Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
walla benim mahallemde bi caracal var ama daha tanışmak nasip olmadııı kısmet artık
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Reklamlar
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
walla benim mahallemde bi caracal var ama daha tanışmak nasip olmadııı kısmet artık
yanında bır aragazı ver tanısırsınız
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
ara gazı mıı adamım teneke gibi bir ses çıkıyo utanırım beeeeeee
açtırmak şart oldu bencedeee ( egsozu ) :p
DRİFT RELİGİON
-
ara gazı mıı adamım teneke gibi bir ses çıkıyo utanırım beeeeeee
açtırmak şart oldu bencedeee ( egsozu ) :p
ne bılyım benım su an ıyı ama acacam servısle konustum yok egsozlar garantı dısı kalır yok su yok bu zaten garantısı kac paralık bunların acacaz bırader basıt ya gaz kaynagı yada matkap
-
takınca en kısa zamanda fotolarını koymaya çalışırım.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
solmyr adlı üyeden alıntı
takınca en kısa zamanda fotolarını koymaya çalışırım.
YAZIN BENIM CARACAL harley yavrusu olacak zaman bulamıyorum gıtmeye oto pazarına
-
sakaryadakı tek carcalcı benım:Deşim benzerım yok,bir tane yalova plakala gezıyo dedıler onada rastlayamadım
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
bu da tek uşak plakalı caracal, spotları henüz takmadım, foto bugün çekildi. karne almadan hemen önce :D
eşmeli olduğum için eşme belediyesi yazıyo
bu arada farkettim, motor leş gibi yaw bi yıkamak lazım, ayrıca şamandıra da delik, garanti belgesini çıkarınca değiştircem onuda, resimde belli sızıntı yapıyo, motor burda 2500km de.
-
Ben bunu ç.kalede 2. caracalı gördüm.İlk gördüğüm siyahtı,bu böyle krem rengi gibiydi.Güzel motor valla
-
Ulgio adlı üyeden alıntı
Ben bunu ç.kalede 2. caracalı gördüm.İlk gördüğüm siyahtı,bu böyle krem rengi gibiydi.Güzel motor valla
izmirin neresı yazın gelmeyı dusunuyoruz 2. si gel huzur caracal da
-
bu da tek uşak plakalı caracal, spotları henüz takmadım, foto bugün çekildi. karne almadan hemen önce :D
eşmeli olduğum için eşme belediyesi yazıyo
bu arada farkettim, motor leş gibi yaw bi yıkamak lazım, ayrıca şamandıra da delik, garanti belgesini çıkarınca değiştircem onuda, resimde belli sızıntı yapıyo, motor burda 2500km de.
şamadıradan benimde benzin kaçırıyordu değiştirdim..fazla binme o halde!!yangın tehlikesi yaratabilir....
-
aynı dert bendede var yaaaa bir ara usta sıktı orda bi vida gibim bişey var ama sanki arada bir damlıyo gibi ama seninki dkdar çok değildii aynı kaderi paylaşıyoss
DRİFT RELİGİON
-
aynı dert bendede var yaaaa bir ara usta sıktı orda bi vida gibim bişey var ama sanki arada bir damlıyo gibi ama seninki dkdar çok değildii aynı kaderi paylaşıyoss
sorun şamadırayla deponun arasındaki lastik yani conta onun değişmesi gerekiyor!!zaten çok cuzi bir fiyat garantiden'de değiştirebilirsiniz....
-
parası olamayana güzel motor ama kanuni işte epey arıza verir
-
tex adlı üyeden alıntı
parası olamayana güzel motor ama kanuni işte epey arıza verir
ben bunlara arıza diyemiycem motor parasının hakkını veriyo kusura bakma ama sana katılamıycam arkadaşım
DRİFT RELİGİON
-
ben bunlara arıza diyemiycem motor parasının hakkını veriyo kusura bakma ama sana katılamıycam arkadaşım
tabi kardeşim kimse malına toz kondurmaz dediğim gibi bu paraya güzel motor ama arıza çıkarır ,bende kullandım kanuni tamam iyi hoş da 5 kere allahın dağlarında yolda kaldım aldım elime öle döndüm eve annıomusun .ben yaşadığım tecrübelerden dolayı bunları söyledim
-
arkadaşlar işte farlar, montajıyla beraber toplam mafrafı 40 ytl oldu, iki ampul var, birisi parkta diğeri normal far gibi, motorun far anahtarından ayrı bi anahtarı var.
1. resimde farlar
2. resimde stop ampulleri yanarken,
3. resimde farlar yanarken,
fotolar bu mesajdan 5 saat önce çekildi.
görüşlerinizi yazın.
-
Okuyorum,izmir bornovadayım...Abicim ahh bi kısmet olsa ilk işte bundan almak olcak(ya da tiger olabilir bütçe yeterse tabi!).İnşallah o günlerde gelir.İzmire gelirseniz beklerim
-
arkadaşlar işte farlar, montajıyla beraber toplam mafrafı 40 ytl oldu, iki ampul var, birisi parkta diğeri normal far gibi, motorun far anahtarından ayrı bi anahtarı var.
1. resimde farlar
2. resimde stop ampulleri yanarken,
3. resimde farlar yanarken,
fotolar bu mesajdan 5 saat önce çekildi.
görüşlerinizi yazın.
kardeşim hayırlı olsun farlar ama ne yalan söliyim be begenmedim neden mi yanlara orjinal iki sisi farı koysan daha güsel olurdu ayrıca oo kablolar öle gözüküy renkli renkli ve koruma demirinin üstünden dolaşa dolaşa he sen begendiysen sorun yok emek vermişsin para vermişsin ugraşmışsın ama genede oo farın yanına takılan 2 sis farını tercih ederim ben
hayırlı olsun kardeşim
DRİFT RELİGİON
-
Şamandra sorunu yasayan arkadaslara tavsıyem.oradakı 2 tane vıdayı güzelce sıkın.bir hafta sonra o vidalarda yıne bosluk olcak tekrar sıkın,şamandranın lastıgı kendıne yer yapana kadar damlatma oluyor.son sorun ortadan kakıyor.ilk alıdıgımda benımde damla damla akıtıyodu.yaklasık 5 kez ordakı vıdaları damlattıkca sıktım.ordakı lastık conta kendıne yer yaptı ve bıdaha damlatmadı.aman nazar degmesın
damlattıkca sıkın yaww elınız tornavıda tutuyor..daha sonra kesıyo zaten
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler