Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ikitekerde satmayan bu motor için 250 kusur sattı diye haberlerinde yer vermiş bizde yedik ya bu motor 6000 belki eder bundan sonra zx250 yi hekes mumla bekliyoe eger kawa bu zx e akıllılık eder 8000 gibi veya daha az fiyat çekerse her yer zx olur ne hyo kalır ne cbf250 ybr 250 zaten yok sırf bu surumden dolayı kawa turkiyede para kazanır tek bir modelden
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gördük gördük .. vakti zamanında bi arkadaşımız ben aldım, ben aldım diye ortaya çıkmıştı. hatta her türk gibi oda sahip olduğuna sonuna kadar inanıp savunmuştu
Ama diğer 249 kişiyi ne hikmetse gören duyan bilen yok
Valla vade farksız 48 ay yada 60 ay taksit yaparlarsa; dört yıl 60.000 km garanti veriyorlarsa (ki bi tarafları altın olmadığı halde bu kadar pahalı olduğuna göre cidden kalitesine güveniyor olmalılar bence) ben de alabilirim.
Ben bu motorun doğru insan tarafından fazla üzmeyecek biri tarafından kullanılırsa 100,000km'anahtar vurdurmadan gideceğine inanıyorum!!tabii bakımları hariç!!yağ değişimi,filtre,buji,balatalar,debriyaj balatası gibi,vs,vs...makinanın eksi olan tarafı ise abii fiyatı.. şubat ayında niyetlendim hatta almaya sonradan vazgeçtim!!yaza doğru fiyatını aşşağı çekeceği söyleniyor bakalım bekleyip görecez..sahibinden.com'a baktım sadece 3 tane ikinci eli var sizde bakabilirisiniz.....http://www.sahibinden.com/search.php...bmit_detay.y=9
arkadaşım en ucuz satanı 2007 ye 8000 ytlcik demiş sence 8000 ytl veren 2 3 daha verip adam gibi bir 500 600 luk almazmı http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
bak cbf 500 bile var o paraya
elverengin@gmail.com
8000 ytl e cbf 500 ler var bu memlekette daha 1,5 yaşında kız gibi.yemişim ybr 250 i!!!
zevkler renkler tartışılmaz ama tek bidiğim ybr 250 sahipleri o motorun ilk ve son sahipleri olmaya aday olduklarıdır
elverengin@gmail.com
görünüşü güzel de...fiyat konusunda iyice abartmışlar...
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
yahu kalite kalite diyorsunuz da arkadaşlar. yapmayın allahaşkına. aynı paraya gelen cbf500 den cidden daha kaliteli olduğunu nereden biliyorsunuz? metalin kokusunu mu alıyorsunuz yoksa.. yapmayın yapmayın.. cık cık cık..
her motosikleti seven olur. gücü olup sevenlerde almışlardır zaten.. ama herkesin ybr250 nin fiyatının ve kalitesinin iyi olduğunu iddia etmesine gerek yok derim ben ne yani er5 denn yada cbf 500 den daha mı iyi bu alet? daha mı estetik ve güzel? daha mı güçlü? daha mı kaliteli?
diğerlerinin yarı cc sinde, ve markası farklı.. honda kawasaki kalitesiz de bi yamaha mı yapar en iyisini?
Abart (ı sı bilerek konmamıştır) bir fiyatla girdiler piyasaya, ahanda patladı popolarında.. adam gibi bi fiyatla gelselerdi nasıl ybr125 rakipsizse, bu cc de de rakipsiz olurlardı. gururlarına yediremezler de şimdi geri adım da atamazlar.. ahanda biz de aa yazık bi taraflarında patladı bunlar diye acıyıp alacak da değiliz böyle zor kazanırken..
alan ilk ve son sahibi olur o motosikletin diye düşünüyorum halen benim o kadar param olsa gidip kız gibi er5 alırım yada temiz bi cbf500 e bakınırım.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
ybr250 fiyatını indirmişler sanırım biraz. ama yine işe yarar, alınır bi fiyat değil..
Arkadaşlar çok ilginç ya adam 0 motora arabayla takas olur demiş.Bayisi olcak bide
http://www.sahibinden.com/ybr_250_di...XQQdisplayitem
10 numara motor bence sınıfında,fiyatı da makul olmuş rakiplerine kıyasla,hesabını bilen potansiyel müşteriler bunu tercih edecektir
cok pahalı............................
MT ANTALYA
arada fazla fiyat farkı kalmamış honda ile,enjeksiyon,bakım aralığının 10.000 km olması(honda da sanırım 4000km),ve yedek parçasının çok daha ucuz olmasından dolayı ben olsam bunu tercih ederim,çünkü 1 yıl kullanınca aradaki fark hem yakıttan,hem bakımdan kapandığı gibi,ybr250 öne geçiyor gibi görünüyor
Hyo gt 250 çok daha iyi bence bu sınıfta.Zaten satış rakamlarından da bellidir, ben bilmiyorum ama.Bayinin bile takas olur demesi fikrinizi değiştirebilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)