Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Aralık 2007, 01:27
Ahh murkycim sağol :D kanuni tigerıma kavuştuğum gün adağım var,horoz kesip vericem bi ihtiyacı olana...Çok istiyorum çok.Kartal gibi süzülmez istiyorum yollarda...Özeniyorum sizlere.Motorlarınızı sevin arkadaşlar,çünkü onlara sahip olamayanlarda var...
Reklamlar
-
02 Aralık 2007, 01:29
doru dedin ulgiocum bi ara kendimi hatırlıomda öleydi ya nasılda özenerek imrenerek, her motor alanla heyecanlanarak geçiodu zaman.. ah darısı başınıza en kısa zamanda sizi de üşütür rüzgar umarım.. hatta kısa zamnda alında titretsin :D
-
03 Aralık 2007, 00:32
CrazyRocK adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben dayanamıycam bu aşk beni öldürecek kış demeyip alıcam kış oldugundan motor kullanımı zor olur ve acemisin diyorlar ama bu çin işkencesi gibi bişey rüyalarıma giriyor. dayanamıyorum motoru caracal 200 de karar verdim. yorumlarınızı hepsini okudum caracal hakkında. masraflı motor ama ne yapalım öğrenmek için ideal ve karizma bir motor. ama sıfırmı 2. el mi almalıyım ona karra veremedim çünki sıfır alan arkadaşlar bakımdı falan filan bir sürü ıvır zıvır çıkdığını söylüyor. ve bi motorun km olarak ömrü kaç km de biter.2 . el alırsam kaç km de olmasına dikkat etmeliyim ? 60 km diye duydum sizlerinde bilgi ve tecrübesinden yararlana bilirsem sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar hepinize kazasız sürüşler. benzininiz bol yolunuz uzun olsun
hiç masraflı falan deıl valla bence eger kı bakımında yag degısımı vsvs ıcın dıyorsan sen bakım yaptırmassan o motor sana daha cok masraf acar benım ılk askım bu cok ta memnunum vibrasyonu cok az
murky kardes ben bı kere eskişehir-bursa yolunda türbülans a kapıldım koca arabayı savurdu ruzgar bende hıc bır sey olmadı arka jantları da dusunmuslerdır heralde onlarca mühendisleri var
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
03 Aralık 2007, 17:43
valla belki çok uçuk bir örnek olcak ama harley davidson v-rod modelinde ön jantta arka jantta kapalı...hatta ben yapılabilirse arka jantımdan bir tane daha satın alıp önede taktırmak istiyorum...zaten ilk motorum bu en az 1-1,5 yıl kullanırım allah nasip ederse..sonrada ya honda shadow yada kawasaki en 500 inşallah...
-
04 Aralık 2007, 11:33
bugun hava guzel ısyerımden bısaat kacıp motora bınsem super olcak..özledım ya 10 gundur kontak cevırmedım..
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
04 Aralık 2007, 19:34
lubimaya54 adlı üyeden alıntı
bugun hava guzel ısyerımden bısaat kacıp motora bınsem super olcak..özledım ya 10 gundur kontak cevırmedım..
lubimaya kardeş egsoz kafalarını cıkartıktan sonra tekrar gerı yerıne takılabılıyormu
-
04 Aralık 2007, 22:35
ne on günü vallaha bir aydır motora binemiyorum herhalde ben, uzak kaldım buralardan biliyorum ama çok müsait olmuyorum, olduğum zamanlarda da motora binilecek hava olmuyor, çok özledim motorumu
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
-
05 Aralık 2007, 00:36
göçmen kuş misali
amin murky arkadaşım.inşallah motor seven bütün arkadaşlar da motorlarına kavuşur. bu motor sevgisi göçmen bir kuş misali kışın etrafda pek gözükmez yazında sokaklarda caddalerde çıvıl çıvıl motorcular. nese arkadaşlar diğer geçmiş yorumlarınızda civataların gevşediğini yazmışsınız geç oldu ama en fazla 2 haftalık bir üyeyim tl70 vida sabitleyici bu ürünü genelde kalıpcılar kullanır. yanlız vidayı çıkartmak istediğinizde vidayı kırmanız gerekiyo başka türlü çıkmıyor. hırdavatcılarda, rulmancılarda, civatacılarda bulunur. benzininiz bol yolunuz uzun olsun
-
05 Aralık 2007, 10:18
mterayes26 adlı üyeden alıntı
lubimaya kardeş egsoz kafalarını cıkartıktan sonra tekrar gerı yerıne takılabılıyormu
eksoz kafaları cıktımı bıdaha takılmaz deforme oluyor ancak eksozcuya oraya göre bı tapa yaptırırsın
-
05 Aralık 2007, 20:54
cdd
arkadaşlar uzun zamandır giremedim, diyeceğim şu;
1900KM, kazam, belm yok, yazdıklarım dışında sorunum yok... kazasız kmler...
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
06 Aralık 2007, 09:58
-
06 Aralık 2007, 23:35
arkadaslar delıkten cubuk saldım çınn etti sert bır demır geldi susturucu omu onu az delsem kapakları acmaya gerek kalırmı
-
07 Aralık 2007, 10:05
mterayes26 adlı üyeden alıntı
arkadaslar delıkten cubuk saldım çınn etti sert bır demır geldi susturucu omu onu az delsem kapakları acmaya gerek kalırmı
dostum kapakları cıkarmadan seste degısıklık olmuyor.kapakları cıkarında karsına cıkan susturucuya büyük bir delık actın mı ses guzel oluyor.baska yoluda yok
-
10 Aralık 2007, 12:49
dün sakaryada hava cok guzeldı.bende bir arkadasımla beraber sapancaya gittk.verdık coskuyu motorlara,özlemısım wallahı gezmeyı,temız göl havası,gunes,motorsıklet ,kızlar daha ne ısterımkı
-
10 Aralık 2007, 22:21
Arkadaşlar , Caracal'dan memnun musunuz?Sıfır km Caracal alınır mı?Teşekkürler.
-
11 Aralık 2007, 01:31
canavar gıbı motor kısın km ye 110 bın yazın 80-90 bın (krş) yakan bır motor süper ama motor sans ısı
-
11 Aralık 2007, 03:26
hocam hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
11 Aralık 2007, 10:35
içine sinen alsın,marka model önemlı deıl,yuz bınkere söyledım,saglık sıhatımız yerınde oldukca bu makıneler bızlerde gecıcı arkadaslar..memnunmusunuz sorusuna cewap eewet cok memnunum
-
11 Aralık 2007, 19:28
Nası özeniyorum sizlere nasıl...Caracal ya da bi kanunim olsa(gönülde dragstar yatar tabi )...Ama üniversite 2. sınıfım.20 yaşındayım.Ailem ev aldı yeni,alamıyorum motoru...Hoş almasalarda zor alırdım ama...Bi olsa motorum İyi kötü o tadı hisseden herkes bu imkana sahip olduğuna şükretsin.Ha bi de izmirde okuyorum,ama çanakkaleliyim...İzmir ve çanakkale bi motorcu için cennet mekanlar,gezilecek bir sürü yer var.Buralarda yaşayıpta motorla gezememek,gezen arkadaşlara özenip içerlenmemek elde değil
-
11 Aralık 2007, 19:38
http://www.sahibinden.com/caracal_20...XQQdisplayitem
lubimaya54 bu motor seninkine benziyor.Senin ise neden satmak istiyorsun , memnun olduğunu söyledin ?
Sonradan gördüm yazdıklarını , sebebini öğrendim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler