selamun aleyküm gençler bende bugun yeni aldım bu motordan acaba bunların yakıtı nasıl 100 km de ne kadar yakıyor kesin bir bilgi istiyorum şimdiden teşk ler
selamun aleyküm gençler bende bugun yeni aldım bu motordan acaba bunların yakıtı nasıl 100 km de ne kadar yakıyor kesin bir bilgi istiyorum şimdiden teşk ler
motoR haRbi süper ya hasta oldum acayip derecede çekiş var ya benim motor 2200 km de hala sıfır motor gibi bastım mı gidiyor abi 110 115 gördüm en son hafif yokuş yukarı
S.a arkadaşlar bende yeni aldım motoru.İleriki zamanlarda tecrübeli arkadaşlara sorularım olacak önce motoru tanıyalım.
ŞöFöRüN HaTaSıNI ToPRak ÖrTeR...
askere gideceğim abi ne rektefesi , gelince kendim yaparım olmadı . 18200 :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 AM ----------
Bu sitede en eski caracalcı olarak , ağustos veya kasım 26 ya kadar istedıgın soruyu sor . Her seyını anlatırım sana
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Selam eray,benim gaz kolundan dolayı gaz telim sık sık kopar oldu... senin tavsiye edeceğin gaz kolu varmı !!!! Varsa nereden temin ederim,site adresi felan varsa buraya yazarsan sevinirim...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
plakalıkdan gelenn cızıltıyı nasıl çözsek?
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
aynı sorunu bende yaşadım arkadaşım servise git ( gaz teli başka motorcuda olmuyor . kanuni servisi veya kendi servisin olmak zorunda ) elciğin içinde beyaz bir plastik var gaz telinin takıldığı onu değiştirt
sağdan alyanla vidayı çıkar , çektiğin zaman altında ki beyaz şey çıkacak yenisini taktır bildiğin elcik telinin takılı olup çevirdiğin anda teli çekmeye yarayan parça
ANLAŞILMIYOR BAZEN DENİLENLER ONDAN DOLAYI DETAYLI ANLATTIM
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------
cızırtı kaynağını bul arasına birşeyler sıkıştır . Beş para etmez park lambası plaka düzeneği var ben söktüm attım bir kenara
evet sökmüşsün ama daha güzel olmamış, ben şu sıkıştırma,sabitleme işini bi deniyimde olmadı sökerim, çok ses yapıyo. freninki bitti bu başladı
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Arkadaşlar sabit devirde giderken motordan aşırı ses geliyor.Egzoz sesini duyamıyorum bile. Ama gaz verince kesiliyor.Sanki motor yağsız çalışıyormuş gibi.Titreşim yapan bişey varmı diye her vidaya baktım, sanki motorun içinden geliyor gibi sizinkilerde böylemi normalmi bu ses.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:38 AM ----------
Motor yağını hergün kontrol ediyorum.Hiç eksilmede yok.
ŞöFöRüN HaTaSıNI ToPRak ÖrTeR...
Eray lastiklere hava kaç basıyosun yazın? Ben enson bastımda motor yere basmıyodu 1-2 kayma tehlikesi geçirdim sanırım fazla bastım (genelde artçı kullanmıyorum) 27 basmıştım galiba.
Ride to Live or Death 2 Ride
http://i41.tinypic.com/208ies7.jpg
Benim günlerdir düşündüğüm bantlarla ayakta duran bir çingen çadırını andıran sis farlarımı ve sinyalleri düzeltmek gerekiyor dedim . Dükkanda işler çok iyiydi ama sis farları ve sinyaller daha önemliydi bütün müşterilere yarın gelmeleri üzerine sıra numarası vererek işe başladım :D
önden çekilmiş hali sis farı ve sinyaller yeni yerlerine montajlanmış, sinyaller farın içinde olduğu için önde ki sosisi çıkarıp farı açmak gerekti
sis farlarımı yaktım
buda yandan daha ayarlanmadı sisler sadece montajlandı
suzuki intruider yan çantalarım
yıkayınca da iyi parlıyor valla
sis farı için akünün artı kutup başından çektiğim kablonun ortasına bir 25 amperlik sigorta koydum
sonra sağda ki kapağa delik açıp bir anahtar koydum açma kapama işlemi için , uçlarını lehimledim
anahtardan çıkan kabloyu deponun altından geçirdim
sonra o kablonun ucundan çatal yapıp akımı ikiye böldüm birini sağ sis farına öbürünü sol sis farına uzatıp bagladım
arkaya da bir lama yaparak arka çantayı daha da sağlama aldım bence güzel oldu
çantaları bağlayabilmek için 25 cm lik çelik çubukla sinyalleri geriye uzattım . Bu arada sinyal tesisatını komple değiştirdim . 1.5 luk kablo işimizi görüyor
ve jikle kablosunun çok önemli bir işlevi :D
Eray eline sağlık güzel olmuş .....
caracalcılar ölmüüüüüş :(
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)