Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda SH150
    Merhaba arkadaşlar caracal ların fiyatlarını araştırmaktayım şöle bir site gözüme çarptı bu siteyle daha önce alışveriş yapan var mı? caracal için söylediği fiyat biraz farklı
    http://www.binbircesit.com/store/Pro...roductid=99949

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda SH150
    yok mu arkadaşlar bu konu hakkıda bilgisi olan bu kadar ucuz nasıl oluyo bu cihaz.sıfır fiyatı daha 3.417 iken bu fiyat nasıl olur?

ubuntu67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200
    harbiden neden fiyat böyle... kesin bir pislik vardır... 800 lira fark az değil...

Motosikleti
    honda SH150
    Alıntı ubuntu67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harbiden neden fiyat böyle... kesin bir pislik vardır... 800 lira fark az değil...
    aynen ama bakalım daha iyi bi açıklama yapar birisi olmazsa bayramdan sonra telefon açcam çünkü fabrika çıkış fiyatından bile daha düşük olası biraz ilginç geldi bana !!!!

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ellerinde kalan eski modeller olabilir yani 2007 model felan mesela
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Motosikleti
    Pulsar NS200
    peki bir sakıncası olur mu , eski model olmasının... yani km si sıfır ise, poşetleri üstünde ise sorun yok 2007-8 in 2009 dan bir farkı yoksa , yeni bir özellik eklenmediyse bu sene...

800 lira iyi para...

ben bu sene ücretli öğretmenlik yapıp , toplam 4000 lira gibi bir para kazanacağım... bu parayla , hayalim olan motor sevdasına girişmek istiyorum... ama her kuruşun hesabını yapıyorum... keşke güvenebileceğim birinden ikinci el bir tane caracal bulsam, ya da başka marka bir crusier chapır tarzı bir motor...

Motosikleti
    Ybr
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulan benim gitmemi mi beklediniz başlığı coşturmak için , şafak 435 2. acemi birlik bilecik söğüt zırhlı birlik eğitim tugayı kasımın ilk haftası usta birliğimi yazarım

caracal 1 tanedir . Tezkere alınca silindir , piston , gömlek atacağım
    Eray askerliği yemişin bitirmişin be kardeşim Hadi hayırlısı olsun senin için

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 PM ----------

Alıntı captain89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok mu arkadaşlar bu konu hakkıda bilgisi olan bu kadar ucuz nasıl oluyo bu cihaz.sıfır fiyatı daha 3.417 iken bu fiyat nasıl olur?
    Büyük bir ihtimal Motosikletin Bir taraflarında bir şey vardır çizikler,depoda göçük felan filan.Hal böyle olunca ellerinde kalır ve ucuza satmak zorunda kalırlar..

Motosikleti
    honda SH150
    Alıntı ferhat_se adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük bir ihtimal Motosikletin Bir taraflarında bir şey vardır çizikler,depoda göçük felan filan.Hal böyle olunca ellerinde kalır ve ucuza satmak zorunda kalırlar..
    yine de bakmak lazım belki öle değildir arıyayım bi bayramdan sonra sizi de haberdar ederim durumdan.

Motosikleti
    yamah dragstar dorado v3
    haberini bekliyoruz

Motosikleti
    honda SH150
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ellerinde kalan eski modeller olabilir yani 2007 model felan mesela
    arkadaşlar biraz önce aradım binbirçeşit.com tundzday arkadaşın dediği gibi eski modeller varmış ellerinde ondan dolayı ucuza veriyolarmış 2 yıl önceki model dedi görevli beyefendi bilginiz olsun.

bu arada caracal topiği niye bu kadar sakinledi ya herkes sattı mı motorlarını

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------

arkadaşlar caracal 200 ün 2007 2008 2009 modelleri arasındaki farklar nelerdir ben biraz araştırdım ama bulamadım bişey var mı bu konu hakkında bilgisi olan ?

valla benim de pek bilgim yok. ama sanırım farkı da yok. zaten ne fark olacak ya. sanki abs mi takacaklar

Motosikleti
    Pulsar NS200
    acaba motorun modifiyesi kolay mıdır... yani ben caracal ın direksiyonunu beğenmiyorum... honda shadow un ki gibi geniş değil... aynı şekilde motor koruma demiri de çok kaba... bir çok cruiser modelinde o koruma demiri daha kibar... bunlar üzerinde rahatlıkla oynama yapabilir miyim aldıktan sonra ? yada yaptıranınız var mı bu tip değişiklikler...

direksiyon la koruma demiri değiştirmek çok zor bişey değil. yeterki malzeme bul. paradan söz et

Motosikleti
    Pulsar NS200
    işte , malzeme kolay bulunur mu... para nasıl olsa bulunur

Motosikleti
    caracal 200
    merhaba arkadaşlar....
    sizin caracal larında ön farın arkasından kablolar görülüyormu. ben de ortada kalmış gibi duruyor normal dedi servis..

Alıntı ubuntu67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte , malzeme kolay bulunur mu... para nasıl olsa bulunur
    para oldu mu herşey kolay. git sanaiye bi tornacıya. istediğin direksiyonu yaptır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 AM ----------

Alıntı mathman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar....
    sizin caracal larında ön farın arkasından kablolar görülüyormu. ben de ortada kalmış gibi duruyor normal dedi servis..
    evet bende de görünüyo

Motosikleti
    Pulsar NS200
    bugün koruma demirleri sökülmüş kırmızı bir caracal gördüm çarşıda... çok güzel motor gerçekten özellkle arka kısmı şahane... sadece direksiyonu ve far kısmı klasik cruiser - chopper tarzı motorlara göre çirkin duruyor... onu da modifiye ile halledersek beni 5-6 sene idare edecek bir motor olur... zaten ben bej rengini beğeniyorum... o renk bir honda shadow görmüştüm çok hoşuma gitmişti, aynı rengi kanuni de yapmış ...

ah bir de yürür halde görsem motoru sesini filan dinlesem... bir türlü rastlayamadım, sahibini de bekledim baya, çalıştırsında göreyim diye,gelmedi adam

Motosikleti
    A2 yaşını beklior..
    Bu tigerlarda depoya doğru uzanan koruma demirleri var onlar caracala uyarmı ki..?
    ' [B][U]2011[/U][/B]
    ..Loading.. ::157::

Motosikleti
    honda SH150
    caracal 200 başlığı ölmüş arkadaşlar ya
    eski caracalcılardan kimse yok artık ben de alcam yakında ama başlı ölü artık napsak ki

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    hehe
    topıc ölmüş diye alma sakın

bellımı olur belkı sende aldıktan sonra dolaşmaktan yazacak vakit bulamaya bılırsın
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler