bunlar kafayı yemişler 250cc lik motora bu para verilirmi.
bunlar kafayı yemişler 250cc lik motora bu para verilirmi.
şimdi de bunu konuşalım arkdaşlar bu motora en fazla ne kadar verirsiniz?
ilk fiyatı ben söyliim 7 den bir kuruş yukarı etmez
7000 e er5 aldım 2005 model....Sıfırdan farksız....2400 ytlm cebime kaldı....En azından motora biniyorum diyorum....
Satamazlar....İmkanı yok...Millet sokaktan toplamıyor.....Orjinal japon da olsa bu kadar etmez....Geliş fiyatını çok merak ediyorum....Yamahanın resmi sitesinde başka ülkelerdeki satış fiyatını öğrenebilirsek daha detaylı değerlendirebiliriz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
BU fiyata alınabilinecek motorlar...
2. el CBF 500, er5, GS500, sıfır Comet (üstüne 2000 ytl kalır)
biraz kasıp o paranın üzerine biraz eklesen temiz bi fazer alınır yaw...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ya arkadaşlar arka fren disk olsa nooolur,fisk olsa noooolur.bunca sene mz e bindim disk deyildide nooooldu.şimdi er5 e biniyorum oda disk deyil nooolmuş.bu halleriyle iki motorumdanda çok memnunum.moto gp yemi katılıyorsunuz.
bence ybr 250 tartışması bitmiştir,sanmıyorum bizden yani siteden birinin o kadar parayı verecek sazanlık yapacağını.
ama mutlaka yollarda sazana rastlayacağımıza eminim...
sevgiyle kalın.
250cc makıne bu fiyet kimse almaz çok para alanada manı olmam
sonuçta 250cc makıne
oparaya ne makıneler alınır 7000 ytl 2002 gs 500 ben vereyim
Yeni görüyorum. Çüş desem ayıp olmaz heralde. CBF ye pahalı derken napmış bunlar Sıfır gibi cbf500 ler bile 9500-10000 ytl.
Sözde cbf250 ye rakip gelcek demişlerdi. Bu fiyatla yollarda zor görürüz bu motoru.
Yaşasın comet yaşasın cbf250
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
9400 yeeteelee...
demekki honda bakacağız.
size, ticari hayatınızda başarılar dilerim beldeyama.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
YBR250 nin Fransa fiyatı 4490€ (http://www.yamaha-motor.fr/produits/...aha_ybr250.jsp), YBR125 2190€ (http://www.yamaha-motor.fr/produits/...125/ybr125.jsp). YBR125'in Türkiye fiyatı 3450 YTL. YBR125'e göre oranlarsak YBR250 nin fiyatının 7070 YTL. olarak çıkıyor. Bu da çok makul bi rakam. Ya YBR125 Fransa'da çok pahalı, ya da YBR250 Türkiye'de çok pahalı.
taaaaaa BREZİLYA'dan getiriyorlar ya maliyet yükseliyor tabi
bu fiyat politikası %75 hyosung'a %25 de honda'ya yarar(tabi yanlış fiyat politikası yürüttüklerinin farkına varıp fiyatı geri çekmezlerse )
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
benim ybr125 i servise bakıma götürdüğümde bayiye sormuştum ne zaman gelecek ne kadar olacak felan diye martta elimizde fiyat olarakta belli değil ama cbf250 ile hemen hemen aynı olur demişiti. Hatta 6 kişiden kapora aldım siparişi ona göre yapacağım dedi, istersen sende kapora ver sana da sipariş verelim dedi. Bende ya fiyat uçuk olursa kapora ne olacak demiştim, yanar dedi. Bakalım Türkiye de o 6 ybr250 başka satılabilecek mi? Teşekkürler Yamaha sen olmasan kim gönül rahatlığıyla cbf250 alabilir.
motorr gzll ama parasıı cok pahallı 2 el r6 alırım daha iyi
tunçerr kardesımm paylasımın için tesekurlerr
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
bu ne fiyat böyle?????????????????alan aptaldır.
abi bunu bi fiyata satmaları imkansız birşey yawww ne için ürettilerki acep
Allah akıl fikir versin bu fiyattan satanada,alanada
bu kadar cok yazılana rağmen acaba alan olacak mı ?
250 cc 125 cc 2.5 katı ise YBR 500 çıkartsa 9400*2.5=23.000 mü diyecekler yuhhh cbf 250 nin 0 fiyatı 7920 ve de honda saglamlıgı kalitesi ispatlanmıs.O paraya iki tane daha 125 eskitirim
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
işin enteresan yanı motor 20 beygir ya...şaka gibi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Acaba taktik filan mı, patırtı koparıp ürünü tanıtıp fiyat mı çekecekler
Kahretsin ki yamaha sahibiyim. Nefret ediyorum, acil HONDA ya geçmem lazım..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Gülüyorum sadece ... ........................
[B][COLOR="Red"][CENTER]sonun başlangıcı :)[/CENTER][/COLOR][/B]
ya akıl var mantık var aşağıdaki linkteki motoru alım satı masrafları dahil hiç pazarlıksız alsanız bu motordan ucuza geliyo...birileri çıkıp piyasayı elbette inceleyecektir..yoksaa bu fiyatlarla nasıl satılır..
ha bir arkadaşımız demiş ancak baba parası işle hava atacaklar için uygun bi motor olabilir diye ..
bu arada disk fren olmadını kimse dikkat etmemiş demiş arkadaşın biri bu motorun başlığı açılalı çok oldu 2006 da yazdık o başlığa görüşlerimizi sadece fiyatını bilmiyoduk ..bu yüzden tekrarlama gereği duymadık ...
aşağıdaki linkteki aleti biraz pazarlıkla 8500 e alma mümkün naked düşünen ve 250 beni kesmez diyen varsa baksın
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4051068
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)