ama hangisi önemli olan o... ya yine aynı keçe patlamışsa...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aslında ebay i kullanmasını iyi bilen birisi burda tane fiyatına çiftini alabilir diye düşünüyorum..Hazır elimiz değmişken ikisini bir yenileriz bi tanede yeedek elimizde kalmış olur nasıl fikir Şu an acil bir durumu yok ama göz göre görede o şekilde binemem..halletmek gerek..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ikisinide değiştirmek daha mantıklı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Eğer ikisinede değiştirecekseniz ne kadar yağ koyacağınıza çok dikkat edin ben kocaelide ki servisime ne kadar koyacaksnız dediğimde ''içinden çıkan kadar'' demişlerdi. Zaten sızdırıyo diye keçe değiştirmiyor muyuz. sonradan ben uyardım 240 ml her birine diye sizde kitapçığına bakıp ne kadar ve hangi viskositede yağ koyacağınıza dikkat edin. servisinizi uyarın kendiniz yapıyorsanız demeyin keyfinize
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
sorun deil ramço:D önemli olan yağ miktarını bilmek
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------
319 ml yağ konuyor
Herkesin bilddiği gibi bi amortisör keçemizde kaçırma olayı vardı..Keçeyi motoliz.com dan tedarik ettik..bu günde değişimi yapıldı..Arka kaplin takozlarınıda ilhan esirci abim getirdi sağolsun onlarıda değiştirdik..Ne arka dişlide boşluk kaldı nede amortisörün yağ kaçırması herşey yolunda..
Hurda keçe..
çıkan yağ 319g
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
sedat güzel olmuş maşallah...
sedat kardeş eline sağlık
bu arada birşey soracağım ybr 250 ile ortala ybr 125 gibi gitsek 80-100 arası uzun yolda yakıt durumu nasıl bilgi verirseniz sevinirim
Sedatım , hayat dolu bir adamsın vesselam... Gittiğin yerler canlanıyor...
Birden bu topic de hayat buldu...
Verdiğin bilgiler güzel bilgidir , açıklama ve fotolar da şahane...
Devamı mutlaka gelecektir , sana güveniyorum...
YBR250 ciler senin sayende çok şey öğrenecekler ve bu topic sayesinde bir çok bilgi kalıcı olacak...
Ellerine sağlık.
Kartallar yalnız uçar...
Sedat hakikaten topic senle hayat buldu.Aslında ybr 250 kullanıcıları bu kadar az değil ama bu topicte pek yer almıyorlar.Son gittiğim Eskişehir festivalinde 4 ybr 250 gördüm belki daha da çok vardı ama görüşüp konuştuklarım 4 taneydi ,bunların ikisi (İlhan Esirci ve İzmir'den bir arkadaş ) Gürcistan Batum festivalinden dönmüş,o festival senin bu festival benim geziyorlardı.
Bu arada Inazuma ya sardık ama bu motor nazarlara gelmesin maşallah çok yakışıklı .
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
arkadaşlar michelin lastik almak isteyeniniz varsa sıfır alıpta 20 gün kullandığım lastiklerim satılıktır.
uygun fiyata veriyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4258819/detay/
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
kardeş geleyimde 2 pozda benle çekinsin senin kara oğlan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)