Kanuni Caracal 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Kasım 2008, 23:27
yaa arkadaşlar ne uğraşıyorsunuz ayak marşıyla felan .. baktınız akü bittimi veya basmıyormu (hoş ikiside aynı şey ama!)takın abi 2'inci veya 3'üncü vitese arkadanda bir elamana ittirin motoru biraz hızlandıktan sonra bırakın debriyajı bakın nasıl çalışıyor o'zaman yöntem bu denemek isteyen deneyebilir ..
Reklamlar
-
24 Kasım 2008, 23:32
ayak marşını tercih ederim kim ittirir motoruu
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
24 Kasım 2008, 23:39
ferotr adlı üyeden alıntı
yaa arkadaşlar ne uğraşıyorsunuz ayak marşıyla felan .. baktınız akü bittimi veya basmıyormu (hoş ikiside aynı şey ama!
)takın abi 2'inci veya 3'üncü vitese arkadanda bir elamana ittirin motoru biraz hızlandıktan sonra bırakın debriyajı bakın nasıl çalışıyor o'zaman
yöntem bu denemek isteyen deneyebilir ..
o yıllardır bilinen bir yontem ve hem her zmn bayırı yada ittiricek adamı nereden bulacaksın AYAK MARSI sonuna kadar yada git akünü kntrl et derim ben arkadasa ayrıca ona da vurdurmak denir 1. viteste sakın denemeyin
Caracal ım artık yollarda ....kavuştum sonunda
-
24 Kasım 2008, 23:59
canercaracal adlı üyeden alıntı
o yıllardır bilinen bir yontem ve hem her zmn bayırı yada ittiricek adamı nereden bulacaksın AYAK MARSI sonuna kadar yada git akünü kntrl et derim ben arkadasa ayrıca ona da vurdurmak denir 1. viteste sakın denemeyin
zaten belirttim ben 2'inci veya 3'üncü viteste ittirin diye!! pardon vurdurarak ...aydınlattığın için teşekkürler... ayak marşından çalıştıramayanlar için güzel bir yöntem bence ..
-
25 Kasım 2008, 00:08
1 viteste teker zaten dönmez zor yani
-
25 Kasım 2008, 01:21
eyvallah dostlar.. sorun çokta problem değil aslında! en son çare komple değiştiririz elektrik tesisatını..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
25 Kasım 2008, 01:24
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
eyvallah dostlar.. sorun çokta problem değil aslında! en son çare komple değiştiririz elektrik tesisatını..
yaa babacan 15 bin dir aynı tertibatla gidiyorum . gerek yok değiştirme sıyrılıp şase yapacak yerleri sarıver elektrik bandı ile
-
25 Kasım 2008, 01:26
mterayes26 adlı üyeden alıntı
yaa babacan 15 bin dir aynı tertibatla gidiyorum . gerek yok değiştirme sıyrılıp şase yapacak yerleri sarıver elektrik bandı ile
kanka iyi diosun, hoş diosunda 15bin km dediğin nedirki..?
Şöyle bir 35.000'leri görelim, sonra konuşalım motorun sağlamlığını; parça kalitesini..
-
25 Kasım 2008, 12:46
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
kanka iyi diosun, hoş diosunda 15bin km dediğin nedirki..?
Şöyle bir 35.000'leri görelim, sonra konuşalım motorun sağlamlığını; parça kalitesini..
ohahaha yahu bir cin motorunu da bu kadar zorlamayin be arkadasim. tamam yapar 35.000 de, yani beklenti cok buyuk, butce kucuk.
bir anektot vereyim. motordan iyi anlayan bir abi ile (f650 var su an kendisinde) caracal'i incelemeye gittik. ben goruntuye hayran kaldim ama once 200 cc olmasina bozuldum. insallah sesi iyidir dedim.
abim gulumsedi.
sonra yakindan incelerken parlak bolumlerin plastik aksam oldugunu gordum.
- keske buralari metal yapsalarmis dedim.
abim sessiz kaldi.
incelemeye devam ettim. farin ve sinyallerin de plastik oldugunu gordum.
-keske buralari plastik yapmasalarmis dedim.
abim yine gulumsedi, yine bir sey demedi.
dedim keske su kablolari borularin icinden gecirselermis, direksiyonun oradan gorunuyor, cirkin durmus dedim.
abim dayanamadi. "senin istedigin gibi motorlar da var, onlara Harley Davidson deniyor dedi".
hep beraber gulustuk.
Novarix,
Git Dragstar al kardesim, git Shadow al, Intruder al. gonul rahatigi ile bin. sana gelmez Caracal'mis, Regal Raptor'mus. bak hala alamadin bir motor. iddiali olur dedin lafima, gorecegiz. 1 ay sonra hala orasi soyle burasi boyle diye konusuruz burada. umarim sen hala arayista olmazsin. ince eliyorum, sık dokuyorum diyorsun da, o kadar ince elenecek bir sey yok yani. hangi motorun ne oldugu belli, ortada. test surus yazilari da var forumda. butcen neyse, alabilecegin de odur sonucta.
hadi kolay gele.
-
25 Kasım 2008, 12:58
senin beğenmediğin 15.000 km ile ben nerelere gittim biliyormusun . kurye olmayan kaç kişi ayda 1000 km devirir
-
25 Kasım 2008, 13:38
zaten fazla ömur beklemeyın bunlardan surucu hatalarına baglı çogu motorun arızası :S normal kullanılsa epey göturur ama işte abandıkça abanıyolar motora çogu surucu altındakının honda sanınca :D fazla surmuyo ömuru
-
25 Kasım 2008, 13:38
ben varım yaaa ben 6 günde devirdim yazın 1000 km yi 50 lik scooter ile 30.000 km yol yapmıs adamız burda sonra zealsun 125 ve yamaha tecrübeligim var direk ata binmedik esseklerle gezdik önce :D ins allah gercektende güsel motorlara binmeyi nasip eder herkese sahsen gercek zevkim olan racer motora hyo gt250r ile baslamak istiyorum sonrada 600
-
25 Kasım 2008, 13:45
canercaracal adlı üyeden alıntı
ben varım yaaa ben 6 günde devirdim yazın 1000 km yi 50 lik scooter ile 30.000 km yol yapmıs adamız burda sonra zealsun 125 ve yamaha tecrübeligim var direk ata binmedik esseklerle gezdik önce :D ins allah gercektende güsel motorlara binmeyi nasip eder herkese sahsen gercek zevkim olan racer motora hyo gt250r ile baslamak istiyorum sonrada 600
direk 600 lük al
arkadaşlar . ortak bir nokta belirleyip toplanalım bir gün
-
25 Kasım 2008, 13:51
ERAY BUGUN CIKALIM HAVA COK GÜZEL yaaa hadi nerde bulusucaz
msn e girsene
600lügün benzinine verecek param yok suanda bence gt250r da bu isi görür sonucta ikinci el 6500 e bulurum ve çift silindir oldugu icin 4 silindir bi 600lüge gore daha az yakacaktır tabiki 600 lük kadar randıman alamam ama o benim arzularımı doyuracaktır acıkcası cruiser cok rahat ama racer karismasına hastayım
-
25 Kasım 2008, 14:37
ses bekleme onu sölıyım ama 600 ölemı :S:S:S cayır cayır yanıyo alet hyo la basacagın en fazla 140 olsun ses de yok zzz tabi senın kararın orası ayrı :D ama 600f yada rr alırsan uzun sure bınersın
-
25 Kasım 2008, 15:34
efeoktay adlı üyeden alıntı
Novarix,
Git Dragstar al kardesim, git Shadow al, Intruder al. gonul rahatigi ile bin. sana gelmez Caracal'mis, Regal Raptor'mus. bak hala alamadin bir motor. iddiali olur dedin lafima, gorecegiz. 1 ay sonra hala orasi soyle burasi boyle diye konusuruz burada. umarim sen hala arayista olmazsin. ince eliyorum, sık dokuyorum diyorsun da, o kadar ince elenecek bir sey yok yani. hangi motorun ne oldugu belli, ortada. test surus yazilari da var forumda. butcen neyse, alabilecegin de odur sonucta.
hadi kolay gele.
iyide sen niye bu kadar gerildin, onu anlamadım.
Sence o makinelere yatıracak param olsa Caracal'a bakarmıyım..? Sen bakarmısın? Kaçınız motosiklete 20.000 lirayı verecek imkanı olduğu halde Caracal aldı..? 1 kişi bile çıkacağını sanmıyorum.. Demekki neymiş, bende sizler gibi imkanlarım sınırlı olduğu için bu makineyi tercih ediyormuşum..
Tüm rasyanol tüketiciler gibi bende elimdeki miktarla alabileceğimin en iyisini almak isterim. Ve evet, gerekirse 6 ay motorsuz kalırım ama en kusursuzunu olabilecek en iyi fiyatlarla almaya çalışırım. Normal olanda budur, olması gereken.. Finans okuyup sonrada "aa, çok güzelmiş bunun tipi! hemen aliim" dersem herşeyden önce kendi ideallerime ihanet etmiş olurum.
Yaklaşık 1,5 yıl Zealsun Prince kullandım. Bilen bilir, yağ soğutmalı harika bir makinedir. Bugün 43.000'de periyodik bakımları dışında servise uğramamış, anahtar görmemiş Zealsun'Lar var piyasada. Mesela bu makine için 30-40.000km gayet sıradan.. Dolayısıyla birşeylerden gocunmak yerine OBJEKTiF şekilde değerlendirsek makineleri..?
Şöyle bir bakın verdiğiniz tepkilere..? Çok sert ve yersiz tepkiler bunlar. Bindiğiniz makineleri eğrisiyle doğrusuyla beğenmiş almışsanız birileri çıkıp "şu şu kronik sorunları varmış bu makinenin, ne düşünüyorsunuz?" dediğinde gerilmeyeceksiniz..
Hea, eğer rahatsız oluyorsanız sorularımdan; yada birşeylerin egosuyla kendinizi kötü hissediyorsanız, cevap vermezsiniz; olur biter. Çok zor bir durum değil bu.
15.000km'i falan küçümsemedim. Ama 800-1000 liralık Çin scooterlarının rahatça gittiği mesafeleri çıkıpta "bak ben bu kadar yol yaptım, demekki taş gibiymiş makine" şeklinde lanse ederseniz birazcık motordan anlayan biri bu açıklamanıza hafif bir tebessüm edecektir.
Benimde onlarca 650'lik - 1300'lük makineye binen arkadaşım, abim var. Ve bu insanlarda zamanında çin makinelerine de binmişler. Onlar bile çıkıp "Nova, sen abartıyorsun araştırma işini, yok öle bir makine! sen motor falan alamazsın" demiyor; ama siz çıkıp "kardeşim, alma bizim motordan.. sen bu kafayla motor alamazsın zaten" diyebiliyorsunuz.. Buda ayrıca bir ironi!..
-
25 Kasım 2008, 15:51
caracalstar adlı üyeden alıntı
ses bekleme onu sölıyım ama 600 ölemı :S:S:S cayır cayır yanıyo alet hyo la basacagın en fazla 140 olsun ses de yok zzz tabi senın kararın orası ayrı :D ama 600f yada rr alırsan uzun sure bınersın
ses gelmiyo bilioyorum tek sese düsmüyor 4 silindir olmadıgı icin ama onunda tatlı sesi war görüntü aynı zaten 140 ta az bir sürat degil motoru sevdiginde sende uzun süre kullanırsın merak etme
-
25 Kasım 2008, 16:35
mterayes26 adlı üyeden alıntı
ayak marşını tercih ederim kim ittirir motoruu
En iyisi yinede ayak marşı tabi...
-
25 Kasım 2008, 18:28
nova
anladığım kadarıyla zealsun ve caracal arasında kalmış durumdasın mademki bütçen bir japon makinaya yetmiyor caracal almanı tavsiye ederim bana gelen tepkiler oldukça güzel
-
25 Kasım 2008, 20:38
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler