Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
yanlız bizim avatarlarda aynı gibim he
allahtan kasklar üstündede ayırıyo resimlerii
ya bu arada merak ettim senin direksiyon daha dik duruyooo
senmi yaptın yoksa sana ölemi verdiler
benım dıreksıyonu ben kaldırtmıstım alırken
ewet avatarlarımız aynı sayılır:Dcaracal kardeslıgı
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
Reklamlar
-
arkadaşlar akü yü bilmem ama motor şarzi az yapıyoo bence hergün kullanırsanız eger bi problem yapacagını sanmam isterseniz bi deneyin en fazla 3 5 lira benzin yakacak
-
fattii adlı üyeden alıntı
arkadaşlar akü yü bilmem ama motor şarzi az yapıyoo bence hergün kullanırsanız eger bi problem yapacagını sanmam isterseniz bi deneyin en fazla 3 5 lira benzin yakacak
ben haftada bır calısıtırıyom ama calısıyor yanı bı problem yok.dedıgın gıbı yapabılsek daha ıyı olur ama kardes olmuyor motor garajda vakıtte olmuyor.üsenıyoruzda
-
arkadaşlar buluşma işini ayarlayalım ya, hemen olmasada bi kaç km otobanda salınalım, haber bültenlerine konu olalım, o kadar olmazya bizim için çok iyi olur, ben ege dışına çıkamam heralde ama bi izmire giderim, ne dersiniz?
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
lubimaya54 adlı üyeden alıntı
ben haftada bır calısıtırıyom ama calısıyor yanı bı problem yok.dedıgın gıbı yapabılsek daha ıyı olur ama kardes olmuyor motor garajda vakıtte olmuyor.üsenıyoruzda
kardeş sen ona bakarsan oda sana bakar bence
-
motor yakınında garaj'daysa üşenmene gerek yok ara sıra çalıştırabilirsin.
ama benim gibi olsaydın benim motorda garajda ama bana 50 km uzaklıkta garajda.valla 1 ayı geçti görmeyeli ne yapar ne eder garajda tek başına
-
arkadaşlar ben hergün, soğuk sıcak demiyorum, motoru aldığım zaman yaz günleriydi, hergün bindim, şimdi kış günleri, kar yağmadı hiç buraya ve okulada hergün motorla gidiyorum, sadece haftasonu dinleniyo, o da her zaman değil.
-
beyler benzin ibresini kanuni'ye gelen çok sayıda şikayetten dolayı kanuni araştırmalara başlamış zannedersem 2 ay içnde bütün caracal sahiplerinin benzin göstergelerini cuzzi bir rakama değiştirecekler.
"Fıstık Benim Olacak; Sonra Binicem Üstüne, Vurucam Kırbacı, Vurucam Kırbacı.":mrgreen::queen:
-
byferhatk adlı üyeden alıntı
beyler benzin ibresini kanuni'ye gelen çok sayıda şikayetten dolayı kanuni araştırmalara başlamış zannedersem 2 ay içnde bütün caracal sahiplerinin benzin göstergelerini cuzzi bir rakama değiştirecekler.
süper olur
gezi işi diyen ark lar bu sene izmire gitmeyi düşünüyorum olabilir emok festivalinde kesinlikle olacam ama bir de gemlik , bursa , mudanya , kefken yapmayı dusunuyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
-
zzaten tırtlamak uzere bır sıkayet metnı de ben attım
-
gezin gezin ist ye de gelin
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
arkadaşlar motora motor demirlerine takmak üzere sis farı sipariş ettim,(uşak dışında bi arkadaşımın tavsiye ettiği bi parçacıdan - gayet iyiymiş - ) ben motorun farlarından memnun değilim, farları kaldırdım ama bu seferde güçsüz kaldı, arkadaşım, projektör gibi olur bunlar diyo, bakalım takınca nasıl olacak.
-
solmyr adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motora motor demirlerine takmak üzere sis farı sipariş ettim,(uşak dışında bi arkadaşımın tavsiye ettiği bi parçacıdan - gayet iyiymiş - ) ben motorun farlarından memnun değilim, farları kaldırdım ama bu seferde güçsüz kaldı, arkadaşım, projektör gibi olur bunlar diyo, bakalım takınca nasıl olacak.
dostum bızımle paylasırsın fotograflarını merak ettım sımdı:D
-
walla bende merak ettim şunları bir an önce gelsede taksan sonra bizimle paylaşsan
DRİFT RELİGİON
-
lubimaya54 adlı üyeden alıntı
dostum bızımle paylasırsın fotograflarını merak ettım sımdı:D
ben farların yanına takacam
-
istersen kendi üstüne tak ama ama tak artık yeter yaaa görmek istiyorum
DRİFT RELİGİON
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
istersen kendi üstüne tak ama
ama tak artık
yeter yaaa görmek istiyorum
ben kendı ustume takamam elk uretmıyorum adamım ben yaza takacam baglayacak adam yok bende beceremem
-
iyide arkadaşlar herkez bir şehirde iki kişi aynı şehirde yokmu yawww izmirin tek caracal cısı benmiyim?
-
fattii adlı üyeden alıntı
iyide arkadaşlar herkez bir şehirde iki kişi aynı şehirde yokmu yawww izmirin tek caracal cısı benmiyim?
galıba evet,, esk 3 tane olması lazım,,,ama bosver ozeel ooool
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler