Yamaha YBR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
benim doblo 80 i geçmedinmi 220 falan yakıyor... ölç bakalım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
tüm dostlarımın mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
bayramınız cümleten mübarek olsun sevgili iki teker dostlarım...
-
sedat gel ulem yuvaya
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
sedat gel ulem yuvaya
bende topiği kim aktifleştirdi diye heycanla girdim acaba yeni bi yamaha pilotumu doğuyor ne diyerek baktım bizim handikap koraymış
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
aha bende burdayım...
hacı korayla sendede ybr 250 olsa varya yamaha bu modeli yeniden getirmeye başlar bak aha buraya yazıyorum bide metehanda olacaktıki tamam..
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
hacı korayla sendede ybr 250 olsa varya yamaha bu modeli yeniden getirmeye başlar bak aha buraya yazıyorum bide metehanda olacaktıki tamam..
tam şeytan üçgeni olurdu valla...
-
olum biz senin gibi şanslı değiliz ki, ybr 250 alalım... ınazumayı beklemeye devam kanka...
ramo ile ben yetim kaldım
-
olum biz senin gibi şanslı değiliz ki, ybr 250 alalım... ınazumayı beklemeye devam kanka...
ramo ile ben yetim kaldım
bu gidişle ben de sende inzuma alırız....
-
bu gidişle ben de sende inzuma alırız....
kanka ben mototal suzuki bayisi ile görüştüm... bayramdan sonra gidip ödeme yapacağım..
adamlar motorlar gelmeden hepsini satmışlar.. ellerinde sadece kırmızı varmış...
hani derler ya ,kırmızı olsun 5 fazla olsun.. bizimkide o hesap.. bide suzukiye binelim yahu..
-
kanka ben mototal suzuki bayisi ile görüştüm... bayramdan sonra gidip ödeme yapacağım..
adamlar motorlar gelmeden hepsini satmışlar.. ellerinde sadece kırmızı varmış...
hani derler ya ,kırmızı olsun 5 fazla olsun.. bizimkide o hesap.. bide suzukiye binelim yahu..
müdür kesin olarak ne zaman gelecekmiş mühim olan bu....
-
müdür kesin olarak ne zaman gelecekmiş mühim olan bu....
bana denilen şua kanka, aralığın sonunda motorunuzu teslim alabilirsinz
-
kaç para peşinat ile net kaç paraya maal oluyor...
-
Koray' cım bayram tebrik mesajını aldım. saol, seninde bayramın kutlu olsun, şu anda işteyim. ama yarın veya öbürgün gündüz müsaitim. Kardeşim de burda, Nihat' ta dün tel açtı, oda burdaymış. Plan yapabiliriz. Plan derken Karamürsel' e çaya davet edelim. Kardeşime daha sormadım ama herhalde oda gelir. Gelirse kardeşime artçı olursun. İstersen beni motoruda kullanabilirsin. En kötü kardeşim gelmez ise ben alırım. Çünki bu sıralar ekonomi yapıyor, motorunu ihtiyac dışı pek kullanmıyor. Neyse.. Karamürsel' e çay içmeye alalım seni uyarsa hepbirlikte.. Sonra elbet Nihat, ben veya kardeşim tekrar evine bırakırız. Özel mesaj atcaktım ama, iş yeri sınırlı internet uygulaması vb.. derken atamıyorum. Böyle ortaya yazdım artık.. Tüm kardeşlerimin bayramı kutlu olsun bu arada.
-
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Koray' cım bayram tebrik mesajını aldım. saol, seninde bayramın kutlu olsun, şu anda işteyim. ama yarın veya öbürgün gündüz müsaitim. Kardeşim de burda, Nihat' ta dün tel açtı, oda burdaymış. Plan yapabiliriz. Plan derken Karamürsel' e çaya davet edelim. Kardeşime daha sormadım ama herhalde oda gelir. Gelirse kardeşime artçı olursun. İstersen beni motoruda kullanabilirsin. En kötü kardeşim gelmez ise ben alırım. Çünki bu sıralar ekonomi yapıyor, motorunu ihtiyac dışı pek kullanmıyor. Neyse.. Karamürsel' e çay içmeye alalım seni uyarsa hepbirlikte.. Sonra elbet Nihat, ben veya kardeşim tekrar evine bırakırız. Özel mesaj atcaktım ama, iş yeri sınırlı internet uygulaması vb.. derken atamıyorum. Böyle ortaya yazdım artık.. Tüm kardeşlerimin bayramı kutlu olsun bu arada.
vallahi çok memnun olurum abi.. yarın müsaitim.. uzun zamandır görüşemedik, çok iyi olur.. dolu dolu bi zaman geçiririz.. programı sen yap beni özelden haberdar et..
---------- Post added at 12:23 ---------- Previous post was at 12:13 ----------
kaç para peşinat ile net kaç paraya maal oluyor...
peşinatı bayramdan sonra konuşacağım.. oraya gidip sözleşme imzalamam lazım.. 9,850 liste fiyatı var.. ama plakayı hediye isticem
-
vallahi çok memnun olurum abi.. yarın müsaitim.. uzun zamandır görüşemedik, çok iyi olur.. dolu dolu bi zaman geçiririz.. programı sen yap beni özelden haberdar et..
Tamam Koray' cım, ben görüşmeleri sonuçlandırıp sana ulaşacağım
Yinede fikrini alayım, seni alacağımız saati 11:00-13:00 gibi mi yapalım, yoksa 13:00-15:00 gibi mi ?
Ben kahvaltıdan sonra yola çıkma taraftarıyım. Yani 11:00 civarları sende olunacak gibi. Senin içinde uygun sa Nihat ve kardeşimede bu şekilde ulaşacağım.
-
-
-
kavurmaya hasta oldum yaw.. biz burda kuru ekmeğe talim edelim....
bu arada ybr 125 ile 90 bunla 100 ... baya gelişme var..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)