Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021222331 ... SonuncuSonuncu

Yamaha YBR 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Alıntı beyazs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yan çanta ve artçı varken motorun performansı ve son hızı nasıl etkileniyor?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Bu ne yaw.Adamlar bide zam yapmış bu krizde.10.500 olmuş ybr 250.Heralde çok talep var ondan fiyatı yükseltmişler.
    Bize bi Vstrom farz oldu artık.Hem spor hem enduro hem touring.Vstromdan gerisi yalan.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Ybr 250 Benim Son Aşkım.. Cbf 250 Artık Tata Vermiyor.. Yaza Bi Ybr Alabilirim.......
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

motonoyedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2009 ybr 250 liler için fiyat baya uygun olacak demişlerdi bayiler ama.hepsi yalanmış.boşu boşuna milleti bekletiyolar fiyat inecek diye.hala bi ümidim var indirim yapılacağı yönünde.fuarları beklemek lazım.

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al işte kardeşim de geldi.Üst cc'ye geçmek isteyen bir cbf 150 sahibi daha.Kardeşim takıl bana hayatını yaşa.2 aydır şu cbf 150'den kurtulup üst cc'ye geçmeye uğraşıyorum.Hepsini araştırdım.Biz niye üst cc'ye geçip cbf150'den kurtulmaya uğraşıyoruz (keşke satmasak da ikinci motor olarak kenarda dursa).Çünkü uzun yola çıktığımızda sürekli dip gaz , hele rüzgara karşı 80 km hızın üzerine çıkamamak.Tek sebep bu.Ancak ybr 250'nin de rüzgara karşı zayıf olduğunu duyunca bütün ümitlerim söndü ve o anda 250 cc haram bize dedim.Direk 600 cc'ye geçmek lazım.CBF 150'nin yakıt ekonomisine alışmışken nasıl olacak bu iş onu da bilmiyorum.Ancak şu aralar yamahanın tek silindirli 600'lüğü MT03'e takmış durumdayım.Fiyatı 13.500 YTL.Hem de 100 km'de 4 litre yakıyo.Ya da 2.000 Ytl fazla verip Fazer alabilirim.Ya da 2.000 Ytl daha koyup 18.000 Ytl'ye Suzuki dl 650 V-strom alabilirim.Ya da 2.000 Ytl daha koyup CBF 600 s alabilirim (Ama abs frenleri çok dandik ,zor duruyo alet diyolar).Ya da 4.000 Ytl daha koyup Honda VFR 800 alabilirim.Ya da en iyisi 4.000 daha koyup ikinci el bi tane BMW gs 1200 alabilirim........Yok ben en iyisi MT03 alayım 13.500 Ytl ye....
    Bu kısır döngü böyle gider ancak rüzgara karşı 95-100 km'nin üzerine çıkamayan bir motoru hiçbir zaman almam.Bizim bir kere CBF 150'den ağzımız yanmış.O kabusu tekrar yaşatacak bir motora verecek beş kuruş param yok...
    Arkadş ÜBDEH olmüş geçmiş olsun kardeşim

ÜBDEH : Üzerine Biraz Daha Ekleyeyim Hastalığı
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

aggressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tgb X-Motion 250
    Beldeyama Son Demlerını Yaşıyor Ondan Bu Hareketlerıde Son Cırpınışları Cok Paraya Satınca Cok Para Kazanacagız Sanıyorlar

Yurt Dısında Ybr 250 Yi Fazer 250 Diye Satıyorlar )
    Fazer Diyip Satsalar Daha ıyı Olurdu Aslında

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı ARBETUS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadş ÜBDEH olmüş geçmiş olsun kardeşim

ÜBDEH : Üzerine Biraz Daha Ekleyeyim Hastalığı
    Yok arkadaş ÜBDEH falan olmadım ben.250 cc üstü istemiyorum artık.Baksana kafalar kopuyo.Hergün ölüm haberleri.Bu türkiye yollarında iki tekerle 150'mi basacaz bide.Hem benzine bir sürü para harcamak istemiyorum.120-130 km hızlarla istediğim yere gidebileyim yeter..Piyasada da düzgün 250 cc kalmadı.YBR 250 fiyatı 10.500 olunca yalan oldu artık.Fiyatı indirmezlerse yaza doğru en iyisi 6.000 Ytl'ye temiz bir ikinci el cbf 250 almak.

Motosikleti
    kanuni popcorn

yamaha ybr 250

çok pahalı 250lik bir makinaya 10.400 ytl çok fazla ha bire fiyat arttırıyorlar sanki dolar hep artıyo 8.500den 10.400e adamların satmaya niyeti yok herhalde 8.000 olsun söz alcam çok güzel

Alıntı aggressive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beldeyama Son Demlerını Yaşıyor Ondan Bu Hareketlerıde Son Cırpınışları Cok Paraya Satınca Cok Para Kazanacagız Sanıyorlar

Yurt Dısında Ybr 250 Yi Fazer 250 Diye Satıyorlar )
    Fazer Diyip Satsalar Daha ıyı Olurdu Aslında
    doğru diyon ama çok kazanalım derken hiç kazanamayacaklar bunların hiç ticaret kafası yok sürümden kazanmak denen bişey vardır ucuz yapıp çok satıp çok satmaktan kazanmak bu tutumundan dolayı yamaha yı kınıyorum

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Hayat Onda!

2525252525
    ne alaka kardeşim yaa burada yamaha ybr 250den bahsedioz sen honda dion olmuyo ama

Alıntı MEGAN66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk başta seni tebrik etmekte fayda var, bizi anladığın için -beni- Şehiriçi ideal, örneğin 600 cc düşünüyorum ama şehir içinde ne kadar kullanışlı düşünmüyo değilim, YBR250 ile artçı ile sabah yola çıktık, tekdirdağ çanakkale edirne yaptık geldik otoyolda hızımız 120 km/h ile motorda bir zorlanma ve deli gibi yakma diye bişi yok yozgata gittim geldim tık yok km 0,10 kuruş yaktı uzun yolda 120 km/h ile ha, kimse yanlış anlamasın, zorlanmadımda yolun o keyif ve heyecanla nasıl bittiğini anlamadım, ama bunu diğer arkadaşlara bir türlü anlatamadım, anlatamıyorum
    ben sana en içten inanıyorum 140-145 yapan bi makina 120de hem otoban hızı hem az yakar ben 18 yaşındayım ehliyet alınca bi ybr 250 alcam inşallah güle güle benim yerimede kullan

Motosikleti
    kanuni popcorn
    Bak üstad, YBR 250 ile 150 ye ramak kalayı gördüm Hyosungu kovaladım, noldu bana farkmı attı hayır kıçındaydım düşün. Ben arabamıda zorlamam motorumuda bazı anlar hariç, ybrde max 9.000 devire kadar kullanıyorum, sonrası motora yazık birader, R1 300 basıyor, basan arkadaşlar R1 kaç devirde kullanıyor ve max devirde kaç saat kullanıyorlar, aşırı zorlanır ise her makinada piston krank kem küm sağdan soldan çıkar dikkatli olmak lazım bir yerimize girmesin. Hyoları övdüler bitiremediler, krank kran kaçtane ybr duydunuz, yada sorun çıkaran, tecrübeli değilim kral sürücü değilim ama 12.000 kmdeyim yağ buji yağ filtresi değiştirdim hava filtresi bile değiştirmedim kardeşim, 6.000 km bakıma giriyorum o da ayıp olmasın diye, Japon 10.000 km demiş gerçi kimse inanmıyo ama, kitapçıkda yazan o. Bi depo 400 km minimum yol aldırıyor max değil ha. Ben yatakdan kalkerken hep şunu düşünürüm nereye gitsem, şunu düşünmem yolda kalırmıyım, motor çalışırmı acaba havada soğudu biraz. Yaw oralarda ıssız kardeşim ya yolda kalırsam demedim hiç, ha lastik patlar ekstrem bişi olur anlarım, 800 km yolda sadece 10 dk motor dinlendirdim yakıt aldım devam R1 bile kafa tutarım, kaç km gidiyor yakıt almadan ben 400 en az koyalım yakıtları biten beklesin R1 2 kat yol farkı takarım. Honda CBF250 kaç para birader, 6.000 ytlmi sıfırı hyo 5.000 bunlara bakın kardeşim,Hiçbirşeyi kötülememeye çalışıyorum ama ybrye bu kadar taş atılmaz yukarda allah var, keşke vergileri az olsa ülkeye rahat girse herkes alabilsede 125 lik kullananların hepsi Yamaha Ybr250 alabilse, bak ne kadar memnun bahtiyar olacaklar. Hak hukuk hayatta, hak yemem yemekte nasip olmasın, Adamlar yapmış, eleştiren ler yapsın bakalım, Türküz hepimiz evelallah ama kim yapabiliyo Kanuni görüyoruz değil mi. Sonuç itibariyle alırım değiştirmem çok yol alırım binerim gezerim düşerim yaptırırım, ufkumu zorlarım, sınır değiştiririm derseniz korkmayın.
    bende sana katılıyorum ve ehliyet alayım ybr250 kırmızı renkli alacağım gülü sırıta kullan darısı benim başıma

MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Motor18, amin kardeşim inşallah kısmet olur, bir zamanlar senin yaşındayken hayal den başka bişey değildi, hatta 2008 de bile YBR250 sıfırına baktığımda "Kurma olum böyle hayaller" demiştim, ama hayatta herşey kısmet, çalıştık nasip oldu Allah pişmanda etmedi etmesinde, Bu soğuk havalarda bile bazan ayda bir biniyorum iş sıklığımdan dolayı, tek marşda alıyor ha tek marş. Varmı ötesi. Sen kendine güven ondan korkma, çamur her yerde var yurdumda, elbet atan da olacaktır, çamuru yıkayanda. Bin ufka bak, kimseye aldırma!

Kingman, birader aklını başına al saçmalama, Onurun mitingine gittim gurur duydum, bu tür eylemlerden de geri kalmadım kalmamda. Onur ruhunu altındaki motorun hızı yüzünden mi? Bg yüzünden mi? kaybetti, onur küçük insanlar hatta düşünmeyen sosyal olmayan hayvanlar yüzünden kaybetti, buna deli gibi oy alanlarda dahil, basına sırıtarak açıklama yapanlarda dahil, ne demis ünlü sosyolog, insan sosyal ve düşünen bir hayvandır, sosyallik ve düşünce yok ise zaten ne olduğun belli. Onurun o an altında Hayabusada olsa olacağı oydu. Ve ecel diye bir kavramda var bunuda unutma, neyin ne olacağı ve ne zaman olacağı belli olmaz, hyundai ile başına bir iş gelebilir, bilesin. Sonuçta 450 BG değil!

Kral adam (kingman), benim bir arkadaşım var, adam tenere aldı hemen sattı adam er5 aldı hemen sattı hemenden kastım 1 ay 2 ayda ha. sebep yok bakımı gelmiş yok çok yakıyomuş, yok lastiği bitmiş km çokmuş vs vs bende hep derim ki birader sen bunu alırken düşünmüyomusun, şimdi bir motor almak istiyor ve her motora hala kulp takıyor ve halada 110 cc motorla dolaşıyor, birine benziyor ama kim.
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Megan sen bana neden saldırıyosun anlamadım.Derdin nedir problemin nedir çözemedim.Ben kafalar kopuyor derken Türkiye yollarının tehlikelerini kastediyorum.Ölen insanın arkasından konuşturacaksın şimdi beni.Onur'un ölmesinin sebebi başka bir aracın sıkıştırması sonucu tel bariyerlere sıkışması.Allah rahmet eylesin Onur'a.Sende ölen bir insanın arkasından edebiyat yapıp bana saldırdığın için Allah'ından bulasın.Nedir bu psikoloji anlamıyorum.Dünyada en az satılan motoru satın alıp kullandığın için etrafına bu kadar saldırman gerekmez.Anlıyorum seni.Fiyatı 10.500 Ytl olduktan sonra iyice yalnızlık psikolojisi sardı.Ancak bu kadar germe kendini.Psikolojine yazık.

Bu arada benim hangi motoru kullandığım bu kadar dert olmuş sana.Anlatayım da için rahatlasın.Kısa bir süre sonra 5.500 YtL'ye cbf250 sahibi oluyorum.İçin rahatlar inşallah.

Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Kingman, Birader öncelikle yazdıklarına, attıklarına ve şimdi yazdığın bir de aldığın motora bakmanı önemle tavsiye eder, yalnız olmadığımı beyan eder, beddua gibi bir saçmalığa düştüğün içinde sana Allahdan akıl fikir dilerim.
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

Cursed_SurvivoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250 (CBF Grey Edition)
    Honda nın çinliler tarafından yapılmış kopyası CBF 250 performans da, tip de, yakıt da da tek geçerim !

Motosikleti
    TvS ApAcHe
    herşeyi çok güzel de şu göstergeleri dijital yapsalardı , farın üstüne düzgün bi şapka olsaydı 9000 vermeye razıydım
    [B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]

Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Haklısın bende isterdim şık bir far ama herkesin zevkide farklı be kardeşim üretici hangisine yetişsin, adamda klasik koymuş. Kimi var ER-6 N farını beğeniyo kimi sırf far yüzünden almam diyo. Boş ver sen yinede fara takılma bir şapka yaptırırsın dert etme.

20 gündür uyuyan topik ancak bir reklam mesajıyla güncellenmiş. YBR 250 gibi kaliteli bir motora hiç yakışmamış.

250 cc motor düşünseydim sağlamlığı ve ekonomikliğiyle Kawasaki Ninja'yla birlikte (tarzı farklı ama onun da görüntüsü ve son hızı çok cazip) ilk iki tercihimden biri olacağı kesin.

tatlisert45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG
    Kingman, o yamaha bayisinin gözlerinden öperim ayrıca bu motordan bıkanlarında. Nedense ben pişman olamadım, ayrıca bizde cbf150 olupda benim motora hasta olan arkadaşıda anlamadım, manyakmı delimi ne!

Alın fazeri doldurun depoları keyifli keyifli yollara çıkın basın kardeşim 2,50 görmezseniz YBR250 yakarım, sonra lastikde alın 850 Ytl, 10.000 km sonra tekrar alın, düşmeyin, kafa grenajına dikkat edin, akrapoviç taktırın çok değil $1.000 cık, üzerine yatın virajlara dalın

Aslında haklısın YBR250 verilen para haram, çok yakıyor kardeşim ben eşşek gibi yükledim 800 km de 2 kere yakıt aldım fazla durmadım, km 10 kuruş yaktı enayi, 120 altınada düşmedi, enterasandır yormadı da, ha fazerda 120-140 rahat gidersin ybr250ye göre o hızda az da yakıyomuş, siteden merte sormak lazımda neyse uyuyodur şimdi, aslında fazerla uğraşacağıma gider r1 alırım o 190 beygir fazer 98 beygir hemen hemen fazer kadar yakıyor 2,90 görüyor it gibide ivmeleniyor, ondan almak lazım fazerada takılmamak lazım, aaaaaaa bişey dikkatimi çekti bunların hepsi YAMAHA be kardeşim, acaba fazeri r1 iyi yapan yamaha YBR250 yi tırt olarak mı yaratmıştır. Neyse biz bırakalım Hayabusa alalım en temizi ve sonuncusu canım az yakar çok kaçar, servis masraflarıda azdır 4 silindir makinaların, yakıtları vergileride.

Unutmayın ki, bu motoru kullanan insanlar, hayal eden insanlar var, alırsın yada almazsın, sürekli olarak kötülemeye hakkınız yok, bir ara hani hep çinlileri kötülerlerya yahu çin malımı aldık naptık diye düşünmedim değil! Ben bu motoru yamaha bayinde ilk gördüğümde en büyük hayalim olmuştu, Ltf bazı konu ve duygulara saygı duyalım. Saygılar
    megan faydalı bilgiler sağol inşallah yakında bizde alırız,bu arada yorumlarına katılıyorum...
    Hissettiğin gibi yaşa...

Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Tatlısert45 kardeşim, hala üzerindeyim ve halada aynı duygudayım, pişman değilim satmayı düşünüyorum sebebi ise 600lük bir makina kullanma isteğim. Yanlış anlamasın kimse imkanım olsa YBR250 garajımda kalır. İnsanı pişman etmeyecek bir makina. Gökhan abi var (beyazs) eşi ile birlikte hep gezi yapar. Onda da var YBR250 ve 24.000 devirdi. Sorun bakalım pişman mı, şikayetçimi. Fiyatına bişey demem, biraz çekseler aşağı herkes alsa kullansa faydalansa mesut bahtiyar olsa. Selamlar.

beyazs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    YBR250. Cok konuldu, cok tartisildi. Fiyat konusunda hemfikirim, pahali. YBR250 motorumu, ilk Turkiye'ye geldiginde, Mayis 2007'de almistim. Motorum 24500 km. de. Simdilik 250 CC uzerine cikmayi dusunmuyorum. Imkanim olsa, motorumu sifir YBR250 ile yenilemek isterdim.

Otoban yerine, köy yollarini. Hedefe cabuk ulasmak yerine, yolda gecireceginiz zamani dusunuyorsaniz eger, 250cc motor isinizi fazlasiyla gorecektir.

Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Gökhan abi, değiştirmene gerek yok 100 bin kmye kadar sıkıntı yaşamazsın kanaatimce.

21. sayfa BirinciBirinci ... 11192021222331 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)