Bu ne yaw.Adamlar bide zam yapmış bu krizde.10.500 olmuş ybr 250.Heralde çok talep var ondan fiyatı yükseltmişler.
Bize bi Vstrom farz oldu artık.Hem spor hem enduro hem touring.Vstromdan gerisi yalan.
Ybr 250 Benim Son Aşkım.. Cbf 250 Artık Tata Vermiyor.. Yaza Bi Ybr Alabilirim.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
2009 ybr 250 liler için fiyat baya uygun olacak demişlerdi bayiler ama.hepsi yalanmış.boşu boşuna milleti bekletiyolar fiyat inecek diye.hala bi ümidim var indirim yapılacağı yönünde.fuarları beklemek lazım.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Beldeyama Son Demlerını Yaşıyor Ondan Bu Hareketlerıde Son Cırpınışları Cok Paraya Satınca Cok Para Kazanacagız Sanıyorlar
Yurt Dısında Ybr 250 Yi Fazer 250 Diye Satıyorlar )
Fazer Diyip Satsalar Daha ıyı Olurdu Aslında
Yok arkadaş ÜBDEH falan olmadım ben.250 cc üstü istemiyorum artık.Baksana kafalar kopuyo.Hergün ölüm haberleri.Bu türkiye yollarında iki tekerle 150'mi basacaz bide.Hem benzine bir sürü para harcamak istemiyorum.120-130 km hızlarla istediğim yere gidebileyim yeter..Piyasada da düzgün 250 cc kalmadı.YBR 250 fiyatı 10.500 olunca yalan oldu artık.Fiyatı indirmezlerse yaza doğru en iyisi 6.000 Ytl'ye temiz bir ikinci el cbf 250 almak.
çok pahalı 250lik bir makinaya 10.400 ytl çok fazla ha bire fiyat arttırıyorlar sanki dolar hep artıyo 8.500den 10.400e adamların satmaya niyeti yok herhalde 8.000 olsun söz alcam çok güzel
doğru diyon ama çok kazanalım derken hiç kazanamayacaklar bunların hiç ticaret kafası yok sürümden kazanmak denen bişey vardır ucuz yapıp çok satıp çok satmaktan kazanmak bu tutumundan dolayı yamaha yı kınıyorum
ne alaka kardeşim yaa burada yamaha ybr 250den bahsedioz sen honda dion olmuyo ama
ben sana en içten inanıyorum 140-145 yapan bi makina 120de hem otoban hızı hem az yakar ben 18 yaşındayım ehliyet alınca bi ybr 250 alcam inşallah güle güle benim yerimede kullan
Motor18, amin kardeşim inşallah kısmet olur, bir zamanlar senin yaşındayken hayal den başka bişey değildi, hatta 2008 de bile YBR250 sıfırına baktığımda "Kurma olum böyle hayaller" demiştim, ama hayatta herşey kısmet, çalıştık nasip oldu Allah pişmanda etmedi etmesinde, Bu soğuk havalarda bile bazan ayda bir biniyorum iş sıklığımdan dolayı, tek marşda alıyor ha tek marş. Varmı ötesi. Sen kendine güven ondan korkma, çamur her yerde var yurdumda, elbet atan da olacaktır, çamuru yıkayanda. Bin ufka bak, kimseye aldırma!
Kingman, birader aklını başına al saçmalama, Onurun mitingine gittim gurur duydum, bu tür eylemlerden de geri kalmadım kalmamda. Onur ruhunu altındaki motorun hızı yüzünden mi? Bg yüzünden mi? kaybetti, onur küçük insanlar hatta düşünmeyen sosyal olmayan hayvanlar yüzünden kaybetti, buna deli gibi oy alanlarda dahil, basına sırıtarak açıklama yapanlarda dahil, ne demis ünlü sosyolog, insan sosyal ve düşünen bir hayvandır, sosyallik ve düşünce yok ise zaten ne olduğun belli. Onurun o an altında Hayabusada olsa olacağı oydu. Ve ecel diye bir kavramda var bunuda unutma, neyin ne olacağı ve ne zaman olacağı belli olmaz, hyundai ile başına bir iş gelebilir, bilesin. Sonuçta 450 BG değil!
