması toplanalım konusalım ne dersiniz
-
fattii adlı üyeden alıntı
yok kardeş ben cennetçeşmede oturuyorum netten buldum gündemi benimki kırmızı inşaat işcisiyim fayans yapıyorum sen ögrencimisin?
yok hocam ya örencilik biteli oluo bayaa.ben bornovadanım.aslında istanbuldan bu sene geldim tekrar döndüm izmire.istanbuldaki işi bıraktım burda ki firmalarla görüşüom şimdi bakalım hayırlısı.ama caracal yada superlight alacağım kesin ikisinden biri hala karar veremedim.bakalım oda hayırlısı dielim
svd adlı üyeden alıntı
evet toplanın arkadaşlar yaaa.bende geliim de bakiim motorlarınıza yakından bol bol
bornovada k. park ı tavsiye ederim güzel mekanlar var
-
svd adlı üyeden alıntı
hemen yola çıkıyorum yeri söyle
-
ben motoru aldıkdan sonra kanunideki ustanın bana söyledikleri uzun yol motoru değil 200 km de dinlendirmen gerekir uzun yola çıkacaksan. 30,000 ve 40,000 km den sonra motoru masraf yapmaya başlar dedi süperligth la kıyaslarsak bana göre caracal derim.selesi oturaklılığı superligth a göre daha konforlu ve görünüşde hafta sonu videosunu çekip youtubeye koyacağım eksozu deldiren arkadaşlar video koyarlarsa sesi bi duysak nasıl bir ses oluyo o na göre bizde deldirsek çok makbule geçer şimdiden teşekürler.
-
CrazyRocK adlı üyeden alıntı
ben motoru aldıkdan sonra kanunideki ustanın bana söyledikleri uzun yol motoru değil 200 km de dinlendirmen gerekir uzun yola çıkacaksan. 30,000 ve 40,000 km den sonra motoru masraf yapmaya başlar dedi süperligth la kıyaslarsak bana göre caracal derim.selesi oturaklılığı superligth a göre daha konforlu ve görünüşde hafta sonu videosunu çekip youtubeye koyacağım eksozu deldiren arkadaşlar video koyarlarsa sesi bi duysak nasıl bir ses oluyo o na göre bizde deldirsek çok makbule geçer şimdiden teşekürler.
videonu merakla bekliyorum kardeşim
-
ben artık servise gitmeyecem eskişehirde kaliteli bir motorcu bulmam lazım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
fattii adlı üyeden alıntı
hemen yola çıkıyorum yeri söyle
fattii istanbulda yapalım diyorum ama ben gelebilirmisin
-
abii bisiklet tamircilerini,mobilet tamircilerini usta yaparlarsa bizde bu duruma düşeriz!!hani ağzı olan konuşuyor kardeşim derlerya''aynen bu hesap işte..bakıma götürüyosun abii motoru servise konuşmamız aynen şu şekilde,ustam kolay gelsin(sağol gardaşım)ustam sabahları makina zor çalışıyor(normal gardaşım motor açılana kadar yapar)bi karbüratöre bari baksaydın (bi dahaki bakıma gardaşım işim çok)adam benimle öyle bi konuşuyorki sanki beni dövecekmiş gibi,bende hemen aldım motorumu oradan acilen uzaklaştım zaten son gidişim oldu'o..kendileri bilir kaybenden onlar....
-
en ıyı servis sakaryada buyrun gelın sızde memnun kalacaksınız
1.caracal bulusması ıyı bır fıkır yapalım ama hepımızı ayn ıanda bır araya toplamak zor en ıyısı ortada bıyerde bulusalım mesela sapancaya gelın
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
arkadaşlar depo vanasını açık unutursak bi sorun olurmu acaba?
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
solmyr adlı üyeden alıntı
arkadaşlar depo vanasını açık unutursak bi sorun olurmu acaba?
sanmam en fazla takliyeden benzin atar
1. caracal buluşmasında ortak noktada buluşmak bana da cazip geldi yola yanlız çıkmak biraz kötü olcak ama olsun ven varım
-
eksozun susturucuyu delen arkadaşlar motor fazla yakar diyorlar. doğrumu ?
-
CrazyRocK adlı üyeden alıntı
eksozun susturucuyu delen arkadaşlar motor fazla yakar diyorlar. doğrumu ?
bence de fazla yakması lazım egzoz motoru bi oranda tıkıyodu açılınca motor daha da rahatlıyoo tabi daha da yakıyoo gidişindede fark oluyoo
-
aslında bır degısme olmaması lazım benzın sarfıyatı gaz kolunu cevırme ıle baslar
dün gece tiger 250 ye bındım 50 cc fark hemen goze battı super cekıyor ama caracalım bambaska tam chooper gıbı tıger yuksek
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
Herkese merhaba,
Uzun zamandır foruma aktif olarak katılamadım, özürler şelale.
Kış boyu motorum kapalı garajda kaldı. Haftada en az 1 gün çalıştırdım ve işyerimin garajında sürerek hasret giderdim. İlk çalıştırmada asla problem yaşamadım. Jikleyi sonuna kadar açıpda ilk basışta asla çalışmamazlık yapmadı. 2 haftadır aktif olarak sürmekteyim yine aynı şekilde ateşlemede asla şaşmadı.
(4000 kmdeyim)
Görüntü açısından ilk günkü gibi hala aşkım/tutkum devam ediyor, ancak frenlerden gelen seslerden dolayı utanıyorum resmen, çıkan ses artık kabul edilebilir boyutlarda değil resmen hönkürtü. Arka fren için zaten fabrikanın bilgisi var ancak ön frenden de sesler geliyor (hadi bu münferit olay diyelim). Arka fren için servise gittim söküp yeni bir sprey denediler ama sonuç 100 km sonra aynı). Fabrika yetkilileri bu formu takip ediyorlarsa buna bir çözüm bulmaları müşteri memnuniyeti adına Caracal'ları servise çağırmaları kendi menfaatleri adına faydalı olacaktır. (birde göstergelerin su geçirme problemi var elbette)
Bunun dışında tek derdim hafif nemli bir zeminde bile arka lastiğin yeri kavrayamaması ve doğal sonucu olarak rahatca moturu yatırarak virajları dönmekte tereddüt etmem.
Bu problem benim yetneksizliğim/tecrübesizliğim ve viraj anındaki ruh halimden de kaynaklanıyor olabilir elbette bunu kabul edebilirim. Ancak sizlerinde bu tür problemlerle karşılaşıp karşılaşmadığınız fabrika çıkışı lastikler için bir fikir verebilir herkese.
Katkılarınız için teşekkürler.
-
ya arkadaşlar bu frenlerdeki ses olayı almış başınıgitmiş ciddi bi problem sanırım ben bu caracal dan çekinmeye başladım açıkçası nası çözümü olmuoki bole bi problemin.bende şuan çin malı bi scooter var 18.000 km de frenlerden tek bi ses bile duymadım şimdiye kadar yaws
-
frenler de ses olayını henüz yaşamadım 112 km oldu benimki lastiklere gelince evet virajlarda sanki kaycakmış bi havası var lastiklerin oda lastiklerin sert olması çin malı olmasından kaynaklanıyo bunu kanuni bayide kabul ediyor. eee diyor bu fiyata motor böyle olur diyor. bu gün bi kaza atlattım ana yola gircekdim viraji döndüm mahonin biri ters istikamete girmiş bir araba burun buruna kaldım frenlere az basmama rağmen motor altımdan kaydı sadece sağ ayak koyma yeri yamuldu. kaymasının sebebi laztiklerdi hızlı değildim çok az yatmayla kaydı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler