Kanuni Tiger 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin bnmde aklımda var ama diğer yandan da twister i düşünüyorum bakıcaz artık????
-
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan inşallah.
-
Fotograf gözterirsenız daha iyi olur. Tiger nasıl bir motor'ki?
Neyse, güle güle kulan!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
just_life kardesım motorun hayırlı olsun bende tıger almak ıstıyodum.hatta ılk gordogumde resmen asık olmustum motora.gece ruyama falan gırıyodu.ama cbr 125'e dogru bı kayma basladı bende.aslında racıng tıple pek ılgılenmezdım ama cbr 125 cok hosuma gıttı.hakkında soylenenlerde olumlu seyler.isallah yakında alıcam ıkısınden bırını.
-
_Si_BeMoL_ Aynen senin gibi düşündüm son ana kadar Tiger ile Cbr 125 arasında gelgit yaptım ikisi ilede anlastım sonra arkadaslarla otururken yanımızdan Bir tane Cbr125 geçti Arkadasa bak bak bak bu motor dedim onun gözüne biraz ufak gorundu Ama Cbr125 ile arasında çok fark var değişik ikiside ayrı kulvardalar bana göre Tiger Tamamen zevk için sürülebilir. Cbr125 daha atik daha seri Tigerin yanında. Aşık oldum demişsin ya bende nette resimleri gorunce aşık oldum Tigera resmen gittimde birde Gercek halkini görünce direk bayide Bastım mühürü
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullan inşallah
-
-
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullan inşallah
-
15 Temmuz 2005, 01:07
Tesekkurler arkadaslar zevk ile dolaşmaktayım Şehrin caddelerınde Amortisorler caddelere daha uygun gibi geldi Yani biraz daha yumusak olsaymıs fakat sikayet etmiyorum iki kişi binildiginde daha bi yaylanıyor.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
15 Temmuz 2005, 21:40
just_life adlı üyeden alıntı
Tesekkurler arkadaslar zevk ile dolaşmaktayım Şehrin caddelerınde Amortisorler caddelere daha uygun gibi geldi
Yani biraz daha yumusak olsaymıs fakat sikayet etmiyorum iki kişi binildiginde daha bi yaylanıyor.
gittikce yumuşuyor.
-
16 Temmuz 2005, 00:34
-
17 Temmuz 2005, 20:50
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
********************I**********************
-
17 Temmuz 2005, 21:01
-
17 Temmuz 2005, 21:12
BBRR, Teşekkur ederim Kararsız kalmaktan iyidir. Ve hoşumada gitti
-
17 Temmuz 2005, 23:00
Slm arkadaşlar benim motorum şu anda 1012 km de daha 500 km rodajım var.Şimdiye kadar motor bir sorun çıkarmadı.Tek dert şu rodaj işte servisle konuştum 60 km beni çok sıkıyor dedim bassam gaza biraz ne olur adamlar hiç tavsiye etmiyor basmayı devir saatini kesinlikle kırmızıya getirmede ne ytaparsan yap dediler
İşte böyle mptorun 400 km de yağını değiştirdiler,800-1000 arasıda ücretsiz son bakım ve ayarlar yapildı.Zincir ayarı gibi
-
18 Temmuz 2005, 00:04
Bana 800 km Olunca gel dediler. Yani sen 400 km de yag deişimine gitmissin hımm bu işte bi iş var Neden bana 800 dedi bizim servis acaba
-
18 Temmuz 2005, 02:25
sırtın yere gelmesin,güle güle kullan kardeşim,hayatının avucunun içinde olduğunu ve kafesçilerin sana saygı göstermiyebileceğini asla unutma.
-
18 Temmuz 2005, 03:04
just_life, hayirli olsun. güle güle kullan kardesim.
ALLAH kazadan, beladan korusun. amin.
ileriki zamanlarda yakit hesabi yapip, bildirmeni isteyecegim senden.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
18 Temmuz 2005, 03:13
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler