Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Şubat 2008, 20:01
Ulgio adlı üyeden alıntı
Okuyorum abicim burada ege üniversitesinde kimya mühendisliğinde.Bornovada oturuyorum
bornova universite ve kız anavatanı diye biliyom bi de buca kız dolu
mterayes26 adlı üyeden alıntı
eskişehire haziran ortası ,temmuzbaşı , 2 ağustostan sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz ben kendı adıma elımden geldıgınce yardımcı olurum
bir depo kaç ytl ye doldu kaç km yaptın ben artık katkılı kursunsuz atıyorum 2 dir 95 oktandan ıyı ve ondan 4 krs daha ucuz
kardeş 29 dedi zorladım 30 lira aldı o gun 200 km yapabildim ancak km yi yazdım 2963 km de full dü bitince bi daha full yapacam ve yazacam
akşam inciraltı yaptık 2 schuter 1 caracal otobanda kaldılar ama şehir içinde ben geride kaldım bisiklet gibi her araya giriyoo adamlar ben giremiyom diyom benimki keyif motoru yarışcak olsam raceng alırdım yavaş diyon anlamıyolar neyse pazara bodrum düşünüyom
[COLOR="DeepSkyBlue"]ALLAH KİMSEYİ BENZİNSİZ BIRAKMASIN[/COLOR]
Reklamlar
-
25 Şubat 2008, 21:42
fattii adlı üyeden alıntı
bornova universite ve kız anavatanı diye biliyom bi de buca kız dolu
kardeş 29 dedi zorladım 30 lira aldı o gun 200 km yapabildim ancak km yi yazdım 2963 km de full dü bitince bi daha full yapacam ve yazacam
akşam inciraltı yaptık 2 schuter 1 caracal otobanda kaldılar ama şehir içinde ben geride kaldım bisiklet gibi her araya giriyoo adamlar ben giremiyom diyom benimki keyif motoru yarışcak olsam raceng alırdım yavaş diyon anlamıyolar neyse pazara bodrum düşünüyom
dostum sen bu planlamayı ısık yanıncaya kadarmı esas alıyorsun cunku ısısn yandıktan sonra hiç gitmiyorsa 30 km daha gidiyor motor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
25 Şubat 2008, 22:14
dostum sen bu planlamayı ısık yanıncaya kadarmı esas alıyorsun cunku ısısn yandıktan sonra hiç gitmiyorsa 30 km daha gidiyor motor
kardeş ışık yansın hele 30 km de ben benzinci bulurum ama ısık yandıgında fullemek 30 liraysa en fazla 10 lt benzin eder 2 litresi nerde o zaman 2 lt benzin en az 6 lira yapar o da ortalama 60 km eder hadi 20 sini de çık 40 daha gider fulledigimde tutarı km ye bölecem hesap açık
-
25 Şubat 2008, 23:21
o sarı işık bende depo yarımkende yanıyor!!ne iştir anlamadım arkadaşlar şamandırada var galiba bi bo...k..l!!!
-
25 Şubat 2008, 23:41
-
26 Şubat 2008, 00:16
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
sen ybr'ye binsene yav
at şu chopperi kenara
(eray naber adamım ortamın harika valla özendim len
)
kardeş sende buyur
-
26 Şubat 2008, 00:29
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
sen ybr'ye binsene yav
at şu chopperi kenara
(eray naber adamım ortamın harika valla özendim len
)
ne ybr sı yaa biz bisiklete binmeyiz biz motora bineriz
kardeş ışık yansın hele 30 km de ben benzinci bulurum ama ısık yandıgında fullemek 30 liraysa en fazla 10 lt benzin eder 2 litresi nerde o zaman 2 lt benzin en az 6 lira yapar o da ortalama 60 km eder hadi 20 sini de çık 40 daha gider fulledigimde tutarı km ye bölecem hesap açık
bi bohk anlamadım acıkca yaz ne eder
fatti benım motora benden baska bınebılen yok kıvrak bır sekılde bana dıyorlar sen bu motoru boyle kullanırasn ybr yı nasıl kullanırsın hayret dıyorlar ama ybr az gelıyor bana kımısı cruıserla manevra cok zor dıyor ben hıc zorlanmıyorum
arkadaslar caracalını orta sehbaya alabılen varmı
-
26 Şubat 2008, 01:59
Evet fatti hocam haklısın aslında burada da küçükpark filan kız olarak bol yerler hem eğlenceside iyi yani
-
26 Şubat 2008, 09:40
-
26 Şubat 2008, 20:44
-
26 Şubat 2008, 23:36
ne ybr sı yaa biz bisiklete binmeyiz biz motora bineriz
bi bohk anlamadım acıkca yaz ne eder
fatti benım motora benden baska bınebılen yok kıvrak bır sekılde bana dıyorlar sen bu motoru boyle kullanırasn ybr yı nasıl kullanırsın hayret dıyorlar ama ybr az gelıyor bana kımısı cruıserla manevra cok zor dıyor ben hıc zorlanmıyorum
arkadaslar caracalını orta sehbaya alabılen varmı
ben aldım zor oluyo çogu zaman tek başımada alamıyom
neyse
işe gidiyom ewden çıktım 5 km sonra ışık yandı işyeri 25 km
yani 20 km ışık yanarak gittim sonra benzinlige girdim
aldıgım benzin :30 ytl 10 lt yapar en fazla
depo : 12 lt
fark :6 ytl 2 lt ,
dogrumu sence benzin 3 ytlden hesaplarsak
-
27 Şubat 2008, 00:12
ben aldım zor oluyo çogu zaman tek başımada alamıyom
neyse
işe gidiyom ewden çıktım 5 km sonra ışık yandı işyeri 25 km
yani 20 km ışık yanarak gittim sonra benzinlige girdim
aldıgım benzin :30 ytl 10 lt yapar en fazla
depo : 12 lt
fark :6 ytl 2 lt ,
dogrumu sence benzin 3 ytlden hesaplarsak
valla 30 ytl lık benzınle sehır ıcı sert kullanarak 240 km yaparım benzın 3.130 ytl den
-
28 Şubat 2008, 09:36
bu benzın ne olcak böyle arkadaslar 3.130 ytl,motorda neysede arabada gaza basmaya korkuyorum
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
28 Şubat 2008, 17:20
slm arkadaşlar caracalı havalar iyi iken aldım sonunda 2 gün oluyo. bu acemiliğin gözü kör olsun valla ben motoru aldım 1km elimle iterek götürdüm daha ekonomik oldu hiç benzin yemedi :D şuan 28 km yapmışım. kanuni bayisi o güler yüz motoru alana kadarmış ondan sonra iplemiyorlar. tek sorunum motor çalışmıyo çalıştırana kadar akla karayı seçiyorum. sorun bujidendir diye şüpeleniyorum hafta sonu bi baktıracağım bakalım bayi motordan anlamıyorum diye ne iteliyecekler görücez. şu motoru ii ce bi tanıyayım öğreneyim muhabbetlerinize katılacağım
benzine zam olayı geçen haberlerde birine sordular. benzine zamn ne düşünüyorsunuz. cvp: valla ben hep 100 ytl atıyorum beni ilgilendirmiyo dedi adam komptum gülmekden :D
-
29 Şubat 2008, 00:22
CrazyRocK adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar caracalı havalar iyi iken aldım sonunda 2 gün oluyo. bu acemiliğin gözü kör olsun valla ben motoru aldım 1km elimle iterek götürdüm daha ekonomik oldu hiç benzin yemedi :D şuan 28 km yapmışım. kanuni bayisi o güler yüz motoru alana kadarmış ondan sonra iplemiyorlar. tek sorunum motor çalışmıyo çalıştırana kadar akla karayı seçiyorum. sorun bujidendir diye şüpeleniyorum hafta sonu bi baktıracağım bakalım bayi motordan anlamıyorum diye ne iteliyecekler görücez. şu motoru ii ce bi tanıyayım öğreneyim muhabbetlerinize katılacağım
benzine zam olayı geçen haberlerde birine sordular. benzine zamn ne düşünüyorsunuz. cvp: valla ben hep 100 ytl atıyorum beni ilgilendirmiyo dedi adam komptum gülmekden :D
kardeş bende başlarda çok çektim ama ögrendim
soguk motorda cikleyi sonuna kadar çekip çeyrek gazla marş yaptınmı hemen alıyoo bi de uzun süre yatınca akü zayıflı yo marş basmıyoo şimdi allaha şükür sorun yaşamıyom
bu arada hoş geldin
benzin olayında depoyu 2963 km de fulledim şu an 3160 km de bi daha fulledim 25 ytl ödedim hesabıma göre 126 bin yakıyo km de
-
29 Şubat 2008, 00:45
ilk zamanlar bende çok çektim çalıştırırken ama zamanla insan alışıyor ayak marşı benim için ölümdü ama şimdi çocuk oyuncağı bir kere sert bas tamam
ben bugun 5 ytl aldım denedım 60 ı gecmedı 3000-4000 arası kullandım 5 ytl ile 45 km yani km 110 bin sakin kullanım bu ,,, sert kullanımda 5 ytl ile 40 km yani 125 bin
-
29 Şubat 2008, 10:23
fatii arkadaşım söylediğin şekildede yapıyorum olmuyo sadece çıt çıt sesi. ayak marşına gelince bazen basıyorum tam abanıcam kilit devriliyodum sizdede bu olay varmı yoksa her pedala vurduğunuzda pedal aşağı iniyomu ? ilgi ve cvp larınızdan dolayı şimdiden teşekürler arkadaşlar
-
29 Şubat 2008, 15:14
arkadaşlar,satılık bi kawasaki var bi abimiz satıyor.mesele şu motoru almaya niyetliyim ama ruhsatta herşey tam motor numarsı şasi numarası herşeyi yani vergisi felan vs. tek sıkıntı motor 500 cc yerine 125cc yazılmış.bu zamana kadar bişey olmamış bundan sonrada bişey olmaz diyor çoğu kişi benzer tecrübesi olanlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim.bu motor 1997 model ozaman hacim üzeriinde vergi yoktu onun için kafasına göre yazdırmış herif.bilemiyorum nedersiniz??saygılar.
-
29 Şubat 2008, 19:41
fatii arkadaşım söylediğin şekildede yapıyorum olmuyo sadece çıt çıt sesi. ayak marşına gelince bazen basıyorum tam abanıcam kilit devriliyodum sizdede bu olay varmı yoksa her pedala vurduğunuzda pedal aşağı iniyomu ? ilgi ve cvp larınızdan dolayı şimdiden teşekürler arkadaşlar
kardeş senin akü bitik çalıştırdıgında bırak uzun süre çalışsın uzun süre yatmak aküyü tamamen boşaltmış olsa gerek akü ilk zamanlar motoru fazla yatırma 2 günü geçmesin mümkünse çalıştır yarımsaat bir saat kendi başına çalışsın bütün kış kullanbdım ayakmarşını bi kere 1 hafta yatmıştı o zaman kullandım
ilyas kartdeş resmi işlerden hiç anlamam hiçte sewmem eminim o konuda yardımcı olacak arkadaşlar vardır
-
29 Şubat 2008, 20:21
AYAK MARSINA BİRDEN DEGIL BOSLUK ALARAK BASACAKSIN VE SERT BIR BIIMDE BENDE DEVRILME ATLATTIM ama zmanla alısıyorsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler