Yolda görünmenin başka yolu yok.
http://www.youtube.com/watch?v=VzxRF1I5E7I
Yolda görünmenin başka yolu yok.
http://www.youtube.com/watch?v=VzxRF1I5E7I
Polisler ne der bu duruma acaba
Caracalcılar başlığı öldürmüşler anlaşılan
Caracal'ın üretimi bitti başlıkta yavaş yavaş ölmeye başladı sanırım. :(
Üretim bitti ama kullanan binlerce kişi var hala
Arkadaşlar herkese merhaba;
2.000 TL civarına Caracal almak istiyorum. Birkaç alternatif buldum. Sizce Caracal mı tercih etmeliyim yoksa MCT 250 veya Jinlun JL-150-5 mi?
Caracal in diğerlerine göre vibrasyonu nasıl? Artı eksilerini yazabilecek olan varmı? Ayrıca alırken dikkat etmem gereken herhangibir durum mevcut mu?
bende 7 aydır caracal kullanıcısıyım..kalıp olarak mct ve jinluna 10 basar .tek eksiği tek silindir oluşu.ama çoğu kez jinlunu ve mctyi yolda solladığım olmuştur.performans çok ii.caracalda balans var ..titreşimi çok yüksek devirlerde biraz hissedersin ama kayda değer değil tabi..çok farklı bi yapısı var caracalın ama dediğim gibi yan grenaj biraz eksik kalmış onada bi çare arıyorum.
satılık caracal 200 adana 05345999082
Selam arkadaşlar ben bayadır forumu takip ediyorum bugün üye olmak nasip olmuş. Salcano SM 250-4 beğendim alıcam ama hiç bir yerde detaylı bilgi bulamadım. Caracal var bitane de yalnız kıbrısta bunları bulmak gerçekten çok zor. bulduğum caracal 2. el ve 6000 tl istiyor adam ben de sıfır 8000 tl ye alıyorum. kredi bekliyorum çıkar çıkmaz alıcam. bilenler kullananlar varsa sorunlarını ve özelliklerini yazabilir mi benim için? evet motor fiyatları kıbrısta biraz pahalı.
Herkese selamlar,
2 ay önce Caracal aldım bi abimizden. ama kullanım kılavuzunu bulamadım netten.
Elinde olan varsa paylaşabilir mi ?
yada burdan yardımcı olabilecek varsa sorularımı yazıyorum :
-motor yağını 10 40 mı yoksa 15 40 mı koymak lazım.
-lastiklerimin hava basıncı ne olmalı
-hava filtresi ne sıklıkta değiştirilmeli
Ayrıca zamanla neleri değiştirmek yada bakım yaptırmak gerekli ?
ilk motorum olduğu için cahilim kusura bakmayın
yağı 10 40 10 50 koyun , açık konusayım caracala bındıgım gunlerı hatırlamak ıstemıyorum .
4 yıl bindim sayesınde tamirat öğrendim . ımkan buldugunuz anda satın 6 bın tl ye geldı bana
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hayıırlı sürüşler bende almayı istiyorum fakat 14 binde buldum biratane ögrenciye uygun diye düşündüm ama şunu es gectim bu motor 14 bin yol yapmış 2009 model görüşüz işi fakat bana masraf yapmaya başlarmı astarı yüzünü gecmesinden korkuyorum
hocam hangi motorla o yolu yapacaksın cok merat ettim caracal ile mi ben de almayı planlıyorum caracal200
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:47 ----------
bende caracal 200 alamayı planlıyorum
selamlar hocam benmde caracalım var yeni aldım sayılır istanbulda bu motordan gercekten anlıyan servis varmı gözüm kapalı gidebilecegim
İstanbul da ne zaman toplanıyoruz?
son hızı nedir caracalın almayı düşünüyorumda yardımcı olursanız sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)