Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Aralık 2007, 10:49
longwaydostum tam dedıgım gıbı yapmısın,nasıl sesı begendın mı
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
Reklamlar
-
17 Aralık 2007, 19:21
lubimaya54 adlı üyeden alıntı
longwaydostum tam dedıgım gıbı yapmısın,nasıl sesı begendın mı
sesi beğendim valla lubimaya sağolasın kardeş ama biraz daha büyütebilirim delikleri...
biraz daha artabilir ses o zaman tam olcak gibi ben birde ön dişliye taktım kafayı..orjinali 13,ben 15 yaptırcam..vites araları aşırı kısa bence..birde parçayı bulabilsemm:( olmadı yaptırcam..
-
18 Aralık 2007, 09:58
longway adlı üyeden alıntı
sesi beğendim valla lubimaya sağolasın kardeş ama biraz daha büyütebilirim delikleri...
biraz daha artabilir ses o zaman tam olcak gibi
ben birde ön dişliye taktım kafayı..orjinali 13,ben 15 yaptırcam..vites araları aşırı kısa bence..birde parçayı bulabilsemm:( olmadı yaptırcam..
dişlı olayına ben gırmeyı dusunmuyorum kardesım,neden dersen her makınenın fabrıka cıkısı standartı war motor aksamında fazla oynamak bence ıyı degıl,sorun cıkarabılır,sanada tavsıyem bırak öyle kalsın.10 km hızın artcak dıye rıske hıc geerek yok
-
18 Aralık 2007, 13:42
yok hocam benim derdim süratle ilgili değil..bizim burda ben genelde çevre yolunu kullanıorum,o yüzdende 90la filan giderken motorun devrini azaltmak daha konforlu yolculuk etmek benim amacım..ivmelenmesi biraz azalır ama daha düşük devirlerde seyir ederim diye düşündüğümden..
-
18 Aralık 2007, 15:21
longway adlı üyeden alıntı
yok hocam benim derdim süratle ilgili değil..bizim burda ben genelde çevre yolunu kullanıorum,o yüzdende 90la filan giderken motorun devrini azaltmak daha konforlu yolculuk etmek benim amacım..ivmelenmesi biraz azalır ama daha düşük devirlerde seyir ederim diye düşündüğümden..
anladım dostum ama yınede servıse danısmadan yapma bence
-
21 Aralık 2007, 02:29
bütün caracal cıların bayramı mubarek olsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
23 Aralık 2007, 14:42
buyuklerımın ellerınden kucuklerımın gözlerındne öpuyorum:D
-
24 Aralık 2007, 18:28
mterayes26 adlı üyeden alıntı
bütün caracal cıların bayramı mubarek olsun
Kardeş geçmiş olsun bizden sonra dönüşte ufak bir kaza atlatmışsın Hamza'ya tam detaylarını sormadım ama bir ara konuşalım msnden. profilimden alabilirsin msnimi.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
24 Aralık 2007, 21:54
-
25 Aralık 2007, 00:11
lubimaya kardeş susturucuları delince yakıt arttımı
-
25 Aralık 2007, 10:32
kardesım öndekı o dedıgın zırıltı,fardan gelmesın,ıyıce dınle,benımkınden gelıyodu,biraz bantla bazı yerlerıne takvıye yaptım,kesıldı
lubimaya kardeş susturucuları delince yakıt arttımı
dostum ınan daha okadar deneyemedım,malum hava ıyıce sogudu,bu sorunun yanıtını ancak gelecek aylarda verebılırım??ama zannetmıyorum yakıtın artcagını
-
26 Aralık 2007, 00:25
kardesım öndekı o dedıgın zırıltı,fardan gelmesın,ıyıce dınle,benımkınden gelıyodu,biraz bantla bazı yerlerıne takvıye yaptım,kesıldı
dostum ınan daha okadar deneyemedım,malum hava ıyıce sogudu,bu sorunun yanıtını ancak gelecek aylarda verebılırım??ama zannetmıyorum yakıtın artcagını
ulem denedım olmadı delıkten ıcerı demır salıp vuracam susturucuya cok super ses gelıyo yaa bnm kusenın motora yaptık
su kanuni ve caracal yazılarını nasıl soktunuz ben beceremedım de ayar oldum yaa
-
26 Aralık 2007, 11:31
ulem denedım olmadı delıkten ıcerı demır salıp vuracam susturucuya cok super ses gelıyo yaa bnm kusenın motora yaptık
su kanuni ve caracal yazılarını nasıl soktunuz ben beceremedım de ayar oldum yaa
