şimdilik iyi ya, ben zaten süs ikinci planda, farlardan meemnun değilim, o yüzen taktırdım, ama polis ne der bu işe bilemem.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
biraderim toz kondurmakla alakası yok 3500 ytl ye sıfır motor daha ne kalıte beklıyorsusun kı bu paraya cok o senın sanssızlıgın ben benzın bıtmesı harıcı allahıma bın sukur yolda kalmadım
motora bakarsan hıçbır sorun cıkarmaz ben 3000 km de bır yagını ve genel elektrık vsvsvs bakımlarını yaptırırım burda bazı arkadaslar var 6000 km yag koymamıs yatak sardı dıye aglıyor ben o adama acımam nıye bır ınsan yemek yemeden yasayamazsa motorda bakımsız yagsız falan yasayamaz valla sunu soyleyım kımse caracala laf soyleyemez ben soylettırmıyorum
1. 150 km boyunca son gaz geldım banamısın demedı
2. cross motor gıbı bınıyorum bzaen tık demıyor
3. 3 kişi ile kestel gıbı bayırı cıktım banamısın demedı daha sayacak cok sey var
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
1. 150 km boyunca son gaz geldım banamısın demedı
2. cross motor gıbı bınıyorum bzaen tık demıyor
3. 3 kişi ile kestel gıbı bayırı cıktım banamısın demedı daha sayacak cok sey var
eray kardeşimle hep beraber geziyoruz yazdıkları sonuna kadar doğrudur,
caracal benim düşündüğümden de sağlam makina çıktı,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
eyv şimdi cıktım gezdım benzın deposunu bosaltıp gerı doldurcaktım sıseden 1lt benzın vardı sıse elımden kaydı depoya 100 gr en cok depoya gırdı gerısı yere bu benzın le 20 km yol yaptım 25 km yapmaya kalktım benzın bıttı arkadaslar basabas gıttım oyolu hep redlıne yanı hava azcık ısınsın benzını kokluyor hele 5. vites 90 bugun gıttıgım yollarda hep kecı yolu SAKINILAN GÖZE ÇÖP BATAR
saygılar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
caracal hakikaten binilecek makina rahatlık,konfor,tork,güç,herşey var valla arkadaşlar bir arkadaşın yamaha dragstar 650'sini kullandım geçenlerde caracal onu aratmıyor diyebilirim tabiki onun kadar kaliteli değil ama bu paraya dragstarı aratmaz!!!bir arkadaşımızda kanuni arıza çıkarır diye bahsetmiş''kanuninin her motorun için geçerli değil mesela bir kross çıkarmıştı kanuni 125'lik bir kere kullandım bir dahada tövbe ettim binmedim (arkadaşın bahsettiği motorda bu galiba!!!her neyse buradan caracal'ı araştırmak için sayfaları okuyan arkadaşlar var onlara yardımcı olmak isteriz yazdıklarımızla!!mesele malımızı övmekte değildir''bu paraya alınabilecek en güzel makina''ben'de almadan önce 3'ay sıkı araştırmalar yaptım binen abilere kardeşlerimize sorup onların tavsiyeleriyle aldık yani balıklama almadım selamlar...
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
ya arkadaşlar bende resim ekliyim diyorum ama beceremem diye yapmıyorum arkadaşım gösterdi gerçi ama artık yarın denerim herkes koysun bakalım şu asi çocukların resimlerini görelim kimin motoru ne alemde
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
DRİFT RELİGİON
arkadaşlar bende en kısa zamanda resim koymaya calışacam ama bilen arkadaşlar nasıl resim konuyoo anlatırlarsa iyi olur bence
al canım kardeşim bende buna göre yaptım oluyo wallla iiii oku uygula
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)