yatmak yok caracal'cı yatmaz uyur nasıl gidiyor bakimm kışla aranız nasıl motorunuzu çalıştırabiliyormusunuz sesini bile unuttum ben havalar ısınsada şöyle bir iki tur atsak
yatmak yok caracal'cı yatmaz uyur nasıl gidiyor bakimm kışla aranız nasıl motorunuzu çalıştırabiliyormusunuz sesini bile unuttum ben havalar ısınsada şöyle bir iki tur atsak
2 yasinda dragstar 9000'e mi? saka mi yapiyorsun? bir tane bul bakalim cok merak ettim.
ben son 1 haftada 2 defa bindim. istabul'da hava cok cok berabat. hemen hergun kar yagiyor. bir kere tipide bindim. ne kadar tehlikeli oldugunu gordum. kaskin onunu 5 saniyede bir silmek gerekiyor karda. cekilecek dert degil. ama yagis olmadiginda sorun yok. istedigi kadar soguk olsun. bende ekipman tam. keyif aliyorum kis da olsa. yazin yerini asla tutamaz tabii...
herkese selamlar, herkese kazasiz belasiz, mutlu mesut bir 2009 diliyorum.
efeoktay sahibinden.com'da geçen haftaya kadar vardı 2 tane dragstar 2006 9500'ytl ye ama şimdi baktım ilanlar yok satılımış olabilir... demin yine baktım 2006,2007 modeller temizliğine göre 11000'den başlıyor...bu ara arkadaşlar ben caracalı çok yakın bir arkadaşıma sattım..dragstar almaya bir adım daha yaklaştım..caracalım yok diye!!!umarım beni kovmazsınız caracal sayvasından selamlar...Ferhat
boşver tiger'i
Walla fiyatlar şuan uygun ama yaza doğru iyice yukselir ona göre şimdiden edinmek laızm bir shadow derim ben.
Shadow..
Çok kral makine!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
beyler biraz geç oldu ama younluktan ötürü yazamadım affedin mutlu yıllar dliyorum hepinize..bu arada bir soru sormak istemkteyim bu benzin hortumunu ben biraz kısaltmayı düşünüorum bilmiorum sizinkide ölemi ama bnmki çeşmeye taksan bahçe sularsın oderece silzerin bu konudaki fikirlerinizi bekliorum acaba neden bukadar uzun yaptılar ve kesersem herhangi bir sorun oluşurmu?
Merhabalar;
Arkadaşlar aşağıdaki linkte yeni bir konu açtım motorumuzun saklanması ile ilgili, siz Caracalcılar olarak fikirlerinizi ve önerilerinizi yazarsanız benim için çok ayrı bir değeri vardır.Teşekkürler...
Evet bende de epeyce uzun benzin hortumu ama kelepçe ile halletim kesmeden ama kesersek hoşolur fakat sakıncası varmı bilmem.
Saygılarımla...
yaza dogru yukselecegini zannetmiyorum cunku kriz motor sektorunu de gayet ciddi vurdu. sahibinden.com'da markalari izliyorum, nerdeyse 1,5 aydir ayni miktarda satistalar. satilmiyor.. fiyatlari indiriyorlar yine satilmiyor. kimse nakit parayi harcamak istemiyor su an. sifir satan magzalar da cok ciddi indirimler yapip kredi kartina pesin fiyatina taksitler yapiyorlar. aslinda sifir almak su siralar cok daha avantajli...
dostum kac paraya sattin ayiptir sormasi?
anlamadığım, sıfırı 3490 lira olan herhangi bir çin malı motora; ikinci elde 2750 lira isteyip sonrada satılmıyor diyen adamlar var piyasada! Satılmaz, hele böyle bir krizde; imkanı yok satılmaz. Caracal'ların bu krizde internet üzerinden satılabilecek fiyatı 2000 liradır. O da alıcı bulunursa. Ilanlara bakın, 2250'lik cillop temizlikte 1000-2000km yapmış makineler bile satılmıyor!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
efeoktay hocam şimdi kaça sattığımı burada yazarsam pek doğru olmaz...arkadaşım olduğu için uygun bir fiyata verdim kendisi öğrenci fazlada fiyatı abartmadım
NoVaRİX düşüncene katılıyorum bazıları çok uçuk fiyatlar istiyor gerçektende..2750'ye satıldığını düşünürsek eğer!!300'ytl de üzerine alması tutar'kiii!! gerçektende abartılı bir fiyat olur...karşı tarafıda düşünmek zorundasın
ben tatlı su motorcusu değilim eskişehirde ki kar ı soğuğu buzu görün valla bu zeminde sürmeye cesareti olan varsa gelsin ruhsatı bile veririm
ben motoru 2500 e verıyorum . subat gıbı . eger 2500 e gıtmezse veririm abim bınsın
hyosung gt250r da krank kırma problemi oldugunu duydum . hemen uzaklastım
hani diyorsunuz ya 15 yasına gelmıs 50000 km dekı motordan ne verım alacagım , o motor varya bizim motorkları 15 kere öldürür japon japon japon
shadow 750 den sasmayın . en ıyısı o. dragstar çok yakıyormus kullananlar diyor
para bulursamda 600 f alacagım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
eray sende bir karar veremedin race'mi,enduro'mu,cruiser'mi benim iki seçeneğim var!!ya cruiser yada enduro markalar ne olur diye sorarsanız kesinlikle honda veya yamaha olur..cruiserde benim için dragstar 1 adım öndedir diğer alternatifim suzuki intruder m 800'dür
Merhabalar;
Arkadaşlar motoru 2000 TL'ye satmaktan bahsetmişsiniz çok kötü bir haber bu motorumu satıp askerden gelince 600 RR alıcaktım ama sanırım planlarım suya düşücek...NoVaRiX'in bahsettiği "Ilanlara bakın, 2250'lik cillop temizlikte 1000-2000km yapmış makineler bile satılmıyor!" uyarısı benimle aynı durumda 1900 km'de çok ama çok temiz bir caracal 200 için ben 2700 TL istemeyi düşünürken siz 2000 TL'den bahsetmişsiniz yandım ozaman çürüyecek güzelim motor 15 ay depoda.
Saygılarımla...
@mterayes26
eğer ruhsatı vereceksen, buzda değil, okyanusta bile sürerim o makineyi!! sonra yan çizmek yok!?
@MaRaNtZz
forumdaşım; ben piyasanın temsilcisiyim sadece.. gerçekten şöyle bir bakın, gidip gördüğüm kusursuz 2000-3000'km'lerde makineler 2250 liraya satılmıyor, aylardır hemde.. Krizin etkisimidir, yoksa piyasanın ÇİN'e doymasımıdır bilinmez.. Muhtemelen birçok etken var ama durum bu ne yazıkki!
arkadaşlar şu anda caracal'ın sıfırı 4000'ytl'dir.. tabiki öldüm fiyatınada verilmez ikinci elleri piyasası belii'dir zaten temiz bir caracal 2300'ile2800 arası gidiyor..o az km' yapmış olanların çoğuda 10000'km yi devirmiş makinalardır kanmayım hemen 2000'km 2500'km'de diye ... benim caracalım orj 2800'km'deydi.. sadece depoda 2 taraftan çizikler vardı o'da diz korumalığı yüzünden oldu sağolsun..siz siz olun korumalık takmayın
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)