slm arkadaşlar ya bu yazdıklarımızı yani eski yazılanları nasıl silebiliriz????????????
slm arkadaşlar ya bu yazdıklarımızı yani eski yazılanları nasıl silebiliriz????????????
slm ark lar ben de ybr 250 sahibiyim motorumla 750 km yol yaptım ve de hiç şişme felan olayı olmadı 4 zamanlı motorun şiştiğinide ilk defa sizden duyuyorum..
Farzedelimki motor şişdi. Nasıl anlarsınız motorun şişdiğini ?
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Makine mühendisi yada motosiklet tamir ustası değilim ama tecrübelerim ve yılların nacizane birikimi olarak şunları söyleyebilirm.Dört zamanlı motosiklet şişmez ,2 zamanlılar şişmeye muhatap olabilir.Şişme dediğimiz ,motorun sıkıştırılarak zorlanması, hararet yapıp motorun normalinden fazla genleşmesinden dolayı devir ve çekişten düşmesidir.Bu konuda daha detaylı bilgilere sahip olan varsa buraya yazarsa memnun olurum.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
yamaha ybr 250 nin şu andaki fiyatı nedir peki?
Şu anda sıfırı yok. Bayiler yakında ithalinin yeniden yapılacağını söylüyor ama ne derece gerçek bilemiyorum.Polislerin bir kısmında ybr 250 olduğunu ve gelmesinin pek uzak olmayacağını söylüyorlar.Yalova Yamaha bayii geçen sene en son plaka ruhsat hariç 10.600 TL ye satıldığını söylemişti.
ybr 250 mi gece rx 135 kingmi ??
65000 km oldu bi şikayetim yok
4 aydır bilfiil kullandığım motosikletimden her yönüyle çok memnunum. X bir motor 5-10 km fazla yapıyor diye asla gözüm başka bir motosiklete kaymaz.Kaldıki düz yolda çok rahat 140 sabit hızla zorlanmadan seyir yapabiliyor(87 kiloyum ve artçısız kullanıyorum)...
Ayrıca Türkiye şartlarında 140 bile çok fazla. Ne zaman neyle karşılaşacağınız belli olmuyor. Bazen bir çukur,bazen tümsek,gevşek yada ıslatılmış zemin,ne yapacağı belli olmayan diğer yaya ve sürücüler,evcil yada evcil olmayan hayvanlar,hatta proje hatalı yollar her an bir kazaya sebep olabiliyor.
YBR 250'den bahsediyoruz değil mi ?
Max hızı kaç km acaba deneyenler bilgi verebilirmi?
130 km/h sabit hızda oldukça güvenli seyredebiliyorsunuz.Çok kısa bir sürede 120 km/h hıza ulaşabiliyor. Çok seri hızlandığından makasta kalma sıkıntınız olmuyor.Ben otobanda biraz da rampa aşağı 155 km/h görmüştüm ama motor zorlanmıştı.Kilom +90 birazda (15-20 kg.)yük vardı.Bence ekonomik ve güvenli hız 120km/h .Hız takıntınız varsa sizin için ideal olmayabilir.Ama gerek kullanım rahatlığı ve hiç bir yolda performans sıkıntısı yaşatmaması ,sağlamlığı,sorunsuzluğu , güven veren yol sürüşü,şehiriçi ve şehirlerarası yollarda beni yeterince tatmin etmesi bu motosikleti tutmamdaki en büyük etkendir.Şu ana kadar ihtiyaç duymadım ama yedek parçaları el yakıyor bilesiniz.
Bende Kanuni windy s var 5 para etmez ilk hedefim yamaha R6 olmazsa Ybr 250 CC
Bence Windy S'ten R6'ya geçme.
istediğiniz zaman bu motorun parçasını bulabiliyormusunuz?
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)