Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Nisan 2009, 17:34
selamlar. egzoz maceram uzucu sonlandi. servise goturdum. adam gayet kalin civi gibi bir sey sokup birkac defa cekic ile vurdu. seste evet cok ufak bir kalinlasma oldu. fakat bu sabah fark ettim ki, sol egzozda ufak bir hasar var. icerden disari dogru cizgi seklinde bir cikinti olusmus. adam egzozun icindeki parcayi kirmis herhalde vurayim derken. parca yamulup egzozun dis kismina zarar vermis. demek ki neymis, once modifiye edilecek parcanin anatomisi bilinecekmis.. bilseydim o sekilde bir mudahale ettirmezdim.
Reklamlar
-
22 Nisan 2009, 12:51
solmyr adlı üyeden alıntı
tüm sorularının cevabı gerideki mesajlarda var.
caracalı tavsiye ederim ama ybr yi daha çok
Neden Caracalın o şahşahlı görüntüsünün arkasında kalmış bisiklet(ybr) tavsiye edesinki bence CARACAL aynen dewam.
mterayes26 adlı üyeden alıntı
eskişehirin 2 . caracalcısı olarak aramıza hoşgeldin ben her türlü yardımda bulunurum sana
Ulan iki dk da sattın haaa 2. Caracalcıymış biz ne kullanıyoruz mobylette mi ? :D
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
-
23 Nisan 2009, 00:45
canercaracal adlı üyeden alıntı
Neden Caracalın o şahşahlı görüntüsünün arkasında kalmış bisiklet(ybr) tavsiye edesinki bence CARACAL aynen dewam.
Ulan iki dk da sattın haaa 2. Caracalcıymış biz ne kullanıyoruz mobylette mi ? :D
ulan adam gibi oku adam gibi yorumla zırto . Bir tane hoca ilk alan sonra ben aldım . Hem sen eses li değilsin olm ne satacam :D:D:D
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
24 Nisan 2009, 16:09
egzozlarin acilmasi ile performans ve yakit masrafi artti. alet simdi basiyor adam gibi. onceden sanki bir sey engelliyormus da simdi acilmis gibi oldu.
beyler geziyorsunuz heralde ses soluk yok.
selamlar.
-
25 Nisan 2009, 01:48
yok hem geziyorum hem buraya yetişiyorum .
-
25 Nisan 2009, 01:57
Rüzğarı_hissSet
-
26 Nisan 2009, 01:51
shadow_57 adlı üyeden alıntı
babacan hayırola
-
26 Nisan 2009, 10:44
efeoktay adlı üyeden alıntı
selamlar. egzoz maceram uzucu sonlandi. servise goturdum. adam gayet kalin civi gibi bir sey sokup birkac defa cekic ile vurdu. seste evet cok ufak bir kalinlasma oldu. fakat bu sabah fark ettim ki, sol egzozda ufak bir hasar var. icerden disari dogru cizgi seklinde bir cikinti olusmus. adam egzozun icindeki parcayi kirmis herhalde vurayim derken. parca yamulup egzozun dis kismina zarar vermis. demek ki neymis, once modifiye edilecek parcanin anatomisi bilinecekmis.. bilseydim o sekilde bir mudahale ettirmezdim.
abi iyide, hadi seni geçtik.. O servis dediğin arkadaştamı bilmiyormuş? Böyle egzost mu açılırmış? Oldu olacak balyozla üstüne vura vura kırsaymış?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
26 Nisan 2009, 22:35
arkadaşlar merhaba, bu egzozu açınca sesde nasıl bir değişim oluyor? v motorlardaki gibi kalınlaşıp ritmik bir ses mi geliyor? yoksa aynı ses daha mı yüksek çıkıyor?
-
26 Nisan 2009, 23:15
aynı ses toklaşır v motorda da sayar anladın sen benım demek ıstedıgımı :D
-
27 Nisan 2009, 01:29
tek silindirde ki sadece tokluktur . Çift silindir kadar hoş olmaz
-
28 Nisan 2009, 11:32
kalinlasiyor ama oyle mucizevi bir ses bekleme. onde oturana her zaman motor sesi daha fazla geliyor. egzoz sesini ardci duyar, arkandaki araba duyar o kadar. oyle cift silindirli shadow sesi falan beklemeyin. ama hic yoktan daha iyi kesinlikle. "ben buradayim" demese bile "ben de varim" diyor
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
abi iyide, hadi seni geçtik.. O servis dediğin arkadaştamı bilmiyormuş? Böyle egzost mu açılırmış? Oldu olacak balyozla üstüne vura vura kırsaymış?
sorma ya adam patir kutur vurdu icine.. dese ki bunu uzun bir matkapla delmek lazim, ben yaparim derdim...
-
30 Nisan 2009, 14:04
efeoktay adlı üyeden alıntı
kalinlasiyor ama oyle mucizevi bir ses bekleme. onde oturana her zaman motor sesi daha fazla geliyor. egzoz sesini ardci duyar, arkandaki araba duyar o kadar. oyle cift silindirli shadow sesi falan beklemeyin. ama hic yoktan daha iyi kesinlikle. "ben buradayim" demese bile "ben de varim" diyor
sorma ya adam patir kutur vurdu icine.. dese ki bunu uzun bir matkapla delmek lazim, ben yaparim derdim...
peki bunun başka yöntemi var mı zarar vermeden sesini nasıl birazda olsa toklaştırırız.. bir de kulağn ne durumda rahatsız oluyor musun ...kısacası pişman oldun mu aydınlatırsan sevinirim... bir sorum daha var motora yağ dışında bir kaydırıcı filan eklesek bir fayda sağlar mı...
-
01 Mayıs 2009, 02:24
cample26 adlı üyeden alıntı
eyvallah kardeşim sagolasın ama ben 3. yüm sanırım iş arkadaşım martta aldı caracalını ben ondan sonra aldım.tanışırız inşallah bi gün.
MERHABA ARKADAŞLAR , SIRALAMA ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞİM MOTORUN GELSİN YETERKİ İŞE 2 KIRMIZI CARACAL GİDECEĞİZ İNŞALLAH.
-
01 Mayıs 2009, 22:08
şiişşşttt eskişehirde 3 caracal gezeriz geceleri ekleyin kanuni-eray@hotmail.com
caracalların 5000 km den sonra park lambası sorun yaratıyor . Bunu öğrenin titreşim mahvediyor . Ferhat abim bilir caracal benden sorulur . :D
-
03 Mayıs 2009, 21:45
şiişşşttt eskişehirde 3 caracal gezeriz geceleri ekleyin
kanuni-eray@hotmail.com
caracalların 5000 km den sonra park lambası sorun yaratıyor . Bunu öğrenin titreşim mahvediyor . Ferhat abim bilir caracal benden sorulur . :D
ben mi üzerime alınayım ferhat'ı eray bir an duygulandım caracal sayfasında fırtına gibi eserdik eray'la bir zamanlar
evet eray caracal'da bir numaradır bu forumunda değişilemez ismidir
-
04 Mayıs 2009, 01:29
ferhat_se adlı üyeden alıntı
ben mi üzerime alınayım ferhat'ı eray
bir an duygulandım caracal sayfasında fırtına gibi eserdik eray'la bir zamanlar
evet eray caracal'da bir numaradır bu forumunda değişilemez ismidir
abi sana küstüm buralara gelmez oldun . :( , , , abi ne gunlerdı o zamanlar . dediğin gibi mt nın en sıcak bölümüdür burası
-
04 Mayıs 2009, 21:50
Başlık iyice yavaşlamış arkadaşlar hayırdır..Gezilerdemisiniz neler yapıyorsunuz..
-
05 Mayıs 2009, 00:57
abi sana küstüm buralara gelmez oldun . :( , , , abi ne gunlerdı o zamanlar . dediğin gibi mt nın en sıcak bölümüdür burası
bana küsme eray ben bir ara mt'ye küsmüştüm o yüzden pek girmiyorum ...
-
05 Mayıs 2009, 02:11
yok babacan valla motor servıste bakıma verdım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler