Arkadaslar ybr 250 satistan kaldirildi mi. Resmi sitede bulamadim.
Peki ybr nin 250lik muadili var mi. Peki 250likler hakkinda bilgim yok da...
Merhaba arkadaşlar. Ybr 250 nin butun parcalari elimizde mevcut. Yakin bir arkadaşımın motoruydu. Talihsiz bir kaza sonucu toplanacak halde degil. Parçaya ayrildi. Bilginize
Ozelden pm atabilirsiniz.
selam arkadaşlar.. uzun süre ybr 125 esd yi kullandıktan sonra nedendir bilmem bi anda motorumu satma kararı verdim ve 2 günde motoru sattım bu geçen sürede de yamahanın ne kadar sağlam bi motor olduğunu anladım.. çok memnun olduğum motorumu satmamın nedeni güzel diye düşündüğüm 94 model bi kle 500 fakat motorcu arkadaşlara sorduğumda kesinlikle alma son sahibi olursun dediler ve bi anda buz kestim motora karşı şimdiyse edirnede bi ybr 250 var kırmızı olan şimdi onu almayı düşünüyorum umarım pişman olmam acaba bu motoru tanıyan var mı km si orjinalmidir motorun geçmişi nedir sağlam mı dır bi heyecandır aldı beni gidiyoruz ya mazur görün artık şimdiden tşkler...
ayrıca ybr 250 ye bakarken nelere dikkat etmeliyim sizce ? az çok ybr mden tanıyorum ama ince ayrıntılı bilmediğimiz dikkat edilmesi gereken bi noktası varmı dır ?
sizce bu ilandaki motorun fiyatı uygun mu ? not fiyat 7000 tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-pazarliksiz-bu-fiyta-bu-kadar-temiz-bska-yok-bu-aylik-bu-fiyat-150853609/detay
saygılar kazasız belasız keyifli ybr ler
çok temiz duruyor.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yorumun için tşkler ramazan umarım öyledir.. ee yok mu usta bilgilerini tecrübelerini bu motor için kullanacak kimse arkadaşlar..motor hakkında yorumlarınızı bekliyorum ...
ybr 250 ciler hava güzel iki teker üzerinde anlaşılan kimse kalmamış ..
:(
Ben tavsiye ederim ybr 250 yi bilen adama bilmeyene ne anlatsak boş..Bende henüz alalı 10.000 km oldu çok kullanmış sayılmam..Daha beni keşke dedirtecek bi sorun yaşamadım..
onu bılmem de teker ıyı yapar o makına
www.erkakurye.com
havamı basıyon .....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)