Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

yani caracalın sesi tok ve güzel mi? diyorsunuz..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sana güzel bana değil, bu görece bişey ama ben beğeniyorum
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

tabi kişiden kişiye değişir ona lafımız yok.. ama genede güzelliğinde bi orta yolu vardır.

kız değilki bu egzoz sesi, ben metal müzik dinliyorum, seviyorum, sen türk sanat müziği dinlersin belki sevmezsin ya

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kız değilki bu egzoz sesi, ben metal müzik dinliyorum, seviyorum, sen türk sanat müziği dinlersin belki sevmezsin ya
    la varya illa muhalefet olacaksın yahuu :9
    tamam metal müzikte güzel,
    MeTaLıCa felan,
    sanat müziğide,

yeterince güzel yani sesi,
    hele ilk aldığın zamanlarda daha bir güzel geliyor insana
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

ben muhalefetliğinden değil, şimdi sesi çok güzel diycem, adam alıcak, beğenmiycek, sonra bana sövcek boşuna küfür yemiyim dedim

ben muhalefetliğinden değil, şimdi sesi çok güzel diycem, adam alıcak, beğenmiycek, sonra bana sövcek boşuna küfür yemiyim dedim
    yok olurmu ya ben caracalın hastası oldum zzaten daha sesini duymadan. sesi güzelse sadece bi extra olur benim için oda ii olur.

Motosikleti
    Ybr
    Alıntı hu&go adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok olurmu ya ben caracalın hastası oldum zzaten daha sesini duymadan. sesi güzelse sadece bi extra olur benim için oda ii olur.
    200'cc'ye göre güzel sesi var

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    arkadaşlar siz sevdikten sonra,
    isterse sinek gibi çıksın,
    o şekılde dahi hoşunuza gidecektır,
    dediğim gibi,
    zaten ses ilk duyduğunuzda seveceksınız,
    belkı zamanla değişim isteyebılırsınız...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

benzin açısından çok narin motor, rolanti 900lerde gezerken değişiklik yapıp çıkıştaki petrolden aldım (her ikiside po) rolanti 1100 1200 lerde geziyor. benzincinizi iyi seçin.

Motosikleti
    honda SH150
    merhaba arkadaşlar bu motorsiklet hakkında başka yorumları da okudum belli km den sonra arka cant kapağı olan yerden çok rahatsız edici fren sesi geliyormuş.Bu durumu yaşayanlar var mı acaba? yaşayıp da çözüme kavuşturan var mı ?

Bir de bir şey rica edeceğim bu motoru almaya karar verdim gibi ama internette bu motorun videosunda sesini filan hiç duyamadım bi arkadaşımız şu motorsikletle şöle güzel bi video çekse bence gelecek kullanıcıların da fikir sahibi olmalarını sağlayabilir.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ubuntu67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200
    merhaba arkadaşlar... ben de bir süredir motosiklet almayı düşünüyorum... daha önce bir kaç kez kullandım ama toplasan 10 km yi geçmez bir motorun üzerinde geçirdiğim vakit... yani çok acemiyim... scooter almayı düşündüm, ama canım isteyince basıp 300 km uzaklıktaki arkadaşımı ziyarete gidebilmeliyim dedim... araştırdım fiyat olarak ve uzun yol için ideal görünen caracal 200 de karar kıldım...

internette fiyatı 3400 lira görünüyor, araba ehliyetim var ama motor ehliyeti de lazım, o da 350 liraymış sanırım, plaka da en az 200 liradır, toplam bana 4000 liraya mal olacak gibi görünüyor, acaba hesabım yanlış mı ? bir de taksit imkanı nasıl oluyor bayilerde, 24 ay taksit yaparlar mı, o zaman fiyatı ne olur biliyor musunuz?

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, keşke video su falan olsa, sesini gidişi seyretsek... ben sokakta bir kaç kez gördüm, ama o zaman ciddi değildim almak konusunda, iyi inceleme fırsatım olmamıştı...

selamlar herkese...

captain89 ; o sorun bellik bi km den sonra değil, belli bi km ye kadar oluyor. sonra geçiyor, çok şey denedim ben ama geçmedi, hatta biri tazzikli su sık tambura geçer dedi, geberiyodum, öle yapınca fren bi süre tutmuyo, aman dikkat, sonra yine ses oldu tabi.

ubuntu67; 125 lik sukutırlada yol yapılabilir, motorun dilinden anlamak lazım sadece. ben parayı peşin verdim, 150 200 lira kadar tam hatırlamıyorum indi fiyatı, taksitlede yine o kadar olabilir artış emin değilim. ben plakayı 110 a almıştım

Motosikleti
    honda SH150
    caracal cı arkadaşlardan video bekliyoruz.

Motosikleti
    A2 yaşını beklior..
    Slm millet bn daha a2 yaş bekleyenlerdenim iki gündür burdayım bütün topiği okudum bu günde gidip ehliyet yaşı hakkında kesin bir bilgi aldım 2011'de izin çıkıyor bana. Topik sayesinde caracal ve genel motor hakkında baya bilgi edindim bn daa önce cbr 125e bakıyordum ama böyle bi soğuma oldu caracal da kanım ısındı inş bnm zamanıma sürümden kalkmaz diyorum saygılarla ii akşamlar diliyorum...
    ' [B][U]2011[/U][/B]
    ..Loading.. ::157::

2020 anca, cbr ile bu motorun alakası yok ki hem? ikiside sana uyarsa cbr al, daha uzun süre binersin, sorunsuz demiyorum bak

merhaba arkadaşlar

sizce regal raptor DD250E-9B'mi yoksa kanuni caracal 200'mü...bide boyum 195cm.bu motorlar bana küçükmü gelir fikrinizi sorabilirmiyim.

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda Phantom=Kanuni Caracal

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:48 PM ----------

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Phantom
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Motosikleti
    A2 yaşını beklior..
    2020 anca, cbr ile bu motorun alakası yok ki hem? ikiside sana uyarsa cbr al, daha uzun süre binersin, sorunsuz demiyorum bak
    Süre olarak önemli diilde.. Cbr'de boy sorunu var bn su anda 1,85im o zamana kadar malum gelişim cağındayız 1,90ı bulurum her halde altımda oyuncak gibi durmasın, daha oturaklı olduğu için caralı sectim...Bide bartında honda servis vs. gibi olaylar olmadığı için en kralı bartına kanuni..
    ' [B][U]2011[/U][/B]
    ..Loading.. ::157::

Motosikleti
    honda SH150
    arkadaşlar hala bi video yok şu aletin sesini çok merak ediyom ya

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler