Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Kasım 2009, 11:52
Reklamlar
-
17 Kasım 2009, 04:20
ewt tıpkisinin aynısı, sahibinden.com da bir tane var honda Phantomdan, ztn düşük ccli ameriken yada japon motoları tutmuyor türkiyede, getirmiyorda ztn.. fiyatından dolayı olsa gerek, o parayı vercek olan yüksek cc alıyor, yada daha ucuz olan çin mallarına yöneliyor..
-
17 Kasım 2009, 09:20
arkadaşlar bence bir cruisera görüntüsünü, karizmasını, ağırlığını veren, derin ön çamurluklar, büyük farlar ve klasik egzozdur. daha önce buraya da yazmıştım yine yazıyorum, görüntü olarak caracal phantom'dan daha güzel bir motor benim görüşümce.
phantom'un tek güzel yanı güzel bir mor-lacivert karışımı rengi var o da honda'nın shadowlar'da da kullandığı klasik rengi.
-
17 Kasım 2009, 14:15
Nexagon adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bence bir cruisera görüntüsünü, karizmasını, ağırlığını veren, derin ön çamurluklar, büyük farlar ve klasik egzozdur. daha önce buraya da yazmıştım yine yazıyorum, görüntü olarak caracal phantom'dan daha güzel bir motor benim görüşümce.
phantom'un tek güzel yanı güzel bir mor-lacivert karışımı rengi var o da honda'nın shadowlar'da da kullandığı klasik rengi.
bence bizim motorun en karizma ozellegi cift egsozun iki ayri tarafta olmasi. cok dikkat cekiyor.
-
18 Kasım 2009, 09:56
caracallı arkadaşlar
vitesi kaçıncı devirden sonra değiştiriyorsunuz.. ben 7bini geçirmiyorum, redline gören var mı?
-
18 Kasım 2009, 11:05
fthinky adlı üyeden alıntı
caracallı arkadaşlar
vitesi kaçıncı devirden sonra değiştiriyorsunuz.. ben 7bini geçirmiyorum, redline gören var mı?
6600 km'deyim. 7000-7500 gibi degistiriyorum ama 8000'e kadar problemsiz cikiyorum. yani motor isindiginda ve performansli kullanmak istiyorsam 8000'de vites atiyorum.
motoru acmak icin her zaman vites attigin devrin biraz ustune cikman lazim. ama cok degil.
selamlar.
-
20 Kasım 2009, 20:45
tessekkür ettim efe wslm
-
30 Kasım 2009, 12:54
hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.
yine bir sorum olucak, bu motorlarda gidonu az da olsa yükselip alçaltabiliyor muyuz ya da öne, geriye almak mümkün mü?
teşekkürler.
-
30 Kasım 2009, 22:43
Nexagon adlı üyeden alıntı
hepinize iyi bayramlar arkadaşlar.
yine bir sorum olucak, bu motorlarda gidonu az da olsa yükselip alçaltabiliyor muyuz ya da öne, geriye almak mümkün mü?
teşekkürler.
Evet ayarlayabilirsin (alyan anahtarıyla)
-
06 Aralık 2009, 15:14
20.000 km de ki türkiyenin ilk caracalcılarından olarak slm.a , sormak istediğiniz sorular varmı hafta sonları çarşıya çıktığımda cevaplayayım yardım edeyim çünkü bu motoru servise götürmekten 1 sene önce vazgeçtim azcık uğraşın herşey oluyor .
yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun tekeriniz düz bassın ş:349
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
07 Aralık 2009, 13:58
Merhaba arkadaşlar.
Geçen hafta sonu il motorum olan caracal'ı aldım.
Maddi imkansızlıklardan dolayı 2. el bir alet aldım ama iyi durumda sayılır.
Şimdi biraz bakım yaptırmam gerekiyor ve birkaç parçaya ihtiyarcım vardı bir kaç tamirciye götürdüm ihtiyarcım olan parçaları 10 gün gibi bir süre zarfında temin edebileceklerini söyledi hepsi.
Bende internetten biraz araştırma yapıp parçaları yeşilköy motor kanuni den sipariş ettim ellerinde olmayan parçaları bile 2 gün içinde fabrikadan getirtip bana kargo ettiler hemde tamircilerin verdiği parça fiyatından %30 - %40 daha ucuza. şimdi parçalar elimde fakat güvenebilecehim bir tamirci arıyorum motosiklete binmeye başlıyalı çok fazla olmadı yinede elimiz anahtar tutuyor çok şükür. ama tabi iş motor kısmına gelince orada kalıyorum sefaköy veya bayrampaşa civarında güvenilir bir yar biliyormusunuz. Şimdiden herkeze çok teşekkürler.
-
16 Aralık 2009, 12:17
mterayes26 adlı üyeden alıntı
20.000 km de ki türkiyenin ilk caracalcılarından olarak slm.a , sormak istediğiniz sorular varmı hafta sonları çarşıya çıktığımda cevaplayayım yardım edeyim çünkü bu motoru servise götürmekten 1 sene önce vazgeçtim azcık uğraşın herşey oluyor .
yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun tekeriniz düz bassın ş:349
selam eray hayırlı teskereler... benim caracal ı kış olunca evin önüne koydum durmadan yağmur yiyip duruyo sence sorun olurmu binemiyoz artık varmı tavsiyen..
-
19 Aralık 2009, 14:22
mterayes26 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar acemi birliğini sonlandırdım ve dağıtımım
2. jandarma komando tabur komutanlığı vize kırklareli Nazmi Solok Kışlasına çıktı
Dostum hayırlı tezkereler artık sıra silzlerde bende inş. 135 gün kaldı bitirmeme...
-
29 Aralık 2009, 18:54
MaRaNtZz adlı üyeden alıntı
Dostum hayırlı tezkereler artık sıra silzlerde bende inş. 135 gün kaldı bitirmeme...
89-1 gittin demek daha dün gibi askere gitttiğin usta birliğin neresi
kromajlı aksam mahvolur üzerine muşamba branda ger , arada az boşluk olsun motora yapışmasın sonra isterse üstünden sel geçsin bir şey olmaz
-
29 Aralık 2009, 19:00
hayırlı olsun arkadaşım alalah kazasız belasız binmeyi nasib etsin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------
ben 25 gün oldu alalı jinlun 250 lik barcalarını nerden bulabilirim bilginiz varmı. bana akünün üst kapagı ,ön koruma demiri, lazım
-
29 Aralık 2009, 19:06
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bizim burada bi abimizde var caracal 200 onun motorunda bi sorunu var abimiz nete yabancı olduğu için ben sizlere bi danışayım dedim.Sorunu şu motosiklet kalkış esnasında silkelenerek çırpınarak kalkıyor,buradaki servise götürmüş debriyaj balatası demişler orjinalini takmışlar bi müddet gitmiş sorun ama kısa süre sonra 1-2 hafta içinde tekrar yapmaya başlamış en son götürdüğü yer ise honda titan debriyaj balatası takalım demiş istanbuldan honda servisinden bi dünya para verip orjinal balatasını getirtmiş titanın onu takmışlar ama gene aynı bu sefer yaklaşık 1 ay sonra aynı şeyi yapmaya başlamış motor yerinden kalkıyor debriyajı tam kavrama noktasına getirip bıraktıktan sonra gazı açarken kuvvetli bi şekilde titriyor devamlı
sorun ne olabilir acaba bi fikriniz varmı?
Servise gitme iyi bir ustaya gir diye bağrınıyor herkes , onun tek bir çözümü var amerikan arabalarda ki gibi gaz ve debriyaj ayarını iyi yapmak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
kaanelcin adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun arkadaşım alalah kazasız belasız binmeyi nasib etsin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:58 ----------
ben 25 gün oldu alalı jinlun 250 lik barcalarını nerden bulabilirim bilginiz varmı. bana akünün üst kapagı ,ön koruma demiri, lazım
valla jinlun servisi yok ki burlarda aldığın kişiye danış seni yönlendirsin yada benim gibi kendı parcanı kendın üret
-
30 Aralık 2009, 22:20
slm öncelikle
merhaba ARKADAŞLAR ben yeni kayıt olmuş durumdayım Caracal kullanıcıları size sesleniyorum Bir motor alma niyetindeyim honda ve yamaha alacak durumum yok çünki kanuni kartsız senetle olayı hallediyorlar Bu neden le caracal boyuma göre 1.85 iyi olacağını düşünüyorum hiç motorum olamdı ilk olacağı içinde sizden motorun ne kadar zamanda ne kadar çok sorun çıkardığını öğrenmek istiyorum 3 km işime gidip gelmek için alıcam. siz nedersiniz iş arkadaşım da kanuni rokko scoter alalım diyor oda bana ufak gelir şekilsizde olduğu düşüncesindeyim Yorumlarınızı bu yeni arkadaşınıza belirtirseniz sevinirim tşk.
-
30 Aralık 2009, 23:11
motorcu_58 adlı üyeden alıntı
merhaba ARKADAŞLAR ben yeni kayıt olmuş durumdayım Caracal kullanıcıları size sesleniyorum Bir motor alma niyetindeyim honda ve yamaha alacak durumum yok çünki kanuni kartsız senetle olayı hallediyorlar Bu neden le caracal boyuma göre 1.85 iyi olacağını düşünüyorum hiç motorum olamdı ilk olacağı içinde sizden motorun ne kadar zamanda ne kadar çok sorun çıkardığını öğrenmek istiyorum 3 km işime gidip gelmek için alıcam. siz nedersiniz iş arkadaşım da kanuni rokko scoter alalım diyor oda bana ufak gelir şekilsizde olduğu düşüncesindeyim Yorumlarınızı bu yeni arkadaşınıza belirtirseniz sevinirim tşk.
ben scooterdan hiç hoşlanmam ilk önce onu söyleyeyeim , valla kardeş ben bugün kü aklım olsa kanuni almazdım cbf 150 alırdım . yada az daha bekler 4000 - 5000 tl ye japon bir makine alırdım BAŞINI AĞRITMA
-
01 Ocak 2010, 16:49
http://www.sahibinden.com/cok_uyguun...XQQdisplayitem
herkese selamlarr bu linkteki motor alınırmı sizce..? bu fiyat ucuz değilmi..?
-
02 Ocak 2010, 00:42
zeymen adlı üyeden alıntı
alınır fiyat uygun ,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler