Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ocak 2011, 23:31
Nexagon adlı üyeden alıntı
bizim jantlar tubeless için uygun değil o yüzden tubeless almayı düşünmüyorum bir sıkıntı çıkmasın diye.
bizi yere bağlayan şeyin de lastik olduğunu düşününce acaba pirleli mi alsam diyorum.
ne dersiniz?
bana gore uygun fıyata aldım o zamn 4 5 yere sormustum 180 220 tl arasıydı..lastık alınca 2 tanede krom dubleks sıbobu almalısın.uymuyor dıye bırsey yok ben taktırdım ve memnunum.
arkasdaslar far ampulunu 100w taksat bırsey olurmu (orjinalı 35w)aku bıtermı nasılı olablılr acaba?
Reklamlar
-
27 Ocak 2011, 21:01
Arkadaşlar merhaba,
Ben de aranıza bir kaç saat önce katıldım. İlk motosikletim, umarım düzeyli bir ilişkimiz olur. Tavsiyelerinize açığım.
-
10 Şubat 2011, 21:47
dostum sakın orjinalinden daha yuksek değerli ampul vs takma kablolar ısınır erir yada platinler vs yani masraf açarsın iş alırsın başına
-
10 Şubat 2011, 23:00
arkadaşlar arka stop ampülünü şu ledli ampüllerle değiştiricem.
bunun bir zararı olur mu?
-
12 Şubat 2011, 00:32
kemancı34mct adlı üyeden alıntı
kesinlikle ve şiddetle tavsiye edrim.en önemlıleri;
1 devir satı var motorun sesını dınleyımde bıraz daha gaz mı vereyım gıbı bısı dusunmıceksın
2 normal bakımı yabı yag bujı gıbı seylerın malıyetı ucuz tek sılındr 1lt yag ve 1 bujı 30 tl ama mct250 olsa tam 2 katı
3 yakıtı cok az 11kurus
4tıtresım mct den cok dusuk 100km yı gcnce anlarsın mct de 80 dedım mı tammdır
yardımcı olabıldıysem ne mutlu
Böyle bir şey yok arkadaşım , motorcu adam motorun sesine göre vites değiştirir ona bakacam derken düşecek ondan sonra yazık günah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------
ziya27 adlı üyeden alıntı
Motor parçası satan her yerde bulunuyor 17 ön dişli CG tipi motorların ön dişlileri uyumlu ben onlarınkinden taktım aynısı bu çelik küba yada kanuni breton bunlardan herhangi birisinin ön dişlisi olur.
Ayrıca ben motorumla 150 görüyorum ve rampa aşağı olursa 150 geçebiliyorumda ama benim motorum rektefiyeli ojinalinden daha büyük bir piston takılı içinde birde o kavuçuk ve karton bozması hava filtresini söktüm motor daha rahat nefes aldı çok daha rahatladı devirler yükseldi 10,000 devir yapabiliyor şu anda ama herzaman bukadar zorlamaya gerek yok bu motorları yapılış amaçları belli motorlar racing değiller.
Motorumu satıyorum ayrıca ilgilenen arkadaşlar varsa ilan aşağıda, iyi sürüşler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32316860/detay
Arkadaşım bu motor 150 yı görsün eşek gibi anırırım , 200 cc lık motor diyorsun kı buyuk pıston caktım , honladım vs kaclık pıston attın merak ettım , hava fıltresını sokmen , sadece sesı artırır ve 15-1 olan karısım belkı de 20-1 e kadar cıkar buda fakir karısım yapar cekıs gucu duser . Hava filtresı motoru sıkmazsa motorda güçten duser . Türkiyede bu motora ılk bınenlerden bırısıyım , ıbren yanlıs gosterıyor senın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
bana gore uygun fıyata aldım o zamn 4 5 yere sormustum 180 220 tl arasıydı..lastık alınca 2 tanede krom dubleks sıbobu almalısın.uymuyor dıye bırsey yok ben taktırdım ve memnunum.
arkasdaslar far ampulunu 100w taksat bırsey olurmu (orjinalı 35w)aku bıtermı nasılı olablılr acaba?
gücün varsa michelin al
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
akünü yersin , oraya 35 w saglıklı bır sekılde iletıldıgı ıcın 35 lık takmıs adam 75 lık taktım 1 saatte akuyu yedı . Sakın takma 12 v 7 a ureten bır makıne
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
24 Şubat 2011, 13:13
garajda
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
24 Şubat 2011, 13:17
Arkadaşlar Statöre İhtiyacı Olanlara Bende Var Bilginiz Olsun,
Orjınal Kanuni Parçası,,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36125250/detay
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
25 Şubat 2011, 01:00
Serkan , servistede 60 lira . Herkes servisi tercih eder . Hyırlı işler dilerim
-
25 Şubat 2011, 01:04
arkadaşlar yukarlarda da yazmıştım ama tam anlayamadım, bizim motosiklete tubelass lastik alırsak bir de sbop mu alacaz, uyumsuzluk olur mu? yoksa direk tube lastik de alırım sorun değil benim için. illa tubeless olcak diye bir kaide yok.
-
25 Şubat 2011, 01:20
mterayes26 adlı üyeden alıntı
Serkan , servistede 60 lira . Herkes servisi tercih eder . Hyırlı işler dilerim
eyw saolasın,
bende serviste bulamayanlar için dedim zaten
ben 3 servise sordum ve 4.de buldum
ve eleman motoru getırdıgınde ise sorunun konjektor oldugunu söyledim
ve sorun çözüldü,
tabıkı ücretımı aldım,
ama bu elımde kaldı,(vatandaş usta benım hatam üzgünüm dedi ucretımın dısında 20 lırada fazladan verdı yanı toplamda hakkımı aldım,)
o nedenle servis fiyatını verdim bende...
arkadaşlar yukarlarda da yazmıştım ama tam anlayamadım, bizim motosiklete tubelass lastik alırsak bir de sbop mu alacaz, uyumsuzluk olur mu? yoksa direk tube lastik de alırım sorun değil benim için. illa tubeless olcak diye bir kaide yok.
dostum çelık jantlara gerek sıbop yuvası matkap ile genişletilerek,
gerekse direct sıbop uydurulup DUBLESK lastik takılabılır...
Kolay Gelsin...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
25 Şubat 2011, 01:39
yani jantın biçimiyle bir uyumsuzluk yoktur, tek uyumsuzluk vardır oda sibop uyumsuzluğu diyorsun doğru mu?
eğer doğruysa bir riski var mı, kullanışlı mı?
ve hangi lastiği almalıyım.
-
25 Şubat 2011, 11:36
arkadaşlar bu arada ben motorumu kapattım, kapatmadan kısa bir süre önce far düğmesi açık konumda kalmış ancak kontak kapalı olduğu için yanmamış. sabah gittiğimde akü çevirmiyordu motoru, ayak marşıyla çevirdim, ısındıktan sonra motoru durdurunca akü çeviriyordu.
sizce nedir sorun?
-
26 Şubat 2011, 00:40
Arkadaşlar,
Bizim motorlarda kullanılan NGK buji kodunu bilen birisi paylaşabilirmi lütfen
-
02 Mart 2011, 21:12
akü far dinamo vs
ya ne dicem, motoru gece kullanınca akü pek iyi şarj olmuyor diyebilirim. dinamonun ürettiği değer belli olduğuna göre bunu nasıl çözeriz daha düşük watt değerinde ama yinede yüksek ışık veren ampull vs varmı yada nedir bir yolunu önerecek olan varmı birde malliyeti düşük olsun tabi ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------
arkadaşlar bu arada ben motorumu kapattım, kapatmadan kısa bir süre önce far düğmesi açık konumda kalmış ancak kontak kapalı olduğu için yanmamış. sabah gittiğimde akü çevirmiyordu motoru, ayak marşıyla çevirdim, ısındıktan sonra motoru durdurunca akü çeviriyordu.
sizce nedir sorun?
sanırım kontak kapalıyken de o ısıklandırma paneline elektrik geliyor cunku park konumuna alınca yanıyor :D demekki ısık acık konumunda ışın sonmesini sağlayan mekanizma yinede tam olarak devrenin kapanmasını sağlamıyor yada üzerinde elektrik döndürüyor yada direkç var vs aklıma gelen bu.. unutmamaya çalış :D
-
10 Mart 2011, 01:12
direksıyonu kılıtlerken , sola fazla cevırıyorsunuz elektrıgı yenıden devreye sokuyor .
CARACALIMI SATTIM VE ARTIK 1 YILLIĞINA PİYASALARDAN ÇEKİLİYORUM VN 800 İLE DÖNECEGIM NASIPSE SAGLICAKLA KALIN
-
20 Mart 2011, 17:31
sis farı sorun
Merhabalar arkadaslar,dün sis farı taktırdım 55w lık 2 tane 10 km gittim farlarla beraber gelince stop ettım sonra calıstırayım dedım aku yok))
neden boyle oldu acaba ne yapmak lazım?
-
20 Mart 2011, 17:50
@taltintas
D8NEA buji.
@kemancı34mct
dostum zaten bizim aküler en fazla 55 watt üretebiliyor, 35 watt da normal fara gidiyor. sense fazladan 110 watt yüklemişsin.
@mterayes26
dostum senin bu başlığa katkın yadsınamaz. dilerim alırsın yeni motorunu, şimdiden hayırlı olsun.
-
23 Mart 2011, 21:19
Satıyorum
SLM arkadaşlar 3 yıl aradan sonra caracalımı satıp büyütmeye karar verdim drag star alacağım http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45538742/detay
-
26 Mart 2011, 01:44
Selam Chopper sever kardeşlerim acil paraya sıkıştığımdan piyasanın çok çok altına motorumu vereceğim bilginiz olsun motorla ilgili detaylar alttaki linktedir (resimler cep telefonuyla çekildiğinden çok iyi görünmüyor ama daha iyi resimlerini de ekliyicem) ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42109909/detay
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
-
26 Mart 2011, 02:28
Eray Hakkında Hayırlısı Olur İnş...
Merhabalar arkadaslar,dün sis farı taktırdım 55w lık 2 tane 10 km gittim farlarla beraber gelince stop ettım sonra calıstırayım dedım aku yok
))
neden boyle oldu acaba ne yapmak lazım?
Dostum Motorunun Ürettiği Elektrik,
12.8'den 14, belkıde bazıan 15 wolt üretir,
16,ile 20 wolt üretenler ise,
aşırı elektrik ürettıgınden aküyü kaynatır ve Aküyü Bozar,
bu durumlarda yani yüksek üretimlerde konjektörde kabloların yanlışlıgı olabılır,
yada yapacak bişiy olmadıgından değişimi gerekebilir,
uzun lafın kısası,
Motorunuza Takmayı Planladığınız Her Ne Tür Işık .Lamba.Sis. vs ürünlerin tamamen LED'ile döşeli olanından düşünün,
aksi taktirde Hevesiniz Kursağınızda Kalır...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler