Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
31 Ağustos 2007, 23:32
sol taraftaki kolu sonuna kadar asıl, vitesi aşağı bas 1, aynı olayda yukarı doğru bastıkça vites büyür, 1 ile 2 arası boş, basit değil mi, ben ömrümde bir defa vitesli motora bindim, bir defa stop ettim, sonra içtim , demek istediğim çok basit vitesli motoru kullanmak, hem vites atınca çıkan ses ile birlikte motorun devirinin düşüp tekrartırmanması yok mu, bu müzik eurovizyon a gitmeli bence
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Reklamlar
-
01 Eylül 2007, 00:00
sevgili adilbey arkdasım neden yanlıs anlayayım,olur mu hıc. ben sadece kendı fıkrımı soyluyorum, bızım motorlarla (abs sı olmayan motorlarla) azıcık ıslak zemınde fren yapmaya kalktıgında hemen kayma egılımı gosterıyor, kı kısın sadece yerler ıslak olmaz aynı zamanda donar. cok sık bınemeyebılırsın. kı ben ılk defa kısın motoru muhafaza edecegım . onun ıcınde cesıtlı planlarım var. sahsen karlı havalarda motor kullanmam. ehlıyetı kar uzerınde aldım, az kalsın alamıyordum. cunku motor sureklı kayıyor. bırak karlı havayı yagmur yagarken bıle kullanmayı dusunmuyorum, ha olakı ılerde buyuk bır motor alırsam bana her turlu hava kosullarında guven verecek o zaman cok fazla etkılemez hava durumu benı.
vıteslı motor kullanmadıgını soylemıssın, pekı hıc mobılet falan kullandın mı? kusura bakma eger kullandıgını soyledıysen bıle onceden hatırlamıyorum. bısıklette dengede durabılıyorsun temelın saglamdır. bundan sonrası kullandıkca oturacak sey. ılk baslarda trafıge kapalı alanlarda vıteslere, frene, dur-kalklara kısacası motora alısmaya calısırsın. ondan sonra yavas yavas trafıge cıkarsın.
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
-
01 Eylül 2007, 00:12
vala rematch kardes
ben ıslak zemınde kokluyorum tekerlek kıtlemıyo abs gıbı tık tık tık dıe bı ses gelıyo ve motor duruyo kızaklamıyo yanı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
01 Eylül 2007, 00:31
cdd
caracalıma son 10 gün kaldı, kırmızısını alacağım, bir ara mondial mct, zealsun 150-19 arası kararsızlığım oldu ama en son caracal, kararımı değiştirmeyeceğim. bu gün mopedimle vedalaşırcasına 30 km şehir içinde gezdim, onuda satmayacağım, kısa mesafelere onunla giderim, günler geçmiyo böle olunca (beklememin nedeni kuzenimle alacağız ve onu bekliyorum yurt dışından gelecek)
-
02 Eylül 2007, 23:54
teşekkur ederım re math arkadasım.Mobilet tarzı bı kac kez kullandım.dengeyı saglayabılıyorum.dedıgın gıbı zamanla alısırım vitesliyede haklısın.selamlar....
-
03 Eylül 2007, 14:58
re_math arkadaşım mümkünatı varsa fotoğraf koyabilir misin acaba?
-
03 Eylül 2007, 23:47
-
04 Eylül 2007, 10:20
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
04 Eylül 2007, 21:40
-
06 Eylül 2007, 12:50
cdd
re_math fotolar ve plaka önerileri için saol... bu arada sen matematik öğretmeni misin? ya da matematikçi ve ya sadece nick mi?
geçen ayın 18'inde direksiyon sınavına girdim ve bir saat sonra gel dediler, 90 almışım, yani kazanmışım, bana yarın veya yarından sonra ehliyetin elinde olur dediler,gittim kursa milli eğitim müdürünün imzası lazımmış, milli eğitim müdürü eşme dışına çıkmış anca gelir dediler, ayın 20 sinden sonra hergün kursu aradım taki bu salıya kadar, ilçe milli eğitim müdürü geldi, imzayı attı dediler bi koşu gittim dosyamı aldım, vergisini yatırdım, kangrubu belgesini aldım karakola gittim, oradaki memur inceledi (sahtemi diye baktı) 10 dakika inceledi dosyayı çekmeceye attı, bu işleri yapan polis izine çıktı cuma ya gel dedi, adama neee diye bağırdım bilinçsiz olarak o ehliyeti salı günü almış olsaydım bu gün uşağa motoru almaya gidecektim, lanet olsun, neyse belki bölesi hayırlıdır, inşallah o polis gelince hemen benim dosyayı hazırlar...
-
06 Eylül 2007, 20:52
merhaba arkadaşlar
solmyr dediğin gibi her işte bi hayır vardır.Belki Allah korusun motoru hemen alıp kaza yağacaktın yada motorda arıza falan olacaktı vs vs.Sabretmek iyidir.inşaAllah sonu hayır olur.bende dün pionerr marka motor gordum.ustunde 2 yerde pioner yazıyodu.sahıbıne sordum bunun markası ne diye pionerr dedi.artık dalgamı gectı bılmıyorum ama goruntu olarak caracalın aynısı.(netten niye bakmadımmkı ben o motora ) ama anlamama ragmen sankı cok tıtresım yapıyo gıbı geldı bana uzaktan.neyse biz caracalcıyız gerısı boş
-
06 Eylül 2007, 23:39
sevgili solymr arkadasım ılk defa motor dısı bır cevap verecegım, evet matematıkcıyım. ve bu ayrımı bılıdıgıne gore sen de matematıkcı ya da ortmen olabılırsın. ancak matematıkle ugrasmıyorum, hava trafık kontrolor adayıyım, daha dogrusu egıtımını alıyorum. ınsallah kursu basarıyla bıtırebılırsem antalya da hava trafık kontroloru olarak calısmaya baslayacagım.
adılbey arkadasımın dedıgıne katılıyorum bu ıste bır hayır vardır elbet,sabret. az kalmıs zaten, umarım sende bızım caracal aılemıze katılırsın.
bu arada bugun servısı aradım . bıldıgınız uzere samandırayı garantıden degıstırmedım ,paramla degıstıreyım dedım, yıne ufak bı kacak oldu, ustayı arayıp soyledım. o zaman abı garantıden degıstırelım dedı. bunun uzerıne parcayı sen taktıgın ıcın senın aynısıyla ucret almadan degıstırmen lazım dedım. o da abı ben burada ıscıyım patrona soylemen lazım dedı. ankara da kı servıs bır kerede ısımı kısa surede halledemedı. bu motorla ılgılı en buyuk sıkayetım servısı verırken cok arastırmıyorlar sanırım,sadece tr nın her yerınde bayı agımız var demek ıcın bayılık ve servıs verıyorlar. bu yuzden ortaya benım yasadıgım gıbı durumlar cıkıyor. neyse alırken servısın tutumuna da dıkkat edın. adamlar motoru satarken servısımız var, ıkı yıllık garantımız var. vs vs her seyı soyluyorlar ama bı parca garantıden degısırken garantı belgenle merkeze gonderıp onlardan cevap gelmesını beklememız gerekıyor demıyorlar.
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
-
07 Eylül 2007, 16:08
oncelıkle motorun hayırlı olsun bende almayı dusunuyorum kafamdada kanunı storm 150 bi yardımcı olsanız kullanıslımıdırkı acaba
-
07 Eylül 2007, 23:21
cdd
arkadaşlar, ben 17 yaşındayım bu sene daha lise son sınıfa gideceğim, ebeveynlerimle anlaştık cıhaz alınacak üniversite kazanılacak
bu yüzden okul açılınca derslere boğmam lazım kendimi, o zaman foruma sık giremeyebilirim, şimdiden dersana başladı zaten, okulda ewime 4 km servisle gitmeyeceğim bu yıl, kötü havalarda da komşum öğretmen okulu benim liseden geçiyo yolu beni bırakır...
neyse forum motosiklet forumu; (ama arasıra dağıtmak lazım)
ehliyetle ilgili sıkıntımı yazdıktan sonra, uşağa gidecek kuzenim sen yinede gel bayii ile konuşuruz dedi, okey dedim uşağa gittik, bayiyi bulduk, ama ne bayii kanuni,ramzey,mondial,arora . . . adamlar hepsinin bayisi, ama kanuni yazıyo mekanın tabelası, neyse girdik, adama karakal dedik, o ne dedi sonra -haa sirasıl mı dedi bizde utandık ewet o olmalı dedik, uşakta bu motordan hiç satılmamış, alırsanız ilk siz alacaksınız dedi, telefonla stokta var mı diye izmiri aradı konuşma şu;
abi karakal mı siresılmı ne boksa(afedersiniz) şu motordan sizde var mı? motor zaten ellerinde yokmuş bi günde gelirmiş sipariş etseler. adam ramzey qm250 y, ve arora KS200-8 motoru da gösterdi (en güzeli caracal) arora 3000 ramzey 4000 caracal malum. yarın caracalı sipariş edeceğim ve ehliyetimi almaya gideceğim. uzattım haa, yazdıkça yazasım geliyo okuyanlara teşekkürler...
bu arada nasıl okunuyo bilen varmı yoksa karakaçan diye mi seslenelim?
-
10 Eylül 2007, 15:00
-
10 Eylül 2007, 18:16
hayırlı olsun ehlıyetın dostum
bu arada ben motorsıkletın fıyatını düşürdüm bilginize
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4679891
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
10 Eylül 2007, 22:03
AAaaa meraba CARACAL cilar sizi yawff bu aralar arayis icindeyim ve alternatifler icinde caracal da war acaba nasildir , rahatlik konfor titresim hiz hizlanma yol tutus vs vs... acaba yardimci olabilcenizmi bu arada topicie baktm walla bizim topic gibi uye iliskileri cok samimi sevdim yane bu topici neyse chopper birligi diyorum ve cevaplarinizi bekliyorum hepinizin kaski takili fari acik olsun...
-
11 Eylül 2007, 21:49
hayırlara vesile olsun
solmyr kardeşim hayırlı olsun ehliyetin.Darısı benim ve diğer isteyenlerin başına benim B sınıfı ehliyetim var.A2 alırsam 2 ehliyetmi tasıyacagım nasıl oluyor.Bilgisi olan vardır muhakkak.Neyse selametle kalın kazasız belasız sürüşler.Solmyr bi de Caracalı aldınmı keyfine denecek yok....
-
11 Eylül 2007, 22:00
benim yakın bir arkadaşım da aldı çok güzel motor binilecek motor yani bu motorla uzun yol yapacaksın keyfine o zaman varırsın
-
13 Eylül 2007, 01:28
selam motorcu ağbiler ben daha 17 yaşına gircem ve ankarada motor kullanmaya başlıycm hyrlsııyla. caracal 200 düşünüyorum çk gzl motor daha bayisine gtmk nasip olmadı henüz. Motor kullanmayı biliyorum gibi bişey . Daha önce otomatik scooter kullanmıştım ama formdaki 13 sayfayıda okuyunca bilgim bayaa bi arttı . mehlieti almadan kullanmaya başlıcam moturu ama trafikte deil ankarada köy gibi biyer var günde en fazla 200 araba geçiodru o yollarda . Zaten motorun rodaj süresi bitene kadarda ehlietimi alırım. Başlangıç için 125 cc lik racer ı düşünüyodum ama görüntüsü o kadar hoşuma gitmedi8yolda gördüm) daha kalın bi motor bildiğiniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. ama 4 milyarı geçmycek bi motor olrsa sevinirim .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler