2. el aldıgım tigerda hızım 80'e zor geliyor 60civarı anca rahatca gıdebiliyorum. hız 50 civarı 5. vitese geçiyorum. motor da veya vitesde bi sorun yok gibi. Neden olabilir? sizlerin hızları ne civar oluyor?
2. el aldıgım tigerda hızım 80'e zor geliyor 60civarı anca rahatca gıdebiliyorum. hız 50 civarı 5. vitese geçiyorum. motor da veya vitesde bi sorun yok gibi. Neden olabilir? sizlerin hızları ne civar oluyor?
yaw bnm 150 lik i100 ü çok rahat görüyo hiç zorlamadan.
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Bende tiger 250 sahibiyim ve bu motorda fazla tecrübem yok ama 80 e zor gelmen inanılmaz zira benim tiger 05 model ve 13 lü dişli 120 gibi bir hıza ulaşıyor.Arabalarda böle bi durum olduğunda baskı balatası değişmesi gerekiyor motor içinde muhtemelen aynısıdır bi balatanı kontrol ettir
Servise gittim direk bişi soliyemediler vitesleri sordular ben sıkıntı olmadıgını soledim. Motoru bırakırsam onlar inceleyip bakıcamlarmış her halde oyle yapıcam. motor 2004 model
hızlanırken motor sanki benzin bitiyormuş gibi tekliyor
karbüratör temizlettir önce, yoksa usta güvenilir, tanıdık değilse şurdan burdan, bunu değiştirdik, şunu yaptık kitlerler..
karbüratörün iğnesi tıkanıyor belliki, yada buji ateşlemeye yetmiyor..
karbütatörü temizletip, bujiyi değiştirin büyük bir ihtimal keser..
aktarmada, viteslerde sıkıntı olsaydı geçişlerde zincir sesinin haricinde ses olur ve sabit hızda giderkende tekleme yapardı..
gecen hafta servise gittim karbüratörü temizletmeye dedi kesin karbüratör olmuyabilir temizleriz duzelmiyebilir dedi sen motoru bırak istersen biz bi bakalım dedı. bende biraz araştırdıktan sonra gelirim demiştim. karbürator temizligi fiyatını 40lira olarak solediler. bu hafta içi gidip temizleteyim en iyisi saolun.
kesinlikle, hani sorun ordan değilse bile temizlenmesi çok iyi olur, yakıtı azalır, düzenli çalışır, hızlanır..
Karbüratör iğnesi en yukarı çektim yani en alttaki yere taktım sekmanı bişey olurmu ? Önceden çalışınca gaz yemiyordu iyice ısınmasını bekliyordum şimdi düzeldi sorun olurmu ??
sekmanı yerine taktıysanız ne olabilirki?
sorun değilde yakıtı etkiler diye düşünüyorum, ölçtünmü hiç?
Fabrika koyduğuna göre bir sorun olmaz sanırım,daha sabah yaptım hafta içi belli olur,gerçi uzun yolada gitmiyorumki dükkan ev.. :D
amortisor sekman ayarı gibi birşey oda, daha iyide olabilir aslında yakıtı etkilemezse, uzaktan damladığı için düşük devirde benzinin tam yanmasını sağlar diye düşünüyorum..
kısa mesafede de belli olur, gelişmeleri yazarsan bilgimiz olsun
Mutlaka yazarım yarın... Teşekkürler.. ;D
Arkadaşlar Kayserideyim , 2006 tiger'ım var burada oktay ustamız var motoru bir modifiye etti sag olsun pistonlar vs vs şu anda kalkışlarda filan motor aşırı fark etti vites değiştirip gazladıgımda motor beni üzerinden atacak gibi seri tepki veriyor çok şaştım 300 cc yaptık dedi kendisi süper oldu motor . Arkadaşım da dragstar 650 var neredeyse ilk 3 vites kafa kafaya gidiyoruz
Içerisinde Koruyacak Bir Beynin Yoksa , Kaskında Bir Anlamı Yok Tabiki ... Allah Muhafaza ...
1500+310 muayene ücreti olan bir tiger için anlaşma arefesindeyim. 2006 ve 5000 km de olduğunu ve durumunun iyi olduğunu düşündüğüm (gördüm ama ustaya göstermedim) bu motor için görüşleriniz nedir ?
Kestane Kebap Acele Cevap...
https://www.youtube.com/@yolsakini
Görmeden görüş bildirmek mantıksız olur. Sen bi ustaya göstermeden alma...
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Aldım, Artık Bir MotoSikletim VAr.
Hayırlı olsun,güle güle kullan
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)