Kingman, o yamaha bayisinin gözlerinden öperim ayrıca bu motordan bıkanlarında. Nedense ben pişman olamadım, ayrıca bizde cbf150 olupda benim motora hasta olan arkadaşıda anlamadım, manyakmı delimi ne!
Alın fazeri doldurun depoları keyifli keyifli yollara çıkın basın kardeşim 2,50 görmezseniz YBR250 yakarım, sonra lastikde alın 850 Ytl, 10.000 km sonra tekrar alın, düşmeyin, kafa grenajına dikkat edin, akrapoviç taktırın çok değil $1.000 cık, üzerine yatın virajlara dalın
Aslında haklısın YBR250 verilen para haram, çok yakıyor kardeşim ben eşşek gibi yükledim 800 km de 2 kere yakıt aldım fazla durmadım, km 10 kuruş yaktı enayi, 120 altınada düşmedi, enterasandır yormadı da, ha fazerda 120-140 rahat gidersin ybr250ye göre o hızda az da yakıyomuş, siteden merte sormak lazımda neyse uyuyodur şimdi, aslında fazerla uğraşacağıma gider r1 alırım o 190 beygir fazer 98 beygir hemen hemen fazer kadar yakıyor 2,90 görüyor it gibide ivmeleniyor, ondan almak lazım fazerada takılmamak lazım, aaaaaaa bişey dikkatimi çekti bunların hepsi YAMAHA be kardeşim, acaba fazeri r1 iyi yapan yamaha YBR250 yi tırt olarak mı yaratmıştır. Neyse biz bırakalım Hayabusa alalım en temizi ve sonuncusu canım az yakar çok kaçar, servis masraflarıda azdır 4 silindir makinaların, yakıtları vergileride.
Unutmayın ki, bu motoru kullanan insanlar, hayal eden insanlar var, alırsın yada almazsın, sürekli olarak kötülemeye hakkınız yok, bir ara hani hep çinlileri kötülerlerya yahu çin malımı aldık naptık diye düşünmedim değil! Ben bu motoru yamaha bayinde ilk gördüğümde en büyük hayalim olmuştu, Ltf bazı konu ve duygulara saygı duyalım. Saygılar