Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Haziran 2009, 17:40
slm rodstar kullanan oldumu aranızda ve nasıl tavsiye edermisiniz caracalda düşünüyom kararsızım
Reklamlar
-
08 Haziran 2009, 00:12
efeoktay adlı üyeden alıntı
soguktan kaynaklaniyor bu durum. hava soguk oldugunda bu motorun calismama gibi bir problemi var. hava az isinsin calisir. sogukta tek care 10 dakika ayak marsi vurmak. bu paraya bu kadar dostum.
bu paraya daha iyisi olmaz katılıyorum . Bana yaz kış demiyor hemen çalıştırıyorum . Hava ısınsın marş a dokununca bile çalışacak bizde alışana kadar neler çektik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------
avşaroğlu adlı üyeden alıntı
slm rodstar kullanan oldumu aranızda ve nasıl tavsiye edermisiniz caracalda düşünüyom kararsızım
çift silindir her zaman bir adım önde
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
08 Haziran 2009, 01:35
sıralı motorla v motor arasındaki fark nedir
ses olarak nasıl ve performans nasıl bi adım önde derken lifan iyimidir sence
-
08 Haziran 2009, 01:37
ses olarak nasıl ve performans nasıl bi adım önde derken lifan iyimidir sence
250 cc den harley davidson sesi bekleme , 50 cc çift silindir tabıkı fark olacak
-
08 Haziran 2009, 01:42
sağolosın eray
satıyon herhalde motorunu caracalı tavsiye edermisin
-
08 Haziran 2009, 01:45
satıyon herhalde motorunu caracalı tavsiye edermisin
17250 km dostum . benim en samimim dostum benzin ve yağ ister
-
08 Haziran 2009, 13:20
efeoktay adlı üyeden alıntı
soguktan kaynaklaniyor bu durum. hava soguk oldugunda bu motorun calismama gibi bir problemi var. hava az isinsin calisir. sogukta tek care 10 dakika ayak marsi vurmak. bu paraya bu kadar dostum.
hayır dostum soğuktan diil starter den miş değişti şimdi canavar gibi maşallah ..ööle 10 dk filan değil 1 saat uğraştığım oldu ama nafile adana ööle soğuk birmemleket değil bildiğin üzüre... neyse şimdi tık diyor çalışıyor aküsü şarz ediyor yani canavar oldu haa bi de senin dediğin gibi eksozu matkapladım tam dediğin gibi sesi kendine geldi biraz
-
08 Haziran 2009, 15:48
slm arkdaşlar.
benim ön sol amartösürün keçesi patlamış yağ sızdırıyor?
keçesi değişmesi lazımış sizde yeni geçe rahat bulurmuyum. kayseride pek servisi yok ta olanlarda dandk o yüzden. başka marka modelin keçeleri uyar mı?
ve bana kaça patlar sizce bu?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
10 Haziran 2009, 01:11
yardımcı olmuyacaksınız herhalde :(
-
10 Haziran 2009, 01:19
Tundzhay adlı üyeden alıntı
yardımcı olmuyacaksınız herhalde :(
Eray adama bir yardımcı ol beaa neredesin
-
10 Haziran 2009, 01:21
ferhat_se adlı üyeden alıntı
Eray adama bir yardımcı ol beaa neredesin
yazdım ama çıkmamış , elinden geliyorsa kanuniyi ara iste parça değiştir . Eğer servis çok uzak değilse bırak garantiye soksunlar bnmkilerde patladı dikmeler gözükmüyor :D
-
10 Haziran 2009, 12:19
Merhaba caracal kullanıcıları.Ben caracal almayı düşünüyorum ve sizden caracal ın (+) ve (-) yönlerinin neler olduğunu öğrenmek istiyorum.Ve ayrıca bağzı kişilerde kanuni'nin motorlarda kullandığı demirlerin çok kalitesiz olduğunu ve zamanla gevşediği zaman servislerde motor sahiplerinin çıkamakdıklarını söylüyo bunlar doğru mu? Verdiğiniz tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler..!!
-
10 Haziran 2009, 13:47
Xc_cX adlı üyeden alıntı
Merhaba caracal kullanıcıları.Ben caracal almayı düşünüyorum ve sizden caracal ın (+) ve (-) yönlerinin neler olduğunu öğrenmek istiyorum.Ve ayrıca bağzı kişilerde kanuni'nin motorlarda kullandığı demirlerin çok kalitesiz olduğunu ve zamanla gevşediği zaman servislerde motor sahiplerinin çıkamakdıklarını söylüyo bunlar doğru mu? Verdiğiniz tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler..!!
Bir motoru almadan önce sevmelisin içine sinmeli böyle ön yargı ile bakarsan bir motoru almadan önce aldıktan sonra pişman olursun.Verdiğin parayla bir japon kalitesi bekleme ama vereceğin parayla alabileceginin en iyisini aldıgından emin olEğer kanın ısınmazsa zaten paranda varsa JAPON al .Benden sana tavsiye.
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
-
10 Haziran 2009, 14:26
11000 KM. tıkır tıkır. 95 liraya heybe,sosis ve püskül aldım, foto eklerim sonra
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
10 Haziran 2009, 17:28
canercaracal adlı üyeden alıntı
Bir motoru almadan önce sevmelisin içine sinmeli böyle ön yargı ile bakarsan bir motoru almadan önce aldıktan sonra pişman olursun.Verdiğin parayla bir japon kalitesi bekleme ama vereceğin parayla alabileceginin en iyisini aldıgından emin ol
Eğer kanın ısınmazsa zaten paranda varsa JAPON al .Benden sana tavsiye.
şimdi Japon derken japon ne oluyor ?? xD
-
10 Haziran 2009, 17:45
honda yamaha suzuki kawazaki gibi japon malı motosikletler.
caracal mondial asya çelik lifan gibi çok daha ucuzaolan ve diyer tanınmış markalar kaliteli olmayan çin malı motorlar...
ya arkadaşlar benim motor 4300 km de biraz titreşim arttı gibi gelmeye başladı bana. sizce sebebi ne olabilir?
-
10 Haziran 2009, 22:20
yaw benim caracalım gelmedi hala 1 hafta oldu sipariş vereli. normal mi acaba?
-
11 Haziran 2009, 01:58
Tundzhay adlı üyeden alıntı
honda yamaha suzuki kawazaki gibi japon malı motosikletler.
caracal mondial asya çelik lifan gibi çok daha ucuzaolan ve diyer tanınmış markalar kaliteli olmayan çin malı motorlar...
ya arkadaşlar benim motor 4300 km de biraz titreşim arttı gibi gelmeye başladı bana. sizce sebebi ne olabilir?
zamanla geçiyor titreşim artmaz azalır ayrıca . bu motorlar titreşimsiz olmaz alışırsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 AM ----------
prolepsit adlı üyeden alıntı
yaw benim caracalım gelmedi hala 1 hafta oldu sipariş vereli. normal mi acaba?
aldıgın yere yüklen , 10 gün 15 gün içinde gelmezse faturayı iptale git o motor gelir ozaman
-
13 Haziran 2009, 15:01
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, yaz geldi, motordan inemez oldum :D
yanlız işin komiği gittim gezdim yerler hep yakın oldundan halen KM yapamadım.
Ama motor ilk aldıma göre bir hayli kendini topladı, titreşim az, akü topladı, tek basımda çalışıyo, hız alması bile değişti. Şuan dahada seviyorum :D
Sağa sola haber saldım cebime uygun japon düşünce haber verecekler, o geldiğinde satmayı düşünüyorum bu sebepten uzun yolda yapmıyorum..
-
15 Haziran 2009, 00:44
Huysuz adlı üyeden alıntı
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, yaz geldi, motordan inemez oldum :D
yanlız işin komiği gittim gezdim yerler hep yakın oldundan halen KM yapamadım.
Ama motor ilk aldıma göre bir hayli kendini topladı, titreşim az, akü topladı, tek basımda çalışıyo, hız alması bile değişti. Şuan dahada seviyorum :D
Sağa sola haber saldım cebime uygun japon düşünce haber verecekler, o geldiğinde satmayı düşünüyorum bu sebepten uzun yolda yapmıyorum..
baba senin için bu diyarı terk etti dediler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler