alıntıladığın yerle ne alakası var bunun anlamasamda yinede cevap veriim..
Herşeyden önce, KARDEŞ kelimesi nedir, amaç nedir bilemiyorum ama sempatikliğinize, samimiyetinize veriyorum..
Muhtemelen Caracal ilk motorunuz. 3-4 motor alıp satmış biri olarak;
normal şartlar altında da bu makinenin 2. elde ortalama ederinin 2200 civarı olduğunu söyleyebilirim. Bunu az çok bu piyasada olan herkes aynı şekilde söyler. Sonuçta Çin'e doymuş bir piyasada, pekte iyi izlenim yaratmayan bir markanın Çin malı motorundan bahsediyoruz! Üstüne üstlük içerisinde bulunduğumuz süreç pekte normal değil, hak verirsinizki.. Ekonomik bir kriz ortamı var ve insanlar genelde para harcamaktan çekiniyor! Hele hele bir zevk aracı satın almak; pekçokları için rafa kaldırılmış bir plan şu zamanlarda..
Böyle bir atmosferde çıkıp makineye 2000 lira isteseniz bile satılmama ihtimali yüksektir ki zaten internetteki ilanlara şöyle bir bakın; 2000 liraya cillop gibi makineler aylardır satılmıyor.
Siz tok satıcısınız, ne güzel.. 3000 değil, 3500 bile isteyebilirsiniz... Sonuçta mal sizin malınız! Ama bu parayı veren çıkarmı, orasıda açıkça görülüyor zaten.
Amacım piyasanızı düşürmek falan değil.. Gerçeği söylüyorum. Zaten biraz dikkatli takip eden adam piyasanın halini rahatça görüyor ve görünen köy klavuz istemiyor!
Saygılarımla...