Kral adam (kingman), benim bir arkadaşım var, adam tenere aldı hemen sattı adam er5 aldı hemen sattı hemenden kastım 1 ay 2 ayda ha. sebep yok bakımı gelmiş yok çok yakıyomuş, yok lastiği bitmiş km çokmuş vs vs bende hep derim ki birader sen bunu alırken düşünmüyomusun, şimdi bir motor almak istiyor ve her motora hala kulp takıyor ve halada 110 cc motorla dolaşıyor, birine benziyor ama kim.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Megan sen bana neden saldırıyosun anlamadım.Derdin nedir problemin nedir çözemedim.Ben kafalar kopuyor derken Türkiye yollarının tehlikelerini kastediyorum.Ölen insanın arkasından konuşturacaksın şimdi beni.Onur'un ölmesinin sebebi başka bir aracın sıkıştırması sonucu tel bariyerlere sıkışması.Allah rahmet eylesin Onur'a.Sende ölen bir insanın arkasından edebiyat yapıp bana saldırdığın için Allah'ından bulasın.Nedir bu psikoloji anlamıyorum.Dünyada en az satılan motoru satın alıp kullandığın için etrafına bu kadar saldırman gerekmez.Anlıyorum seni.Fiyatı 10.500 Ytl olduktan sonra iyice yalnızlık psikolojisi sardı.Ancak bu kadar germe kendini.Psikolojine yazık.
Bu arada benim hangi motoru kullandığım bu kadar dert olmuş sana.Anlatayım da için rahatlasın.Kısa bir süre sonra 5.500 YtL'ye cbf250 sahibi oluyorum.İçin rahatlar inşallah.
Kingman, Birader öncelikle yazdıklarına, attıklarına ve şimdi yazdığın bir de aldığın motora bakmanı önemle tavsiye eder, yalnız olmadığımı beyan eder, beddua gibi bir saçmalığa düştüğün içinde sana Allahdan akıl fikir dilerim.
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Honda nın çinliler tarafından yapılmış kopyası CBF 250 performans da, tip de, yakıt da da tek geçerim !
herşeyi çok güzel de şu göstergeleri dijital yapsalardı , farın üstüne düzgün bi şapka olsaydı 9000 vermeye razıydım
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Haklısın bende isterdim şık bir far ama herkesin zevkide farklı be kardeşim üretici hangisine yetişsin, adamda klasik koymuş. Kimi var ER-6 N farını beğeniyo kimi sırf far yüzünden almam diyo. Boş ver sen yinede fara takılma bir şapka yaptırırsın dert etme.
20 gündür uyuyan topik ancak bir reklam mesajıyla güncellenmiş. YBR 250 gibi kaliteli bir motora hiç yakışmamış.
250 cc motor düşünseydim sağlamlığı ve ekonomikliğiyle Kawasaki Ninja'yla birlikte (tarzı farklı ama onun da görüntüsü ve son hızı çok cazip) ilk iki tercihimden biri olacağı kesin.
Tatlısert45 kardeşim, hala üzerindeyim ve halada aynı duygudayım, pişman değilim satmayı düşünüyorum sebebi ise 600lük bir makina kullanma isteğim. Yanlış anlamasın kimse imkanım olsa YBR250 garajımda kalır. İnsanı pişman etmeyecek bir makina. Gökhan abi var (beyazs) eşi ile birlikte hep gezi yapar. Onda da var YBR250 ve 24.000 devirdi. Sorun bakalım pişman mı, şikayetçimi. Fiyatına bişey demem, biraz çekseler aşağı herkes alsa kullansa faydalansa mesut bahtiyar olsa. Selamlar.
YBR250. Cok konuldu, cok tartisildi. Fiyat konusunda hemfikirim, pahali. YBR250 motorumu, ilk Turkiye'ye geldiginde, Mayis 2007'de almistim. Motorum 24500 km. de. Simdilik 250 CC uzerine cikmayi dusunmuyorum. Imkanim olsa, motorumu sifir YBR250 ile yenilemek isterdim.
Otoban yerine, köy yollarini. Hedefe cabuk ulasmak yerine, yolda gecireceginiz zamani dusunuyorsaniz eger, 250cc motor isinizi fazlasiyla gorecektir.
Gökhan abi, değiştirmene gerek yok 100 bin kmye kadar sıkıntı yaşamazsın kanaatimce.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)