krom kapaklardakı caracal yazılarını sökmek cok basit.tırnagınla kaldır cıkıyo,ama depodakını ben sökmedım,kalsın markası ne oldugu bellı olsun,mal neyse o,
eksozlara gelınce kapakları cıkardıktan sonra buyuk delıkler ac ses o biçim
-
27 Aralık 2007, 23:05
krom kapaklardakı caracal yazılarını sökmek cok basit.tırnagınla kaldır cıkıyo,ama depodakını ben sökmedım,kalsın markası ne oldugu bellı olsun,mal neyse o,
eksozlara gelınce kapakları cıkardıktan sonra buyuk delıkler ac ses o biçim
o deliğin sustucu tahlıyesının deliğinin cevresıne 10 tane delık acacam servıse sordum sakıncası cok bıraz yakıt artar dedı bıde egsozlar garantı dısı kalıyormus o kadar getır yapalım dedı dusunuyorum 5000 km yag degısımınde yaptıracam galıba
-
28 Aralık 2007, 04:45
o deliğin sustucu tahlıyesının deliğinin cevresıne 10 tane delık acacam servıse sordum sakıncası cok bıraz yakıt artar dedı bıde egsozlar garantı dısı kalıyormus o kadar getır yapalım dedı dusunuyorum 5000 km yag degısımınde yaptıracam galıba
servise bide sorsana yakıtla ne alakası var diye ? bakalım ne cevap verecek emin ol artar artar ordan burdan artar diyecektir. ama kesin bişe diyemez.ağızdan dolma lafla konuşuyor çoğu çünkü. arkadaşlar biz otolara motor modifikasyonla uğraşıyoruz yurt dışında.ve 2 yıllık tecrübemle şunu söyleyebilirim turbo araçlarda komple iptal edilen susturucular kesinlikle yakıt artışına neden oluyor hatta bunun nedeni de turbonun ilk önce eksoza gidecek gazla takviyelenmesi, beslenmesidir.ama bu bizimkiler için geçerli değil unutmayalım.ben yapalı yaklaşık 2 ay oldu üzerine nerden baksan 1000km yaptım hep uzun yol giderim ama hiç fark görmedim. ama gel görki eksozların garanti kapsamından çıkacaktır çünkü zaten onlarda çıkarmak için canatıyorlar.saygılar.
-
28 Aralık 2007, 16:03
sonua bir adım kala:D
sabır sabır nereye kadar. kış acemilik falan filan derken sonunda caracal200 motoruma son 24 saat kala 24 saat sonra kavuşuyorum arkadaşlar motoruma :D:D:D
-
28 Aralık 2007, 16:29
CrazyRocK adlı üyeden alıntı
sabır sabır nereye kadar. kış acemilik falan filan derken sonunda caracal200 motoruma son 24 saat kala 24 saat sonra kavuşuyorum arkadaşlar motoruma :D:D:D
hadı dostum hayırlısı,yuzdun yuzdun kuyruguna geldın..
enson fıyatlar ne olmus kış ındırımı war mı??
-
28 Aralık 2007, 18:56
saolasın dostum 3,750 anahtar teslim fiyatı pazarlık olayını yarın motoru almaya gidince yapıcam herhangi bi kış indirimi falan demediler ama 3,500 anahtar teslim fiyat olur dediler. 3,200 de kaparım motoru biraz nakit biraz kredi bağlamaya çalışcaz bakalım.
-
28 Aralık 2007, 19:34
motorun hayırlı uğurlu olsun şimdiden..
allah kaza bela vermesin...
-
28 Aralık 2007, 19:59
korhan.ilyas adlı üyeden alıntı
servise bide sorsana yakıtla ne alakası var diye ? bakalım ne cevap verecek
emin ol artar artar ordan burdan artar diyecektir.
ama kesin bişe diyemez.ağızdan dolma lafla konuşuyor çoğu çünkü. arkadaşlar biz otolara motor modifikasyonla uğraşıyoruz yurt dışında.ve 2 yıllık tecrübemle şunu söyleyebilirim turbo araçlarda komple iptal edilen susturucular kesinlikle yakıt artışına neden oluyor hatta bunun nedeni de turbonun ilk önce eksoza gidecek gazla takviyelenmesi, beslenmesidir.ama bu bizimkiler için geçerli değil unutmayalım.ben yapalı yaklaşık 2 ay oldu üzerine nerden baksan 1000km yaptım hep uzun yol giderim ama hiç fark görmedim. ama gel görki eksozların garanti kapsamından çıkacaktır çünkü zaten onlarda çıkarmak için canatıyorlar.saygılar.
aynen arkadasım bunu sanayici bir abimde dedi olum senin motorunda turbomu var ne alaka dedi acacam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler